FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ristić korektan skroz
Nek su se kresnula 3 boda a ovi sto su isfolirali povrede sace se zapitat hocel bit mista za njike u prvih 11
Niti je naša niti njihova upisana. Sad je mislim na Magodi.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑21 jan 2025, 15:45Pogledaj dokumente koje su stavili tj. slike.H8Z7 je napisao/la: ↑21 jan 2025, 15:41Samo saopštenje saveza, ministarstvo je ako se ne varam odbilo i njihovu sjedincu. Sad je na Magodi ako ne griješim.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑21 jan 2025, 15:39
https://www.klix.ba/sport/nogomet/minis ... /250121112
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Ma de ljudi, samo sabura. Svaka cast Zekicu jer vidi ono sto Rozman nijeErosViverosViv je napisao/la: ↑11 jan 2025, 22:44Ma meni je toplo oko srca kad vidim baltu kod nas, rovit igrac dobar je
H8Z7 je napisao/la: ↑21 jan 2025, 15:49Niti je naša niti njihova upisana. Sad je mislim na Magodi.
Smijemol mi imat povjerenje u Magodu, lazbaca obrisa pod sanjim ko Muhamed Ali sa Formanom
-
- Kontakt:
Meni licno najdraži igrač.luckystrike je napisao/la: ↑21 jan 2025, 15:42raširi ruke kod ove svađe petoricu zadržajurisicduska je napisao/la: ↑21 jan 2025, 15:41Balta je prejak.
Toliko je spor da zbunjuje protivničke igrače koliko sporo donosi odluke i vrlo vrlo ozbiljan divljak![]()
Udario ih je jedno 20 puta.
Najjace kad poce rolinge na centru radit sto je najgore odlično ispade niko nije očekivao , 10 sekundi poslije udari tamo kod aut linije lika hahahaha
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Tako sam i ja razumio, sad je opet do njegaH8Z7 je napisao/la: ↑21 jan 2025, 15:49Niti je naša niti njihova upisana. Sad je mislim na Magodi.
Ma pojava je Balta na terenu baš. Dosta dobrih poteza danas je imao samo što bi teško završio utakmicu u našoj ligi s obzirom na to kako nas kartoniraju.
S druge strane lijepo je vidjet' ove juniore kako preuzimaju odgovornost, ne boje se duela, ne rješavaju se lopte iste sekunde. Mislim da je to samopouzdanje najbitnije kod prelaska iz juniora u seniorski fudbal.
S druge strane lijepo je vidjet' ove juniore kako preuzimaju odgovornost, ne boje se duela, ne rješavaju se lopte iste sekunde. Mislim da je to samopouzdanje najbitnije kod prelaska iz juniora u seniorski fudbal.
Koju brzinu Guli ima ja to nisam vidio u pl bh od mirsada beslije
Svi su opravdali osim Bakira Kosa neznam sto su njega i vodilihazarder je napisao/la: ↑21 jan 2025, 15:56Ma pojava je Balta na terenu baš. Dosta dobrih poteza danas je imao samo što bi teško završio utakmicu u našoj ligi s obzirom na to kako nas kartoniraju.
Ristić top. Brz i jak mogao bi zaigrati sa Gulijem u napadu protiv nekih sporijih odbrana u PL. Jatta meni danas jedan od boljih, nije duela izgubio. Mlad je pred njim je svijetla buducnost. Krdzalic vidi se skolski fudbal, ali nije jos to to. Do kraja priprema ce biti bomba, dok se jos malo oslobodi straha, jer ipak nije imao laku povredu.Guli standardno. Mujkic dobar, i ovi ostali standardno.
Koliko se kukalo na to da samo igrači odlaze a gledaj kako širok roster imamo (barem što se tiče sredine terena):
Pavičić, Lulić, Bubanja, Balta, Jatta, Krdžalić, Mustafić, Đorđević & Mehmedović.
Treba reći da je ovaj teren danas (isto kao protiv GOŠKa) bio odron.
Pavičić, Lulić, Bubanja, Balta, Jatta, Krdžalić, Mustafić, Đorđević & Mehmedović.
Treba reći da je ovaj teren danas (isto kao protiv GOŠKa) bio odron.

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
- Kontakt:
Protiv Borca
Rogic
Beganovic
Čelik
Gojkovic
Soldo
Balta
Bubanja
Jatta
Krdzalic
Guly
Francis
Taktika lopte moze proci al igrac NE .
Rogic
Beganovic
Čelik
Gojkovic
Soldo
Balta
Bubanja
Jatta
Krdzalic
Guly
Francis
- egocentrik
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Hamzic i Krdzalic su dobri medjutim bice tesko da se unacr u prvih 11.
Krdzalic ako se oslobodi straha bice nas najbolji igrac
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Nije mi jasno skroz, jer ne znam onda sta znaci "postupak nadzora"? Ima izjava na Faktoru od ovog ministarstva gdje kazu da upis nije odbijen, nego da ministarstvo kulture i sporta KS mora provesti postupak nadzora.H8Z7 je napisao/la: ↑21 jan 2025, 15:49Niti je naša niti njihova upisana. Sad je mislim na Magodi.
- luckystrike
- Kontakt:
Mislim da je za navedenu taktiku Jović bolja opcija od Krdžalićabordobijeli je napisao/la: ↑21 jan 2025, 16:01Protiv Borca
Rogic
Beganovic
Čelik
Gojkovic
Soldo
Balta
Bubanja
Jatta
Krdzalic
Guly
Francis

-
- Kontakt:
Ajde necemo ga sad u nebesa dizat,po meni nema mjesta u ovoj ekipi,prije bi Jattu gurao. Dok je igrao za Belupo sastavit se nisu mogli,standardno je on udarao al dzaba kad je sa druge strane brz,skolovan igrac. Cim je Crepulja dosao on je preselio na tribine i ekipa se preporodila,sad sve zavisi cemu mi tezimo i sta gledamo.hazarder je napisao/la: ↑21 jan 2025, 15:56Ma pojava je Balta na terenu baš. Dosta dobrih poteza danas je imao samo što bi teško završio utakmicu u našoj ligi s obzirom na to kako nas kartoniraju.
Postupak nadzora odnosi se na aktivnosti koje omogućavaju praćenje, ocjenu i kontrolu rada vladinih institucija, političkih lidera ili javnih službenika, kako bi se osigurala odgovornost, transparentnost i usklađenost s zakonima i pravilima.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑21 jan 2025, 16:11Nije mi jasno skroz, jer ne znam onda sta znaci "postupak nadzora"? Ima izjava na Faktoru od ovog ministarstva gdje kazu da upis nije odbijen, nego da ministarstvo kulture i sporta KS mora provesti postupak nadzora.
Stava sam da smo mi daleko bliže pobjedi nego oni.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
Trenutno korisnika/ca: 061657451, crnehorde, Google Adsense [Bot], greenwood, Jadnimi, muhamedhulk, Tatamata1946 i 85 gostiju.