kome smeta europska sloboda....Probisvjet je napisao/la:Jadno! Jos jadniji klub.
Smijesni klub koji nema karakter. Sve ostale bi bilo sramota.
Kada budu prisutni ljudi iz UEFA rasprsice vam se snovi da ste veliki klub.

kome smeta europska sloboda....Probisvjet je napisao/la:Jadno! Jos jadniji klub.
Smijesni klub koji nema karakter. Sve ostale bi bilo sramota.
Kada budu prisutni ljudi iz UEFA rasprsice vam se snovi da ste veliki klub.
ako je nasa strana mala,kakva je onda vasa zaseok mali podveleskiNeToBoLa je napisao/la:Mislio je momak reći Cim i Ilići a ustvari ne zna da to baš i nije Mostar ali eto, nek se tješe momci. Šta ćeš, moraš nešto imati da bi se rčioku.
Chelsea_CBH je napisao/la:Evo čujem po gradu se priča da je ipak bio jedanaesterac. Znači sve čisto k'o suza!
vrlo cesto idem dole....odlicno poznajem grad...i vjeruj mi na rijec....za vas smo LONDON...i to za obadvije strane zajednoplemic je napisao/la:drhti borce,drhti banjaluko....sve pred sobom melje masinerija iz west penalcity-aslani grad je napisao/la:napravljenje je napisao/la:Deremo guzove, Borac neka dobro čuva vrh jer dolazi zahuktala mašinerija iz zapadnog Mostara![]()
....al najjace je ovo...iz zapadnog mostara....ko nije bio i ne konta o kakvom se i kolkom prostoru radi mogo bi pomislit da u london dolazi,j.e.b.o.t.e
![]()
[/quote
eto tuzla je london,nema sta
misevi mali vi dobro pamtite zap.mostar
Ko se nama izvinjavao kad su nas krali, ma hajde bola nisi dobarRosas7 je napisao/la:Chelsea_CBH je napisao/la:Evo čujem po gradu se priča da je ipak bio jedanaesterac. Znači sve čisto k'o suza!
ma ncu nista da govorim sacekat cu pregled,ako je bio penal onda je stvarno seljacki ono sto su radili igraci buducnosti,a ako nije penal treba se izvinut ljudima
Džaba da ste New York kad ste u nogometu za nas Čekrčićislani grad je napisao/la: vrlo cesto idem dole....odlicno poznajem grad...i vjeruj mi na rijec....za vas smo LONDON...i to za obadvije strane zajedno
bezze vala osim sto su pljuvali po nekim novinarima i spominjali nako kamenje ...mislim kada su vas potkradali u orasju povlacili ste ekipu s teerena i kukali a sada kada vam sudi isti sudija 2 il vise neznam koliko puta u 4 tekme i svira vam redovno penal .... nisam imao nista protiv zrinjskog al nakog onoga lafo penala u tuzli i vaseg obraza kada ste rekli da je ono penal cccccc jedino da smo mi svi coravi!!! protiv celika je bio penal i to je ok al uvjeravat narod je da cist penal protiv slobode ee ono fakat nigdje veze ....komrad je napisao/la:Odlican post na portalu Zrinjski info,necu ga ovdje postavljat jer ce vjerovatno biti pobrisan pa koga zanima neka ga procita,pozdrav Zrinjevcima vidim da smo opet okupirali nasu temu jer interes kluba se mora braniti i ne dozvoliti balavcima i nacionalistima da blate sveto ime!
Ako tko ima jos kolega neka slobodno im preporuci ovaj forum ,samo lagani i sa argumentima,smirite strasti ,ne vrijedjajte druge i ne pisitie postove neprimjerena sadrzaja vec samo ZRINJSKI !
[/quote]slani grad je napisao/la:
vrlo cesto idem dole....odlicno poznajem grad...i vjeruj mi na rijec....za vas smo LONDON...i to za obadvije strane zajednoRosas7 je napisao/la:slani grad je napisao/la:
Brrrrr buuuhhuhuuuuuuu baš smo se uplašiliedinko je napisao/la:De se vi drzite svoga LOPOVSKOG kluba(sto ce nadam se ako Bog da UEFA i FIFA jako brzo da potvrde jer ste na"tapetu"radi sudjenja Hrvatskim kockarskim mafijasima a ciji je dio tala i nekoliko HSK iz BiH..kojeg li apsurda!).UNISTILI STE FUDBAL U BiH svojim namjestanjima .Od vas je pocelo.
Okanite se vi VELEZA i eto lafo kupljenog boda u Gradaccu.Lijecite svoje kompleksice na nekom drugom mjestu.
De se vi osebi zabavite a nas pustite na miru.
Nemamo mi od cega da kupujemo a to sto je HDZ-SNSD dogovrio.Na nos ce vas izaci ta"saradnja".Samo se ti smjeskaj,ko se zadnji smije najsladje se smije..a mi se jos nismo nasmijali..pa ti kontaj...
sta ces ti udarit jadan biokuman_@mel je napisao/la:hahahaha...cuj halalit...nisi dobar jarane ocm. SAMO UDRI GoOVNA KORUMPIRANA !!!!Chelsea_CBH je napisao/la:Ne treba nikoga unaprijed osuđivati. To samo može nanijeti štetu klupskom nogometu u BiH. Uvijek se priča protiv sudaca, a ti isti suci su svoje najbolje godine života predali BH nogometu, da ga učine kvalitetnijim, te da sude pošteno i pravedno. Nećemo dopustiti da nas europske urote unište. Na Zapadu pričaju da imamo korumpiran nogomet, da smo ovakvi, onakvi. E pa mi smo za njih gospoda. To što naši suci imaju više tradicionalan pristup igri, ne bi trebalo da bude važno u krupnijem planu. Ja sam uvjeren da je sudac dosudio penal, zato što je od srca i od uma tako i mislio, a ako je pogriješio "halalimo" mu. Ljudski je griješiti. Volim grčku izreku "Tko ne griješi, ne diše". Bez obzira na sve Zrinjskom idu tri boda i pravda će na taj način biti zadovoljena.
BUDUCNOST DO GROBA
Dobar je post. Ima dosta istine u njemu.komrad je napisao/la:Odlican post na portalu Zrinjski info,necu ga ovdje postavljat jer ce vjerovatno biti pobrisan pa koga zanima neka ga procita,pozdrav Zrinjevcima vidim da smo opet okupirali nasu temu jer interes kluba se mora braniti i ne dozvoliti balavcima i nacionalistima da blate sveto ime!
Ako tko ima jos kolega neka slobodno im preporuci ovaj forum ,samo lagani i sa argumentima,smirite strasti ,ne vrijedjajte druge i ne pisitie postove neprimjerena sadrzaja vec samo ZRINJSKI !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.