Ja kad bih bio Admin srozao bih nas na takav nivo da bi izgledali ko Borčev podforum , pisalo bi 3 čovjeka. A i morto mi je drug a njega bih prvo banovaoVanja8 je napisao/la: ↑20 jan 2025, 11:33Pa brate ti si korektan forumas uvjek bio, ne ofiras se...
Mislim nije problem ni Dusku predloziti, ali brate , izradi nas za onog Marokanca, to mu nikad halaliti necu![]()
Dobro, GIS je Mortina agentura vazda bio, moze i on...
Ali to bi bilo privremeno dok se onaj diktator ne vrne, cisto neko da sprijeci ulete ovih plavih zohara...
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
- PeppermintSA
- Kontakt:
Jel on ono igrao kad je repr primila 5 komada za 20 min protiv Portugala?
- luckystrike
- Kontakt:
Selam bordo familijo, jeste li spremni na sva pojačanja koja nam dolaze
?

-
- Kontakt:
Niko nije ispadao iz linije kao Đurickovic, totalna ne disciplina u igri zbog toga ga je i Zekić otpisao, nema tu puno price. Koliko je to polovan stoper nek pogleda primljeni gol zadnje kolo prosle godine protiv Posušja (Boban), ta pogubljenostjurisicduska je napisao/la: ↑20 jan 2025, 11:39Jedva čekam da usporedite Gojkovica i ovog Crnogorca pa da vidite kakav nam je igrač igrao. Gojkovic će izgledati kao VVD

- nedimmmm1337
- Kontakt:
Jel danas potpisuje i onaj decko iz favelejurisicduska je napisao/la: ↑20 jan 2025, 11:41Ja kad bih bio Admin srozao bih nas na takav nivo da bi izgledali ko Borčev podforum , pisalo bi 3 čovjeka. A i morto mi je drug a njega bih prvo banovaoVanja8 je napisao/la: ↑20 jan 2025, 11:33Pa brate ti si korektan forumas uvjek bio, ne ofiras se...
Mislim nije problem ni Dusku predloziti, ali brate , izradi nas za onog Marokanca, to mu nikad halaliti necu![]()
Ali to bi bilo privremeno dok se onaj diktator ne vrne, cisto neko da sprijeci ulete ovih plavih zohara...

"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”
-
- Kontakt:
Mislim da hoce danas, krenuo je za Rovinj, završavao papire ovdje, boravišnu , radnu , etc.
Mislim da će danas predstavit i jednog i drugog a možda i trećeg.
- feniksptica
- Kontakt:
Pored zivog Mujkica...nase dijete zivi za Sarajevo oni dovode Tuzlake..
Ne mogu da vjerujem
Ne mogu da vjerujem
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Pa zato i kazem mi na to ne mozemo uticati kako ce se suditi . Al mozemo ih nagaziti i momacki igrati s ovim jabalnima u ekipi .propoklopac je napisao/la: ↑20 jan 2025, 11:33Prve 4 utakmice(borac.zeljeznicar.listica.velež) ima da nas unište..eliminišu iz bilo kakve utrke..to sad ide x2 zbog otvorene borbe protiv saveza i ovom pricom oko izbora u KSbordobijeli je napisao/la: ↑20 jan 2025, 11:20Nema veze treba ih prebiti a ovi Vicini pijuni ce svakako gledati da nas povale . Tako da treba samo u kost a ostalo sta bude.propoklopac je napisao/la: ↑20 jan 2025, 11:17
Kad E.Pilav poreda
--Kazlagic--Udovićić-Nanić--
Kombi var -Gigović--Kesić--
- JavierBosnia
- Kontakt:
Zna li neko jel istina da bi Civic mogao put Sarajeva?
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- luckystrike
- Kontakt:
Nemoj njega, radije Durakovića vratiti 

- nedimmmm1337
- Kontakt:
Barać taj treci ?jurisicduska je napisao/la: ↑20 jan 2025, 11:53Mislim da hoce danas, krenuo je za Rovinj, završavao papire ovdje, boravišnu , radnu , etc.

"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”
Jeste, i?PeppermintSA je napisao/la: ↑20 jan 2025, 11:43Jel on ono igrao kad je repr primila 5 komada za 20 min protiv Portugala?
-
- Kontakt:
Dakle otišli :
Djurickovic
Durakovic
Andjusic
Renan
Došli
Balta Jelić
Gojkovic
Krdzalic (to je haman pa pojačanje)
Ne djeluje loše ni sad a tek slijede pojačanja.
Djurickovic
Durakovic
Andjusic
Renan
Došli
Balta Jelić
Gojkovic
Krdzalic (to je haman pa pojačanje)
Ne djeluje loše ni sad a tek slijede pojačanja.
- luckystrike
- Kontakt:
jel' vi mislite da bi Jelić Balta mogao biti pojačanje?
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Dobar s klupe, kao rezerva za Bubanju.luckystrike je napisao/la: ↑20 jan 2025, 12:16jel' vi mislite da bi Jelić Balta mogao biti pojačanje?
Gojković? Brazilac Vinicius? I treći Barać ili Barišić ako nije otpao?jurisicduska je napisao/la: ↑20 jan 2025, 11:53Mislim da hoce danas, krenuo je za Rovinj, završavao papire ovdje, boravišnu , radnu , etc.
-
- Kontakt:
Ako ništa, za prljavog posla idealan. Da udje da zatvorimo tekmu top igrač. Umrtvi i igru i sebe i mene i komentatora i igrače i svoje i protivničke. Mislim da će ga za to i korisiti. Povedeš 1:0 njega ubaciš samo 8 svjetsko čudo se može desit da se tu rezultat promijeni. To je jedan kasapin , mesar koji će ići glavom gdje drugi neće nogom i treba nam takav.luckystrike je napisao/la: ↑20 jan 2025, 12:16jel' vi mislite da bi Jelić Balta mogao biti pojačanje?
jurisicduska je napisao/la: ↑20 jan 2025, 11:41Ja kad bih bio Admin srozao bih nas na takav nivo da bi izgledali ko Borčev podforum , pisalo bi 3 čovjeka. A i morto mi je drug a njega bih prvo banovaoVanja8 je napisao/la: ↑20 jan 2025, 11:33Pa brate ti si korektan forumas uvjek bio, ne ofiras se...

- luckystrike
- Kontakt:
jurisicduska je napisao/la: ↑20 jan 2025, 12:19Ako ništa, za prljavog posla idealan. Da udje da zatvorimo tekmu top igrač. Umrtvi i igru i sebe i mene i komentatora i igrače i svoje i protivničke. Mislim da će ga za to i korisiti. Povedeš 1:0 njega ubaciš samo 8 svjetsko čudo se može desit da se tu rezultat promijeni. To je jedan kasapin , mesar koji će ići glavom gdje drugi neće nogom i treba nam takav.luckystrike je napisao/la: ↑20 jan 2025, 12:16jel' vi mislite da bi Jelić Balta mogao biti pojačanje?

za mene je pojačanje, a to će se vidjeti ako Bog da, treba nam jedan kao onluckystrike je napisao/la: ↑20 jan 2025, 12:16jel' vi mislite da bi Jelić Balta mogao biti pojačanje?
SARAJEVO SIAMO NOI <3
Trenutno korisnika/ca: amypitar, bvsic, Fouzi1, HordasFks, Lecler, mosarajvosa83, nedimmmm1337, OzmoodPinglewood, PAPE3, Rajvosa4ever, riki46, skoJaa i 100 gostiju.