Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Vrijeme je za povredu opet.
- NerminFatic
- Kontakt:
Ma u smislu da je ravnopravan sa likom koji je 16 godina mlađi od njega a vodi se kao najtalentovaniji igrac na touru. Da je igrao prije 10-15 godina ne bi imao ni polufinale nekog GS kako treba al to vise govori o danasnjem tenisu.NerminFatic je napisao/la: ↑21 jan 2025, 12:58Pa sad da bas on nekog skoluje danas... Gledaj realno, mani navijacke strasti.
Napolju sam, ima li neko link sportkluba i Viskovica?
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Sportklub prenosi samo Wimbledon, ostalo sve ESNerminFatic je napisao/la: ↑21 jan 2025, 12:58Pa sad da bas on nekog skoluje danas... Gledaj realno, mani navijacke strasti.
Bgt na osnovu cega ti takve zaköjucke donosis? Kakve je Novak rezultate pravio u njegovim godinama? Gluposti nesto zakljucivati sto je skoro nemoguce utvrditi. Carlos je buducnost i momak koji ce uz Sinnera pisati historije ovoga sporta kao sto su pisali ova trojica prije njihKaunas je napisao/la: ↑21 jan 2025, 13:00Ma u smislu da je ravnopravan sa likom koji je 16 godina mlađi od njega a vodi se kao najtalentovaniji igrac na touru. Da je igrao prije 10-15 godina ne bi imao ni polufinale nekog GS kako treba al to vise govori o danasnjem tenisu.NerminFatic je napisao/la: ↑21 jan 2025, 12:58Pa sad da bas on nekog skoluje danas... Gledaj realno, mani navijacke strasti.
Hoce jer im je konkurencija nikakvaronaldo99 je napisao/la: ↑21 jan 2025, 13:05Bgt na osnovu cega ti takve zaköjucke donosis? Kakve je Novak rezultate pravio u njegovim godinama? Gluposti nesto zakljucivati sto je skoro nemoguce utvrditi. Carlos je buducnost i momak koji ce uz Sinnera pisati historije ovoga sporta kao sto su pisali ova trojica prije njihKaunas je napisao/la: ↑21 jan 2025, 13:00Ma u smislu da je ravnopravan sa likom koji je 16 godina mlađi od njega a vodi se kao najtalentovaniji igrac na touru. Da je igrao prije 10-15 godina ne bi imao ni polufinale nekog GS kako treba al to vise govori o danasnjem tenisu.NerminFatic je napisao/la: ↑21 jan 2025, 12:58
Pa sad da bas on nekog skoluje danas... Gledaj realno, mani navijacke strasti.
15.10.2013.
-
- Kontakt:
Djokoci sa 21 uzeo AO Federeru u prime, a ova mladjarija bitke bije sa Djokovicem prenzionerom. Konkurencija je svjetlosnu godinu slabija.
Karlito dok ne promjeni ove gubare od trenera haman nikada nece stabilizovati svoju igru.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- Shategabri
- Kontakt:
Alcarazov najveći problem je što ne zna da tempira.
Presauga u prvom setu, poslije ne može da dođe do zraka.
Presauga u prvom setu, poslije ne može da dođe do zraka.
Koševo Zapad
Carlitosov najveći problem je što igra protiv Nole iz 2015. godine trenutno.
na stranu sve psiho igrice novaka, meni on danas izgelda dosta bolje od carlosa, barem do sada
Kako se nolo odjednom poceo kretati kao da ga je do sad bolilo lijevo mudo 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
Odjednom ne boli noga-e , nema vise povrede, ako krene u kontra smjeru idu grimase sepanje itd
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Objektvno Đoković je bolji teniser i ovaj mali nema repertoar ni blizu. Nažalost je tako.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Španac se opet bruka protiv Noleta, nabio mu komplekse.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
carlos nije dobio nijedan bitan dugi poen do sada. novakovo iskustvo do sada igra veliku ulogu.
5 setova bi bilo zabavno
5 setova bi bilo zabavno

-
- Kontakt:
Auuuuuuu, prvo kakvi riterni Djokovica na brutalne servise Alkaraza, pa onda ovaj zadnji poren 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.