Ali ima samo 4 lige prvaka.. dok Modrić ima 6. I tu sva priča završavaMocvara1991 je napisao/la: ↑21 jan 2025, 09:11Jedan podatak mi takodjer zvuci nestvarno.
Leo Messi je u toku svoje karijere,do.sada, osvojio vise titula nego bilo koji drugi klub na svijetu u tom periodu.
La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: La Liga
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
-
- Kontakt:
Ja sam Dinamovac i sanim tim volim Modrica,iako ne volim Real Madrid. Ali porediti Messija i Modrica je smijesno. Jedan jest fidbalski virtuoz na svojoj pozicji,dok je drugi neko ko se vise nece ponoviti vjerovatno. Ni Pele ni Maradona,nego Messi. Mozda za 20 godina budemo u ovom smislu pricali o Yamalu...denimen99 je napisao/la: ↑21 jan 2025, 11:17Ali ima samo 4 lige prvaka.. dok Modrić ima 6. I tu sva priča završavaMocvara1991 je napisao/la: ↑21 jan 2025, 09:11Jedan podatak mi takodjer zvuci nestvarno.
Leo Messi je u toku svoje karijere,do.sada, osvojio vise titula nego bilo koji drugi klub na svijetu u tom periodu.
Leo Messi 8 puta Ballon d Or. Svi igraci Real Madrida od postanka nagrade 12 puta.
A ko ih poredi ?Mocvara1991 je napisao/la: ↑21 jan 2025, 11:58Ja sam Dinamovac i sanim tim volim Modrica,iako ne volim Real Madrid. Ali porediti Messija i Modrica je smijesno. Jedan jest fidbalski virtuoz na svojoj pozicji,dok je drugi neko ko se vise nece ponoviti vjerovatno. Ni Pele ni Maradona,nego Messi. Mozda za 20 godina budemo u ovom smislu pricali o Yamalu...denimen99 je napisao/la: ↑21 jan 2025, 11:17Ali ima samo 4 lige prvaka.. dok Modrić ima 6. I tu sva priča završavaMocvara1991 je napisao/la: ↑21 jan 2025, 09:11Jedan podatak mi takodjer zvuci nestvarno.
Leo Messi 8 puta Ballon d Or. Svi igraci Real Madrida od postanka nagrade 12 puta.
Poredi ih samo Debilmen i niko vise na ovom forumu. Normalnoj osobi to ne bi palo na pamet.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Da je Modrić igrao krilo i više prema naprijed, imao bi vjerovatno 1000 golova do sada.. ali ljepše ga je bilo gledati u sredini.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Leo Messi ima više asistencija od Luke...
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Zamisli bruke kad vas i Rašo naguzi u Clasicu.

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- Shategabri
- Kontakt:
Gdje da potpišem, a da bude titula na kraju

Koševo Zapad
Pa nije niko kriv Messiju sto je pustao penale Xaviju, Neymaru, Suarezu, Ronaldinhu, Etou. Svi znaju da Messi nije sutao svaki penal koji je dosudjen za Barcelonu, samo eto ti pokusavas ispasti pametan s nekim forama.Petardaa je napisao/la: ↑20 jan 2025, 20:59Most penalty goals by a player in La Liga history:
1. Cristiano Ronaldo 61
2. Lionel Messi 60
3. Hugo Sánchez 56
4. Ronald Koeman 46
5. Lyuboslav Mladenov 43
Za samo 9 godina igranja u La Ligi, Ronaldo ima najvise penala u historiji ligeFlorentino Perez
![]()
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Ne znam fakat sta ti je tu nestvatno. Covjek 20 godina igrao za Barcelonu i PSG.Mocvara1991 je napisao/la: ↑21 jan 2025, 09:11Jedan podatak mi takodjer zvuci nestvarno.
-
- Kontakt:
Mozda to sto je taj slucaj jedini slucaj takve statistike otkako se igra nogometl,pa je zato malo nestvarno.TonySosa je napisao/la: ↑22 jan 2025, 04:51Ne znam fakat sta ti je tu nestvatno. Covjek 20 godina igrao za Barcelonu i PSG.Mocvara1991 je napisao/la: ↑21 jan 2025, 09:11Jedan podatak mi takodjer zvuci nestvarno.
Ti stvarno bolestan, jos ako je istina za godine koje imas kako pisu. Poprilično bolesno.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
To i dalje nece promjeniti cinjenicu da je Realu za vrijeme Ronalda u Realu u 9 sezona bilo svirano u 6 sezona vise penala nego Barceloni, a samo 3x je bilo obrnuto. Barca je dominirala u titulama, a Real u penalima. Samo eto sto ti pokusavas ispasti pametanTonySosa je napisao/la: ↑22 jan 2025, 04:48Pa nije niko kriv Messiju sto je pustao penale Xaviju, Neymaru, Suarezu, Ronaldinhu, Etou. Svi znaju da Messi nije sutao svaki penal koji je dosudjen za Barcelonu, samo eto ti pokusavas ispasti pametan s nekim forama.

Sad Real dominira i u titulama i u penalima. Ha, ko je sad jaci
**** te penal. Kakvi pacenici majko mila, i ne gledaju utakmice i pisu gluposti.

**** te penal. Kakvi pacenici majko mila, i ne gledaju utakmice i pisu gluposti.
Ti si prvi kukao kako Realu na CN-u svirana 2 penala u 30 godina. Sad odjednom druga priča.

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Kako im šta odgovara, tako mijenjaju priču. Jedan dug period im je i ligaška titula isto bila nebitna.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- Shategabri
- Kontakt:
Iznosenje cinjenica nije kukanje. Srecom taj aparthejd se posljednjih godina promjenio. Dok je Mascherano igrao, skrivio je bar 5 nesviranih penala na Campu. Ali tad je jos uvijek trajalo zlatno doba Negreire.
Kukanje je kad neko iznese tabelu sa nekakvim pogodjenim penalima, a ono na toj tabeli najbolji prosjek ima igrac Barcelone. Jos kaze Koeman je dobro izvodio penale. Eto kao Cristiano nije. Svakakvih budala i pacenika.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.