Nece se abd odgoditjurisicduska je napisao/la: ↑21 jan 2025, 14:21Pa naravno da će odgoditi. Imaju kup i onda smo im između dvije europske.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Zadnja izmjena: Haksss, dana/u 21 jan 2025, 15:30, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Saigraci kazu da je Pavičić najjaci igrac ekipe ma sta to znacilo

Garant će se igrati 16.02. Oni igraju sa Olimpijom 13.02. Čisto sumnjam da će igrati u četvrtak pa onda u subotu sa nama.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
generalno utakmica koja ti nece i ne moze nista reci. Moze neko imati svoj dan, nekog nista da ne ide, neko umoran, a neko svjez.
Neka se obje ekipe istrce i udju malo u ritam i to je to. Lijepo je opet gledati fudbal
Neka se obje ekipe istrce i udju malo u ritam i to je to. Lijepo je opet gledati fudbal

Jel ovo kod njih predrag spasic sa brojem 25
-
- Kontakt:
Najbolji lopte. To znaci i jest vidi se najbolji lopte. Ali nije to mjerilo. Recimo Kyeremeh ne zna lopte ali je koristan.propoklopac je napisao/la: ↑21 jan 2025, 14:39Saigraci kazu da je Pavičić najjaci igrac ekipe ma sta to znacilo![]()
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Klasa je Pavičić. Izvadi mu sad gol čist.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
ovakvi te potezi Mustaficu kucaju za klupu 100% a ti kako hoces
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
-
- Kontakt:
Ma Francisu po mom misljenju uvijek fali jedna sekunda da uradi nesto dobro tj nije mi konkretan. Moze se dosta bokji igrac naci na toj poziciji.GalileoGalilei je napisao/la: ↑21 jan 2025, 14:33Jatta zasad ubjedljivo najbolji, poslije njega Pavičić.
Džaba Kyeremehu sve kad nema mozga. Mustafić sivonja obični.
-
- Kontakt:
Ma ovo Zekic namjerno postavio da vidi Mirvic da nemamo napadača.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Fali njemu fudbalske pismenosti, užasan decision making. Ima prostora, ima brzinu, ali džaba kad slabo napada prostor i kad nema dribling. Trkačka kokoš.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑21 jan 2025, 14:43Ma Francisu po mom misljenju uvijek fali jedna sekunda da uradi nesto dobro tj nije mi konkretan. Moze se dosta bokji igrac naci na toj poziciji.GalileoGalilei je napisao/la: ↑21 jan 2025, 14:33Jatta zasad ubjedljivo najbolji, poslije njega Pavičić.
Prvo poluvrijeme je po meni dobro. Jatta odigrao vrhunski, Pavičić ako ovo prenese na ligu, biće paklen. Mehmedović okej, Mujkić okej. Mustafić i Kyeremeh preloše, Unušić previše griješi i imam osjećaj da je u nekom grču.
Zadnja izmjena: GalileoGalilei, dana/u 21 jan 2025, 14:46, ukupno mijenjano 1 put.
- MokraKifla
- Kontakt:
Ljudi ba Kyeremeh da ima realizaciju prvobitno nebi igrao za Sarajevo o cemu mi pricamo
- OldTownDistrict
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Upravo to je komentar nekoliko saigraca, "najjaci lopte", ne moze mu je niko uzeti, samo da ga zaobidju povrede iz proslih vremena...i kod nas je dosao s nekom povredicom..jurisicduska je napisao/la: ↑21 jan 2025, 14:41Najbolji lopte. To znaci i jest vidi se najbolji lopte. Ali nije to mjerilo. Recimo Kyeremeh ne zna lopte ali je koristan.propoklopac je napisao/la: ↑21 jan 2025, 14:39Saigraci kazu da je Pavičić najjaci igrac ekipe ma sta to znacilo![]()
-
- Kontakt:
Ma Pavicic je ubjedljivo nas najbolji vezni igrac,mada to nista nije cudno ko ga je pratio u HNL.GalileoGalilei je napisao/la: ↑21 jan 2025, 14:45Fali njemu fudbalske pismenosti, užasan decision making. Ima prostora, ima brzinu, ali džaba kad slabo napada prostor i kad nema dribling. Trkačka kokoš.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑21 jan 2025, 14:43Ma Francisu po mom misljenju uvijek fali jedna sekunda da uradi nesto dobro tj nije mi konkretan. Moze se dosta bokji igrac naci na toj poziciji.GalileoGalilei je napisao/la: ↑21 jan 2025, 14:33Jatta zasad ubjedljivo najbolji, poslije njega Pavičić.
Prvo poluvrijeme je po meni dobro. Jatta odigrao vrhunski, Pavičić ako ovo prenese na ligu, biće paklen. Mehmedović okej, Mujkić okej. Mustafić i Kyeremeh preloše, Unušić previše griješi i imam osjećaj da je u nekom grču.
Fali Đorđević. Valjda se oporavi do kupa.
- luckystrike
- Kontakt:
Mene su dojmili samo Pavičić i Jatta, ostali mrtvi prosjek. Nadam se nešto konkretnijem drugom poluvremenu.
U vezi odgode, Borac će ići na to kroz Savez a ne kroz dogovor klubova. Također, mislim da nije baš najpametnije stavljati ovdje prepiske s Predsjednikom.
@SaZg hajde kad si već na licu mjesta ispitaj šta je s Lulićem i Turkešom, kao i o potencijalnim novim imenima. Predstavi se slobodno kao izaslanik koševskog Istoka.
U vezi odgode, Borac će ići na to kroz Savez a ne kroz dogovor klubova. Također, mislim da nije baš najpametnije stavljati ovdje prepiske s Predsjednikom.
@SaZg hajde kad si već na licu mjesta ispitaj šta je s Lulićem i Turkešom, kao i o potencijalnim novim imenima. Predstavi se slobodno kao izaslanik koševskog Istoka.
Trenutno korisnika/ca: adoado, Benjolos, Burberry46, edgarallanpoe04, Hajdeee, Jadnimi, johntravolta123, Sarajevskigigant1921, THEC i 76 gostiju.