FC Internazionale Milano - Transferi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: FC Internazionale Milano - Transferi
Izgleda da smo blizu dogovora za nekog Juma Bah iz Valladolida, 15mil transfer, City ga je pokusavao dovesti.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
-
- Kontakt:
Ako uzmu Cristantea u dealu za Fratka nek se roknu.
Davide svakako treba ići ali samo za keš. Ili eventualno Pelegrinia i keš.
Davide svakako treba ići ali samo za keš. Ili eventualno Pelegrinia i keš.
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
Ma nema Roma love. Treba ga poslat u Napoli ako prodaju Kvaru.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Kuha se dobro oko fratessija, navodno se danas sprema sastanak izmedju rominih ljudi i njegovog agenta. Valjda ga se rijesimo i dovedemo nekog ko je zahvalniji za ovaj sistem koji igramo.
-
- Kontakt:
Pišu da mu je Inzaghi ljetos rekao da Mkhitaryan nije vječan i da mu je ova sezona šansa da zauzme mjesto startera.
Frattesi nijednu šansu nije iskoristio ako pričamo o tehničkom kvalitetu, npr. protiv Juventusa u pola sata imao 2 tačna pasa, o čemu pričamo.
Ovaj razočaran i hoće da ide, nikakva šteta za Inter.
Problem je što je u januaru teško naći zamjenu koja odgovara sistemu, teško će Cairo pustiti Riccija, ali bio bi idealan. Može igrati i registu i mezzalu.
Ima i nekih priča o Buchananu da je bilo interesovanja iz EPL, ali on hoće da se izbori za mjesto. Teško, na ljeto ga prodati za 10M, transfer koji nije imao nikakvog smisla.
Ma fratessi se ne moze izboriti za mjesto startera u ovom trenutnom veznom redu ni u teoriji. Bukvalno su svi miljama ispred njega.On je to sto je, gotov igrac i tu nema nikakvog popravljanja. Ono sto njemu fali, prije svega tehnika se uci u pjetlicima. Ja mislim da je svima nakon sest mjeseci bilo jasno kuda sve ovo vodi... Malo su mu oni golovi koje je davao kupili vremena ali ni to ne moze vjecno da traje kad si veznjak u ovom trenutnom sistemu koji igramo.
Aki sam dobro upratio Anguisi na ljeto ističe ugovor. Nek daju 30 mil i Anguisu i da to sad u Januaru riješimo.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Donaruma kad mu istekne ugovor? Ja ne bi ima nista protiv, samo ako ostane Inzaghi mora bi naucit igrat nogom 

Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
-
- Kontakt:
Piše se za ovo ljeto, ima ugovor do 2026.
Enriqueu ne odgovara, ako je cijena 20-25M probati ga dovesti bez ikakvog razmišljanja.
Mislim da bi ušao u grupu sa manjim porezom jer je duže od dvije godine u inostranstvu, u PSG ima 7M netto.
Spustiti na 6, koštao bi ko Thuram, a golmanska pozicija riješena.
U Veneziju nisu otputovali Acerbi, Bisseck, Hakan, Mkhitaryan i Correa.
Frattesi je također imao nekih problema, znači Barella-Asllani-Zielinski starteri.
Mislim da su ukinuli te poreske olaksice za strance. Moro bi dobro smanjit platu jer nema sanse da mu Inter dadne i blizu 7m, tako da ne vjerujem da je moguce da dodje.koeficijent je napisao/la: ↑11 jan 2025, 15:14Piše se za ovo ljeto, ima ugovor do 2026.
Enriqueu ne odgovara, ako je cijena 20-25M probati ga dovesti bez ikakvog razmišljanja.
Mislim da bi ušao u grupu sa manjim porezom jer je duže od dvije godine u inostranstvu, u PSG ima 7M netto.
Spustiti na 6, koštao bi ko Thuram, a golmanska pozicija riješena.
U Veneziju nisu otputovali Acerbi, Bisseck, Hakan, Mkhitaryan i Correa.
Frattesi je također imao nekih problema, znači Barella-Asllani-Zielinski starteri.
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Dao bih mu ja 7, jbt mlad wc golman. Pa tih 7 mil je ništa za tu klasu, opet ne bi bio najplaćeniji u timu
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Ako je vjerovati portalima u Hrv Sucic je jako blizu prelaska u Inter. Spominje se cijena od 12m+3m bonusa, ja mislim da ce to ipak biti malo vise, mozda 15 bez bonusa. Vjerujem da ce doci tek od ljeta i da je od tada Frattesi vjerojatno bivsi posto bi ovaj trebao biti po nacinu igre izravna zamjena za njega. Po mom misljenju Sucic puno vise odgovara svojim nacinom igre za ono sta Inter i Inzaghi zele.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Jel on osmica ili šestica? Ja sam mislio da on dolazi kako zamjena za Hakana.
I talijani prenose da je to blizu realizacije...
I talijani prenose da je to blizu realizacije...
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
-
- Kontakt:
Sučić će sigurno kroz par sezona moći igrati registu fizički i taktički, ostaje pitanje hoće li biti dovoljno dobar playmaker.
Dosta jači fizički i defanzivno od Kovačića i Brozovića u njegovim godinama.
Bolje da ostane u Dinamu do ljeta, sigurno ne bi dobio puno minuta u sred sezone jer ne zna sistem.
Biti će otvoren i prelazni rok u junu prije klupskog svjetskog, valjalo bi ga povesti u ameriku ako se završi transfer.
Bolje Sučić za 15 nego Ricci za 40 miliona. Ako ode Frattesi treba nam još jedan veznjak pored Sučića.
Dosta jači fizički i defanzivno od Kovačića i Brozovića u njegovim godinama.
Bolje da ostane u Dinamu do ljeta, sigurno ne bi dobio puno minuta u sred sezone jer ne zna sistem.
Biti će otvoren i prelazni rok u junu prije klupskog svjetskog, valjalo bi ga povesti u ameriku ako se završi transfer.
Bolje Sučić za 15 nego Ricci za 40 miliona. Ako ode Frattesi treba nam još jedan veznjak pored Sučića.
Nisam nesto gledao dinamo, sad pogledah malo hajlajtze i defintivno mi izgleda kao defanzivni veznjak sto je profil koji trebamo. Nesto mi nije profil za mezzale iako neki pisu da to najcesce igra. Valjda ga kaparisemo jer djeluje dosta zrelo takticki barem ovako na prvu.
U Dinamu to igra Misic a Sucic je sa njim drugi igrac u vezi, Dinamo uglavnom igra 4-2-3-1, a u Europi se to promjeni u 3-5-2 i 3-5-1-1. Torino bi nas vjerojatno za Riccia odera do gole koze, sumnjam da ce on ispod 40mil ici igdje, iako bi ja volio jos jednog tal. reprezentativca mislim da je ovo pametniji potez. Mozda racunaju da se vise isplati dovesti Sucica i recimo Paza za manje od 40, i sa tim pokrit 2 pozicije. Opet tu ostaje pitanje sta sa zamjenom za Hakana? Ja iskreno mislim da Sucic to jos ne moze pokriti, ali ako je Broz izrastao u jednog od najboljih na toj poziciji a do Intera to nikad nije igra onda vjerujem da bi i Sucic mogao nauciti tokom vremena.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Mozel ovaj gendouzi iz lacia igrat hakanovu poziciju jako gotivan igrac bar meni
Izgleda da smo blizu dovodjenja sucica, najvjerovatnije nam se pridruzuje u junu za svjetsko klupsko prvenstvo.
Bas imam dobar osjecaj u vezi ovogo transfera, mislim da ce biti pun pogodak. Nismo do sad grijesili sa hrvatima
Bas imam dobar osjecaj u vezi ovogo transfera, mislim da ce biti pun pogodak. Nismo do sad grijesili sa hrvatima

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.