Premijer liga BiH - aktuelno

AjkulaCekicarka
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la AjkulaCekicarka » 19 jan 2025, 16:46

Đipke, nisi kriv što si glup, takav si rođen.
Ali ne moraš bit dosadan, manje piši, više čitaj.

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 19 jan 2025, 17:04

AjkulaCekicarka je napisao/la:
19 jan 2025, 16:46
Đipke, nisi kriv što si glup, takav si rođen.
Ali ne moraš bit dosadan, manje piši, više čitaj.
Kako ti ispade tako pametan ? :salut:

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 19 jan 2025, 17:44

Sve je uredu divno,lijepo,vjerujem Mirvicu,vjerujem Zekicu,klub je organizacijski na vrhu sto se tice nase drzave,ali mi i dalje pokazujemo veliki amaterizam,jer idemo u Rovinj,dosad je ekipa trebala da bude kompletirana,s tim da neki bas klasni igrac moze uletiti,ali mi cemo izgleda ekipu da uigravamo u prvenstvu,jedan veliki minus.
Navodno, kone i Stupcanica idu u Antaliju.
Sto je Rovinj sporan i sta ako komsije idu u Antaliju? Kakve to veze ima? Pa Dinamo ode u Rovinj na pripreme, a za nas nije dovoljno dobar, sta li.

Pa skuplje je otići u Rovinj 3 puta nego u Antaliju.

Znači ko ode u Antaliju na pripreme postat će Barcelona za 10 dana, a u Rovinj to je bara, jebbo to.

😭🤣😭😭😭🤣😭😭😭😭🤣😭😭

Što im je krivo što mi idemo na pripreme u Antaliju a oni u Rovinj

😭🤣🤣😭😭🤣🤣😭

P.S.
A gdje ide na pripreme Stupčanica ...

🤣😭😭😭😭🤣😭😭

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 19 jan 2025, 17:55

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

Kakve su mašine ovi Brazilci iako njima na ruku nisu išli ni uslovi, vjerovatno nikad na većoj zimi nisu igrali lopte

Auuuuu
Hvala gosp.Rahimiću

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 19 jan 2025, 17:55

NoDi80 je napisao/la:
19 jan 2025, 12:47
rishovski je napisao/la:
19 jan 2025, 12:42
NoDi80 je napisao/la:
19 jan 2025, 12:34

E cuj nisu imali
Kakvi debili
Pa imamo bolje juniore od Gogica
Cuj nemamo sta skupji Gogic od Sosica
Nije da nismo imali, nego ne vrijedi toliko koliko trazi
Sabic mali ima isto asistencija ko Gogic, a mladji je 5 godina
Doveli smo Lagumdziju ne treba nam Gogic
Pa u zadnjih 10 godina i nije toliko teško imati više para od Želje... Da je ovo država zakona,pola lige bi trebalo kantonalnu ligu igrat...
Sta znaci vise para?
Radnik nema stadiona, nema placanja, nema nista osim tih para koje im grad, rs i drzava daju
Stadion gradski i sve troskove snosi grad
Kolika je to Gogicu plata ?
10.000?
Zeljo ima para uvijek, samo sto nismo bili balanisani dobro
Imamo mi milion stvari koje drugi nemaju i moramo to sve placati
Ko u ligi osim Zelje ima stadion, pomocne terene, poslovne prostore?
Ima Velez i ko jos?
Zrinjski, Borac, Sarajevo i ostali oni svi od grada koriste stadione i osim Sarajeva koje placa sicu za rentu, niko nista ne placa
Nisu to male pare Zrinjski koristi BB, a sve mu grad placa od koristenja, odrzavanja do rekonstrukcije
Da se razumijemo ne kukakam i ako imaju gradovi nek im placaju, ali nije tacno da Zeljo nema para
Zeljo ima puno vece troskove od mnogih i bez igraca
Pa kako nece imati Zeljo para. sve dok su na telefonskom broju Pomozi.ba, vazda ce biti love... :rol: :rol:
Nego NoDi evo prijedlog, kad ste uzeli vec broj od Pomozi.ba, trebate se prijaviti i na ono na Hayatu, Ispuni mi zelju i samo posaljete, mi bi doveli Gogica, pa eto vidite sta se more :urnebes: uraditi... :rol: :rol:

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 19 jan 2025, 18:35

svrakino1921 je napisao/la:
19 jan 2025, 17:55
slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

Kakve su mašine ovi Brazilci iako njima na ruku nisu išli ni uslovi, vjerovatno nikad na većoj zimi nisu igrali lopte

Auuuuu
Hvala gosp.Rahimiću
Svrakino brateee nek vide sta je samba, kakav crni gogic Sabic bolji igrac
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

Zutti
Kontakt:

Post Postao/la Zutti » 19 jan 2025, 19:41

Virtu4l je napisao/la:
19 jan 2025, 09:36
Paja, legenda kluba. :kafa:

DANI: Da li se Vama desilo da Vam neko donese kofer para i kaže da treba da malo češće ulijećete u ofsajd, popravljate opremu i budete neprecizni?

PAŠIĆ: Na svu sreću, nikad mi se to nije desilo. Mi smo igrali tri namještene utakmice za koje sam ja znao: jednu prijateljsku na finalu turnira u Španiji protiv Vašaša i dvije u prvenstvu kad smo osvojili šampionsku titulu.

DANI: U Skoplju i u Mostaru, obje su završene neriješeno?

PAŠIĆ: Jeste. Bila je i treća utakmica koja se trebala na Koševu namjestiti sa Zvijezdom. Te dvije utakmice su bile smiješne: ja sam pet puta izlazio sâm pred Envera Marića (golman Veleža, op.ur.) i, znajući da je utakmica namještena, šutao loptu nebu pod oblake. Protiv Vardara je isto bila namještena utakmica i ona je bila malo teža. Ja sam bio ubijeđen da smo na obje te utakmice mogli postići minimalno ono što je bilo dogovoreno - neriješen rezultat. Treća utakmica je ona sa Zvijezdom na Koševu, kad je rukovodstvo Zvijezde molilo da namjestimo utakmicu jer bi ih taj bod stavio ispred Partizana, što ja kao kapiten nisam htio. Rekao sam pokojnom Svetozaru Vujoviću: "Ako nismo u stanju da pobijedimo Zvijezdu na Koševu u zadnjem kolu, ne trebamo ni biti šampioni." I pobijedili smo.
Kao što rekoh, kad ovo tražiš na Google iskaču isključivo stranice ovog foruma, apsolutno nijednog dokaza za ovo nema :rol:
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 19 jan 2025, 19:42

Sada znam zašto ne vole Baždarevića, zato što je protiv predsjednika saveza koji navija za reprezentaciju druge države. Samo korist stari moj.

visokohz
Kontakt:

Post Postao/la visokohz » 19 jan 2025, 20:01

svrakino1921 je napisao/la:
19 jan 2025, 17:44
Sve je uredu divno,lijepo,vjerujem Mirvicu,vjerujem Zekicu,klub je organizacijski na vrhu sto se tice nase drzave,ali mi i dalje pokazujemo veliki amaterizam,jer idemo u Rovinj,dosad je ekipa trebala da bude kompletirana,s tim da neki bas klasni igrac moze uletiti,ali mi cemo izgleda ekipu da uigravamo u prvenstvu,jedan veliki minus.
Navodno, kone i Stupcanica idu u Antaliju.
Sto je Rovinj sporan i sta ako komsije idu u Antaliju? Kakve to veze ima? Pa Dinamo ode u Rovinj na pripreme, a za nas nije dovoljno dobar, sta li.

Pa skuplje je otići u Rovinj 3 puta nego u Antaliju.

Znači ko ode u Antaliju na pripreme postat će Barcelona za 10 dana, a u Rovinj to je bara, jebbo to.

😭🤣😭😭😭🤣😭😭😭😭🤣😭😭

Što im je krivo što mi idemo na pripreme u Antaliju a oni u Rovinj

😭🤣🤣😭😭🤣🤣😭

P.S.
A gdje ide na pripreme Stupčanica ...

🤣😭😭😭😭🤣😭😭
Pa kad svaka susa ide u Antaliju mi nećemo

Hansestadt
Kontakt:

Post Postao/la Hansestadt » 19 jan 2025, 20:07

Pitari ovih dana:

PS: Amidjince gdje dodje ovaj Rovinj, je li u Hrvatskoj ili Sloveniji?

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 19 jan 2025, 20:25

visokohz je napisao/la:
19 jan 2025, 20:01
Pa kad svaka susa ide u Antaliju mi nećemo
E duša draga :(
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 19 jan 2025, 20:33

Zutti je napisao/la:
19 jan 2025, 19:41
Kao što rekoh, kad ovo tražiš na Google iskaču isključivo stranice ovog foruma, apsolutno nijednog dokaza za ovo nema :rol:

Jes', jes', i ono što iskače na Klix forumu je izmišljeno.

Ne brukaj se.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Zutti
Kontakt:

Post Postao/la Zutti » 19 jan 2025, 21:18

Virtu4l je napisao/la:
19 jan 2025, 20:33
Zutti je napisao/la:

Jes', jes', i ono što iskače na Klix forumu je izmišljeno.

Ne brukaj se.
Jesi li to i tamo aktivan pa i tamo lupao nebuloze?

Ja se ne zayebavam. Stvarno kad tražiš tu Pašićevu rečenicu nalaziš samo stranice ovog foruma.
Husref Musemić - Babuka.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 19 jan 2025, 21:23

Zutti je napisao/la:
19 jan 2025, 21:18

Ja se ne zayebavam. Stvarno kad tražiš tu Pašićevu rečenicu nalaziš samo stranice ovog foruma.

Džaba krečiš, i ispadaš smiješan. ;)
Voli te tvoje Sarajevo.

Zutti
Kontakt:

Post Postao/la Zutti » 19 jan 2025, 21:30

Virtu4l je napisao/la:
19 jan 2025, 21:23
Zutti je napisao/la:
19 jan 2025, 21:18

Džaba krečiš, i ispadaš smiješan. ;)
Ja samo želim da postaviš link tog članka/videa, gdje je ta izjava, a to očigledno nemaš već izmišljaš iz glave. Znači ili imaš maksimalno 10 godina pa imaš bujnu maštu ili neke greške u glavi zbog kojih ti se dešavaju ovakvi ispadi.
Ovo nemoj shvatiti ko vrijeđanje nego kao dobronamjernu kritiku i savjet. Zabrinjavajuće je.
Husref Musemić - Babuka.

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 19 jan 2025, 21:31

Oni za koje su postojali dokazi su presuđeni sve ostalo su nagađanja.

rishovski
Kontakt:

Post Postao/la rishovski » 19 jan 2025, 21:43

Jel to Virtual laže na 2 foruma? :rol:
Ode na jedan napiše laž pa kao onda guglajte i ovdje na ovom forumu to predstavlja kao provjerenu informaciju :rol:
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 19 jan 2025, 21:56

Pa nema nista gore na svijetu nego stavljati u usta čovjeku riječi koje nije rekao
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 19 jan 2025, 21:58

rishovski je napisao/la:
19 jan 2025, 21:43
Jel to Virtual laže na 2 foruma? :rol:
Ode na jedan napiše laž pa kao onda guglajte i ovdje na ovom forumu to predstavlja kao provjerenu informaciju :rol:

Pa i ne baš moj Harise, mada tvoj bolesni mozak uglavnom ne može povezati ništa drugačije. Nije ti lako, ovo ti je koji, četvrti, peti nick po redu na ovom forumu? I na svakom od njih si pola postova posvetio meni, a na forumu si otprilike kao i ja, preko 15 godina.

Na drugom forumu je čovjek nekad davno postavio isti ovaj intervju sa Predragom Pašićem iz magazina DANI. Obični pregled njegovog profila će svakome jasno reći da se on i ja u putu nismo sreli.

Ovaj gore, kvazi-navijač Sarajeva, koji je sa druge strane isto tako posebna priča, kad ga neko prospe kao rižu, onda mora da naglasi da nekoga "loži" ili "peca" a u stvari ispadne smiješan pa ne može to da podnese.

On kao i svaki očajnik koji se hvata za slamku - pokušava nešto, a u suštini zna da ovaj intervju itekako postoji. Arhiva magazina DANI nažalost više ne postoji otkako se taj magazin ugasio. Možda samo fizički postoje neki primjerci u Oslobođenju.
Voli te tvoje Sarajevo.

AVNOJ
Kontakt:

Post Postao/la AVNOJ » 19 jan 2025, 22:05

Zutti je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
19 jan 2025, 09:36
Paja, legenda kluba. :kafa:

DANI: Da li se Vama desilo da Vam neko donese kofer para i kaže da treba da malo češće ulijećete u ofsajd, popravljate opremu i budete neprecizni?

PAŠIĆ: Na svu sreću, nikad mi se to nije desilo. Mi smo igrali tri namještene utakmice za koje sam ja znao: jednu prijateljsku na finalu turnira u Španiji protiv Vašaša i dvije u prvenstvu kad smo osvojili šampionsku titulu.

DANI: U Skoplju i u Mostaru, obje su završene neriješeno?

PAŠIĆ: Jeste. Bila je i treća utakmica koja se trebala na Koševu namjestiti sa Zvijezdom. Te dvije utakmice su bile smiješne: ja sam pet puta izlazio sâm pred Envera Marića (golman Veleža, op.ur.) i, znajući da je utakmica namještena, šutao loptu nebu pod oblake. Protiv Vardara je isto bila namještena utakmica i ona je bila malo teža. Ja sam bio ubijeđen da smo na obje te utakmice mogli postići minimalno ono što je bilo dogovoreno - neriješen rezultat. Treća utakmica je ona sa Zvijezdom na Koševu, kad je rukovodstvo Zvijezde molilo da namjestimo utakmicu jer bi ih taj bod stavio ispred Partizana, što ja kao kapiten nisam htio. Rekao sam pokojnom Svetozaru Vujoviću: "Ako nismo u stanju da pobijedimo Zvijezdu na Koševu u zadnjem kolu, ne trebamo ni biti šampioni." I pobijedili smo.
Zašto se čudiš, pa to i jeste posao internet plačenika i botova pisati "svoje istine" i iskrivljivati činjenice na svakom koraku koristeći današnje medije, dovoljan broj "klikova" da se internet pretaživači napune i to postane kao relevantno.
Neko ovde spominje Mešu Baždarevića ako ste pogledali cijeli intervju čovjek lijepo reče kako je zeljezničar dogovorio sa Hajdukom utakmicu da na povale pa im je on jebbo mater na poluvremenu kad je saznao.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Direktorcic i 22 gosta.