godrina je napisao/la: ↑20 jan 2025, 12:02
jurisicduska je napisao/la: ↑20 jan 2025, 11:42
godrina je napisao/la: ↑20 jan 2025, 11:26
Ne ulazim u to sto te virto baca na usta ali ova izjava je tako jasna da ne razumijem kako je mozes postavljat u svrhu toga cemu slutis. Nigdje ni slova o tome nema, bukvalno.
Ne moze bolan 1000 puta ponovljena laz postat istina, ne moze.
Samo vi ne razumijete da je ovdje rekao da Amar namješta a da Željezničar vise nije taj klub. I da je dobrodošao ako neće namještati. To je svima jasno sem vama. Dakle 2+2 = 4
Mislim sto priča frajer o necasnim radnjama na spomen Amara Osima ? Nako bezveze pitali ga za Amara njemu ove nečasne radnje došle u mozak nako. Hahahaha
Smatram se da znam citat. Zlonamjerno je dodavat eseje na izjavu.
Vidimo svi sta pise, nismo mutavi niti optereceni Zeljom.
Ili se vrati u skoku pa nauci citat ili do apoteke.
Ma nako frajer spomenuo namještanje na pitanje o Amaru Osimu , bezveze , ničim izazvan, nije imao kad drugo to spomenuti. Ma daj ne vjeruješ ni ti šta pišeš.
Ako vidis šta piše vidis da je predsjednik kluba na pitanje o povratku Amara Osima u klub odgovorio da se klub neće baviti necasnim radnjama. Imaš ovaj članak na sportsport udji vidi šta ljudi pišu u komentarima mislim da je cijela država shvatila isto sto i ja pišem samo vi eto niste.
Plus citat je postavljen u izvornom obliku , neizmijenjen.
Dok sud ne utvrdi drugačije vi ste jedini klub u premijer ligi koji je zvanično namještao utakmice. I s vama na temu namještanja se nema šta raspravljati. Presuđeni kriminalci. Vi vaz možete držat jedan drugom. Časnim klubovima koji pred sudom nemaju mrlje ne možete.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.