Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- feniksptica
- Kontakt:
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Ma sta znam, opet ne vidim svrhu davat pare za bradu pantole i 5 namaza.
I da ih regrutiraju za ratove Jopet je većina njih dovoljno pametna da ne ide. Barem toliko
I da ih regrutiraju za ratove Jopet je većina njih dovoljno pametna da ne ide. Barem toliko
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Jedna od jacih stvari ovdje je sto se zamjera gazdurinama sto drze firme radi profita.
Kao da tako ne funkcionise cijeli svijet i privreda inace. Pa pola americki firmi rasuto po svijetu ne bi li oni imali veci profit. Samo sto kad ti dodje jedna takva firma u BiH, to se zove strana investicija, a ne dolazak "stranih izrabljivaca".

Kao da tako ne funkcionise cijeli svijet i privreda inace. Pa pola americki firmi rasuto po svijetu ne bi li oni imali veci profit. Samo sto kad ti dodje jedna takva firma u BiH, to se zove strana investicija, a ne dolazak "stranih izrabljivaca".
- feniksptica
- Kontakt:
Vidi, najjednostavnije rečeno.dscile je napisao/la: ↑22 jan 2025, 09:36Jedna od jacih stvari ovdje je sto se zamjera gazdurinama sto drze firme radi profita.![]()
Imo si 30 godina da utajom sebe obezbijedis. Ko je jamio jamio.
Ajmo sad regularno i mi i stranci koji dođu.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ma stipu suplju ba,ti ljudi poginuse po gradjevinama,poljoprivredi itd itd.feniksptica je napisao/la: ↑22 jan 2025, 09:35Ma sta znam, opet ne vidim svrhu davat pare za bradu pantole i 5 namaza.
Znam ih ja dosta ba,rade na dnevnicu ljudi...samo sto zive ljudi jednostavan zivot...nema skupih mobitela,nema nakita,sminke,televizija,plejki sta ti vec znam.Imaju par komada odjece,obuce i to je to.Najbolji su te tkz vehabije za raditi Bgm,dosta gazdi ih cijeni pa rama glas svi su te tkz vehabije itd itd.Vrijedni ljudi drama i posteni.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Oni se pomažu izmedju sebe fakat dosta.
Nikakvih 500 maraka mjesečno ne dobijaju zbog toga. Ali se drže skupa i uvijek će pomoći jedan drugom. Izmedju sebe skupe pare pa uplate kiriju nekome ili auto.
Kao sto reče mma_hz, fakat su vrijedni i rade. Doduše ima i onih sto sjede ispred džamije, pametnjakovici koji samo gledaju da dobiju neku donaciju.
Ta priča o tome da dobiju na mjesečnom nivou 300,500 je šuplja koja je isfurala davno.
Nikakvih 500 maraka mjesečno ne dobijaju zbog toga. Ali se drže skupa i uvijek će pomoći jedan drugom. Izmedju sebe skupe pare pa uplate kiriju nekome ili auto.
Kao sto reče mma_hz, fakat su vrijedni i rade. Doduše ima i onih sto sjede ispred džamije, pametnjakovici koji samo gledaju da dobiju neku donaciju.
Ta priča o tome da dobiju na mjesečnom nivou 300,500 je šuplja koja je isfurala davno.
Vjerovati u to je kao kad neko kaze da je zemlja ravna. Kakve pare hahahajasmin10 je napisao/la: ↑22 jan 2025, 09:56Oni se pomažu izmedju sebe fakat dosta.
Ma brate kod mene kucu kad su radili,sve posteno majke mi.Ne smaraj ljude kad je namaz ,kad je dzuma i to je to.
Samo pauzu naprave kad jedu i kafu piju ostalo sve nadoknade.Kod mene su radili do 5 npr osim peetkom kad su uvijek produzvali do 6 sami od sebe jer su isli na dzumu.
Samo pauzu naprave kad jedu i kafu piju ostalo sve nadoknade.Kod mene su radili do 5 npr osim peetkom kad su uvijek produzvali do 6 sami od sebe jer su isli na dzumu.
FK SARAJEVO.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Od mog najboljeg druga babo je jedan od tih i to u mom gradu medju i prvima. Ugledan čovjek, hadzija, niko nijednu ružnu rijec nije rekao za njega. Da je to istina, valjda bi ponudio i mene, svakako furam bradu. Doduše manju od njegove.nerkolfc je napisao/la: ↑22 jan 2025, 09:58Vjerovati u to je kao kad neko kaze da je zemlja ravna. Kakve pare hahahajasmin10 je napisao/la: ↑22 jan 2025, 09:56Oni se pomažu izmedju sebe fakat dosta.

- RollingPaper
- Kontakt:
Ne treba generalizovat stvari.
Znam mnoge bradonje koje bi u pola noci ustale da mi pomognu sta god da treba, a isto tako ima kompleksasa koji nisu ni u cemu uspjeli u zivotu, nisu se nigdje pronasli i onda odu u vehabije da bi lijecili komplekse i pametovali na svakom cosku.
Ne treba generalizovat nikad.
Znam mnoge bradonje koje bi u pola noci ustale da mi pomognu sta god da treba, a isto tako ima kompleksasa koji nisu ni u cemu uspjeli u zivotu, nisu se nigdje pronasli i onda odu u vehabije da bi lijecili komplekse i pametovali na svakom cosku.
- feniksptica
- Kontakt:
Isto ko i ljudi bez brade. Dobri i lošiRollingPaper je napisao/la: ↑22 jan 2025, 10:11Ne treba generalizovat stvari.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- RollingPaper
- Kontakt:
Bas tako.feniksptica je napisao/la: ↑22 jan 2025, 10:14Isto ko i ljudi bez brade. Dobri i lošiRollingPaper je napisao/la: ↑22 jan 2025, 10:11Ne treba generalizovat stvari.

Po adminovoj priči ispade da je jedini način da BejHa firma bude konkurentna na stranom tržištu je time što ćemo biti Bangladeš Evrope
Zašto ne čitaš sve postove i vidiš šta je sve kazano pa uhvatiš kontekst? I onda dodaš smješka kao da je to nešto smiješno a totalno si profilo poentu šta je rečeno. Uhvatiš se jedne stvari a nisi ni razmislio zašto je to neko rekao i u kom kontekstu. Možda je to previše za tebe. Očigledno je da ti to nije poenta jer želiš sa ismiješ kontra argument ili priču ko ne govori kao ti. Da ti napišem ako ne možeš: poenta priče većine onih koji su protiv odluke je da ta odluka prije svega ugrožava našeg radnika, našu državu, naše fondove (to je admin i govorio) i da se zbog toga poslodavci bune a da je sekundarna stvar da je to radi njihovog profita.Je li sad jasnije?dscile je napisao/la: ↑22 jan 2025, 09:36Jedna od jacih stvari ovdje je sto se zamjera gazdurinama sto drze firme radi profita.![]()
Sad je idealan momenat da stranci dođu i preuzmu sva tržišta, pogase domaće rahmane, ponude radnicima iznadprosječne uslove, a kupcima nižu cijenu proizvoda od aktuelne koja ide u nebesa u svim sferama, a da profit i njima ostane dobar.
Zadnja izmjena: Finn, dana/u 22 jan 2025, 10:48, ukupno mijenjano 1 put.
- Shategabri
- Kontakt:
Treba danas izaći za ove kao što je gazda Alma Ras i slični i dići glas.
Neće nama bijeda što prima 6 stoja rušiti ekonomiju!
Koševo Zapad
Kad pocinju ovi protesti, jesu l im gazde rekla u toku radnog vremena ili ipak nakon radnog vremena?
Dosadila vise prica, na kraju ce svakako sve isto ostati kao i dosad. Pola dzrave ce sklapat kraj sa krajem kao i dosad.

Dosadila vise prica, na kraju ce svakako sve isto ostati kao i dosad. Pola dzrave ce sklapat kraj sa krajem kao i dosad.
GGMU
Smanjit platu na 300, da bi umjesto 1000 imao 2000 zaposlenih.Shategabri je napisao/la: ↑22 jan 2025, 10:48Treba danas izaći za ove kao što je gazda Alma Ras i slični i dići glas.
Bolje i 300 nego ništa.

- Shategabri
- Kontakt:
I penzije smanjiti!jasmin10 je napisao/la: ↑22 jan 2025, 10:53Smanjit platu na 300, da bi umjesto 1000 imao 2000 zaposlenih.Shategabri je napisao/la: ↑22 jan 2025, 10:48Treba danas izaći za ove kao što je gazda Alma Ras i slični i dići glas.
Bolje i 300 nego ništa.![]()
Dugoročno gledano, biće gorivo i Drina opet marka

Koševo Zapad

Niksicu povecavaj plate drzavnicima

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Dindin, leo1946 i 18 gostiju.