Nije isti lik aa
Navikao lupat ove smajlije
Drug ba malo promjeni stil pisanja kad se lažno predstavljaš

Ma ljudi zaostali u vremenu i prostoru, valjda kontaju da sno glupi pa nismo skontali o cemu se radi i fake slici. Levati misle da smo njihov level,kao u dobra stara vremena da se prime na mail nekog naseg brata da je arap i da hoce da ih kupijurisicduska je napisao/la: ↑21 jan 2025, 20:02Na našoj temi jest ali nas navijač nije.Bumbaclat je napisao/la: ↑21 jan 2025, 18:14Ma AI slikaKONTRASVIH je napisao/la: ↑21 jan 2025, 17:29E cuj ujedaju nas po forumima nemojte pristati na odgodu![]()
![]()
A prvi postavio njihov navijac, na njihovoj temi![]()
Postavio je neko od vas, jer nemate života da bi ovdje pravili cirkus.
Da pobjegnete od sopstvene realnosti.
I šta god pisali znate da je to tako.
A sa ovim lijepljenjem smajlija neodoljivo podsjeća na kontrasvih. Svaki post mu preslikan kao tvoj. Nadi život ba.
kakav japanac, gdje se spominje? cisto sumnjam, nemamo mi mjesta vise za steance. i nema amar veze nikakve sa klubom trenutno.
Ćao Liga Ćao Kup
jurisicduska je napisao/la: ↑21 jan 2025, 20:08
Nije isti lik aa
kakav krindz i fazon iz sedmog osnovne od lika ciji klub ispada iz lige
Ispadamo casno i pošteno za razliku od vas kako ste izborili opstanak prosle sezone.
Kontra nije moj! Mozda lici na mene ali to je slucajno. Ja pazim sta radim.jurisicduska je napisao/la: ↑21 jan 2025, 20:08
Nije isti lik aa
Al kakva konfuzija, sta im je vise
On ce danas dobiti i sendvic i hotdog kao bonus. A crnogorci samo po bananu. Nisu se dovoljno trudili.jurisicduska je napisao/la: ↑21 jan 2025, 20:57Ma znam da nije, kontra ne bi mogao proći antibot pitanje. Kad se on registrovao to još nije postojalo.