ma samo nek udare populizmomPoduzetnik je napisao/la: ↑21 jan 2025, 13:11Penzije povecaju za 20 KM a sebi plate za 500, ima logike.![]()
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Zar ne rece Niksic sve ide u fondove?
Hahahahah.
Dabogda hljeb bio 15KM.
Tačno se dešava ono sto sam govorio da će se desiti ako pustimo malo lokalne politike na temi.
Botovi su preuzeli temu i nema vise nikakve diskusije osim njihove.
Lik se na sportski forum registruje kao ‘Podizetnik’ da gura ili osporava odluku vlade i botuje za ili protiv stranke koja je donijela tu odluku.
Ovdje završavamo priču o minimalcu, hajmo se vratiti normalnom životu, a botovi nek nadju sebi drugi forum.
Lik se na sportski forum registruje kao ‘Podizetnik’ da gura ili osporava odluku vlade i botuje za ili protiv stranke koja je donijela tu odluku.
Ovdje završavamo priču o minimalcu, hajmo se vratiti normalnom životu, a botovi nek nadju sebi drugi forum.
a sta je to normalno u bih ? pa nije ovo svica da je sve normalno .
-
19vendetta87
- Kontakt:
Kaze lik koji je napravio profil samo da moze 24/7 laprdati o minimalcu i doprinosima...
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- VensanKasel
- Kontakt:
Itekako je bilo normalne rasprave , dok nisu došli novi profili . Ne mora se nastaviti , ali ako moderaciji foruma nije dovoljna činjenica za bana da novi profili pišu samo na ovoj temi i samo o minimalcu , ja ne znam šta je onda dovoljno .admin je napisao/la: ↑21 jan 2025, 13:51Tačno se dešava ono sto sam govorio da će se desiti ako pustimo malo lokalne politike na temi.
Poduzetnik je svakako Numan , sam sebe odmah izofira .
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Bilo je konstruktivne i lijepe rasprave u pocetku koju su syebali ovi novi profili napravljeni samo za ove teme. Fix je jednostavan, odstranis 2-3 bota sto su se registrovala i vozdra.admin je napisao/la: ↑21 jan 2025, 13:51Tačno se dešava ono sto sam govorio da će se desiti ako pustimo malo lokalne politike na temi.
Poduzetnik je leorey aka numanye, jasno poslije prvih par postova
Zadnja izmjena: harden, dana/u 21 jan 2025, 14:05, ukupno mijenjano 1 put.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Bosanskohercegovački poduzetnik sa IP adresom u Njemačkoj 
Samo je potvrdio da je cijelo vrijeme botovao pričom kako treba ići iz BiH. Plaćenik
Samo je potvrdio da je cijelo vrijeme botovao pričom kako treba ići iz BiH. Plaćenik
- VensanKasel
- Kontakt:
ZA koga li je botovao prije 2-3 godine kada je konstantno pljuvao Njemačku i svu našu dijasporu ?
Kakav je to smajli , ne postoji na forumu ?
- Shategabri
- Kontakt:
- VensanKasel
- Kontakt:
Nipošto , u obzir dolaze samo ovi originali iz naprednog uređivanja i prikazivanja .
- Shategabri
- Kontakt:
VensanKasel je napisao/la: ↑21 jan 2025, 14:17Nipošto , u obzir dolaze samo ovi originali iz naprednog uređivanja i prikazivanja .![]()
Koševo Zapad
- bavariapivo
- Kontakt:
al koji je gIupson ovaj numa, odmah se u prvom postu izdao 
- relativizam
- Kontakt:
Ahhahahhaahahahhahhaha tacno smo nacija za proucavanje.
Ali zamisli ti njega, koliki je to debil, napravi lažni profil i onda glorifikuje svoj stari profil, eto mi sMo NjeGa vRiJeĐaLi a oN nAs niKaD NiJe. 
A pojedinci ga branili kako je normalan lik. 
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Admine, pošto se planiram vratiti u BiH, mogu li na sva zvona srati kako u DE ništa ne valja i slijepo braniti tu tezu?
Možeš raditi šta hoćeš sve dok ja subjektivno ne procjenim da od pisanja na forumu imaš materijalnu korist.MaroonBjelave je napisao/la: ↑21 jan 2025, 15:24Admine, pošto se planiram vratiti u BiH, mogu li na sva zvona srati kako u DE ništa ne valja i slijepo braniti tu tezu?
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.