Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica
Ova publika i ne zasluzuje bolje, kada ovaj bijedni nastup Casemira nagradi aplauzom. Nek im ga jos 5 godina kad su zadovoljni partijama koje pruza.
I can’t believe it. I can’t believe it. Football, bloody hell!
Ovo je borba za opstanak u najavi bogami
- VivaLaStella
- Kontakt:
+7
nema zime jos uvijek

Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
L'art pour l'art.
Pa vidite postoji trening,gdje vjerovatno trce al i tezak raspored je mozda razlog da je Zirk starter.
Medjutim,balerinama sa mega ugovorima se ne igra nogomet.
Teski dani za United,a nisu Glazeri bez razloga prodali dio dionica jer znaju sta su napravili sa instant kupovinama i ugovorima.
Mislim da 3 u odbrani jednostavno ne ide ..
Bruno,Maino,Amad,Yoro,Mazraoui su meni ok.
Onana,Dalot,Garnacho,Hojlund klupa a ostalo prodati....
Medjutim,balerinama sa mega ugovorima se ne igra nogomet.
Teski dani za United,a nisu Glazeri bez razloga prodali dio dionica jer znaju sta su napravili sa instant kupovinama i ugovorima.
Mislim da 3 u odbrani jednostavno ne ide ..
Bruno,Maino,Amad,Yoro,Mazraoui su meni ok.
Onana,Dalot,Garnacho,Hojlund klupa a ostalo prodati....
Jedina dobra stvar ovog crnog niza je sto pokazuje kakve beskicmenjake imamo. Nema vise ni jednog izgovora da se ne proda 15-16 ovih idiota. Rezultati nisu vazni, ovo se mora vec jednom presjeci.
I can’t believe it. I can’t believe it. Football, bloody hell!
- Slatinash_7
- Kontakt:
Jest kad bi neko htio kupiti ikoga od ovih idiota,pogotovo sa njihovom platom..
Elem, Ruud je bolji trener od Amorima za ovu skupinu ljudi, za par prelaznih rokova Amorim moze puno,ali ce ga do tad toliko j.ebati da ce mu se sve zgaditi..
Elem, Ruud je bolji trener od Amorima za ovu skupinu ljudi, za par prelaznih rokova Amorim moze puno,ali ce ga do tad toliko j.ebati da ce mu se sve zgaditi..
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
- VivaLaStella
- Kontakt:
Ne postoji dobar trener za ovu grupu ljudi. Ekipa je nazadovala u odnosu na utakmice protiv Bodo Glimta, Arsenala, Citya, znači očito opet povlače ručnu.
I sam Amorim je komentarisao kako su igrači najednom zaboravili i ono što su naučili bili. Jasno je šta s time hoće da kaže.
Isto bi oni ovako uradili i Ruudu, on se potrefio u tom post-ETH honeymoon periodu, a sada se vraćaju na stare postavke
I sam Amorim je komentarisao kako su igrači najednom zaboravili i ono što su naučili bili. Jasno je šta s time hoće da kaže.
Isto bi oni ovako uradili i Ruudu, on se potrefio u tom post-ETH honeymoon periodu, a sada se vraćaju na stare postavke
L'art pour l'art.
L'art pour l'art.
Dakle, iznenađujuće pozitivan rezultat na dan kada se realno mogla očekivati katastrofa. Ruben je ovo skockao maksimalno koliko je mogao i za promjenu, izgledali smo mnogo kompaktnije i bolje bez onih taktičkih i mentalnih “rupčaga” koje su nas krasile u prethodnim utakmicama. Posebno je drugačija bila energija u odnosu na onaj odron protiv Newcastla. Taktički top postavljeno, Salah prilično isključen iz igre, dobra kontrola prekida u odbrani, što nam je uvijek problem.
Sa druge strane, pomoglo nam je malo što je TAA mozgom izgleda već otputovao u Španiju, te je njegova strana nudila štošta i dosta smo toga iskoristili. Opet, i mi smo odlučili da ponudimo svog “konja za utrku”, a to je De Ligt, koji hladno odigra rukometnog golmana u 16 i ljudima pokloni penal. Bilo je nekih iffy sudijskih odluka večeras, ovaj penal nije jedna od njih. I nije mu to prvi put i momak počesto ima te mentalne blokade koje ga odvedu u zijan. Sudeći po onome što pišu i navijači timova za koje je igrao ranije, on to već dugo radi, te je to ključni razlog zbog kojeg nikad nije dosegao onaj nivo koji mu je predviđan. I zbog kojeg ga je Bayern onako prililno lako pustio. Više mi je Yoro pokazao za onih par minuta na terenu, nego ovaj.
Od naših, kapa dole Mainoou, Bruni, Ugarteu, Dalotu i Onani. Top predstave. Neloši, Harry, Mazraui, Amad. Pored De Ligta, tanak je bio i Rasmus. Mora on to bolje, barem koju loptu više da zadrži. Nikako da napravi taj neki iskorak. Nije ni čudo da se spominju nova lica od Osminhiena do Gyokoresa, jer smo baš jalovi naprijed. Ako onaj holandski fail ode, te ako se proda Rashford, novi napadač postaje “must”.
Dakle, zadovoljan sam, da se iskoristi ona šansa u sudačkoj, moglo je biti “kući pjevajući” sa cijelim plijenom. Pitanje je sada kakvi ćemo izaći u narednoj utakmici - da li će izaći onaj “ispuhani balon” kakav smo bili nakon utakmice sa Cityem, ili ćemo malo ove pozitive ponijeti sa sobom. To niko ne može predvidjeti…
Sa druge strane, pomoglo nam je malo što je TAA mozgom izgleda već otputovao u Španiju, te je njegova strana nudila štošta i dosta smo toga iskoristili. Opet, i mi smo odlučili da ponudimo svog “konja za utrku”, a to je De Ligt, koji hladno odigra rukometnog golmana u 16 i ljudima pokloni penal. Bilo je nekih iffy sudijskih odluka večeras, ovaj penal nije jedna od njih. I nije mu to prvi put i momak počesto ima te mentalne blokade koje ga odvedu u zijan. Sudeći po onome što pišu i navijači timova za koje je igrao ranije, on to već dugo radi, te je to ključni razlog zbog kojeg nikad nije dosegao onaj nivo koji mu je predviđan. I zbog kojeg ga je Bayern onako prililno lako pustio. Više mi je Yoro pokazao za onih par minuta na terenu, nego ovaj.
Od naših, kapa dole Mainoou, Bruni, Ugarteu, Dalotu i Onani. Top predstave. Neloši, Harry, Mazraui, Amad. Pored De Ligta, tanak je bio i Rasmus. Mora on to bolje, barem koju loptu više da zadrži. Nikako da napravi taj neki iskorak. Nije ni čudo da se spominju nova lica od Osminhiena do Gyokoresa, jer smo baš jalovi naprijed. Ako onaj holandski fail ode, te ako se proda Rashford, novi napadač postaje “must”.
Dakle, zadovoljan sam, da se iskoristi ona šansa u sudačkoj, moglo je biti “kući pjevajući” sa cijelim plijenom. Pitanje je sada kakvi ćemo izaći u narednoj utakmici - da li će izaći onaj “ispuhani balon” kakav smo bili nakon utakmice sa Cityem, ili ćemo malo ove pozitive ponijeti sa sobom. To niko ne može predvidjeti…
Al imamo rezervnog golmana u picku materinu
Bayindir mora nastaviti branit nakon ove utakmice ,bolji je golman od Onane.
- VivaLaStella
- Kontakt:
Ako pacovcliffe ne ispostuje Amorima sa bar 2 igraca do kraja mjeseca, onda su šupci veći od Glazera.
L'art pour l'art.
L'art pour l'art.
Sta ocekivat od ove sezone , ocajno nikad gori i losije ekipa od ove nisam pratio za svojih 36g.
Ovakav klub da se ne bori za titulu ne ide mi u glavu nikako.
Ovakav klub da se ne bori za titulu ne ide mi u glavu nikako.
Opet zlopaćenje sa buranijom…
Ova ekipa vapi za jednim kreativcem na sredini,usudim se reci ja bi se i Bruna odrekao,a doveo vrhunskog napadaca i nekoga ko će pokrivati tu lijevu stranu,nekoga sličnog Diallou i uz to lijevog beka i boljeg golmana
Golman
Yoro De Ligt Martinez
Mazraoui lijevi bek
Novi veznjak Ugarte
Diallo Novi ofanzivac
Novi Napadač
Golman
Yoro De Ligt Martinez
Mazraoui lijevi bek
Novi veznjak Ugarte
Diallo Novi ofanzivac
Novi Napadač
Ima tu jos posla,pravi kreativac nedostaje.
Napadac koji ce sansu pretvoriti u gol.
Samo meni je Yoro bolji kao sredisnji stoper,nema on iskustva u postavljanju i nocas je ispadao...
Samo Amad je pokazao kako se igra za voljeni klub.
Napadac koji ce sansu pretvoriti u gol.
Samo meni je Yoro bolji kao sredisnji stoper,nema on iskustva u postavljanju i nocas je ispadao...
Samo Amad je pokazao kako se igra za voljeni klub.
Amad, svaka čast. Ostali, potanko. Grozan - Hojlund. On u rikverc umjesto da koristi priliku i prostor, kojeg itekako dobija, on sve gori. Danas je Zirkzee odradio top posao od momenta kad je ušao. Eriksen i dalje ima ona magični pas, šteta što fizički više ne može. Ekipa je i dalje u teškom grču
Kako god ova utakmica završila, Onana mora biti zamijenjen nekim normalnijim golmanom. Odbrani nemoguće i onda posere sve sa ovakvim glupostima poput ove kod trećeg gola Brightona. Frajer vazda ko napušen, nikad ne znaš kakav će na teren izaći.
- VivaLaStella
- Kontakt:
Iskreno ne znam koji je qrac INEOS kupovao udio ako nemaju para, nabijem i njih na qrac. Ne mogu vjerovati da najperspektivnijeg mladog trenera, sa nizom bez poraza u ligi, bukvalno izvučeš iz ugovora i onda ga ostaviš na cjedilu da se pati s ovom ekipom do ljeta
L'art pour l'art.
L'art pour l'art.
Teško je znati kakav je deal, je li dogovor da se ova sezona “preživi” do kraja, a ista iskoristi kao audicija za igrače za novog trenera, pa da se na ljeto ide u remont, ili je nešto drugo u pitanju, ne znam. Ali znam da je ovo teret gledati i da jadniju gomilu odavno imali nismo. Pogledaš ekipe koje igraju dobro i postaviš sebi pitanje da bi li ijedan igrač današnjeg Uniteda imao šansu da upadne u u prvih 11 Poola, Citya, da i Arsenala, sad ne spominjemo španjolske velikane i i njima slične. Odgovor jasan kao dan. Opasno smo spustili standarde i trebaće vremena da se luzeraj iskorijeni. Sutra bi vjerovatno menadžment ovo rasprodao sve, ali nisu ni drugi slijepi i vide kakve preplaćene garibe imamo. Jbg.
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Alegrija dovedite kakav ovaj parmak portugalski
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.