respect purgeru za tebe... valja se voziti od zg-a do Rovinja... znam sve, ludak si ko i mi hahahaha <3
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
SARAJEVO SIAMO NOI <3
Nije bolest sve što bolijuka55 je napisao/la: ↑22 jan 2025, 11:29respect purgeru za tebe... valja se voziti od zg-a do Rovinja... znam sve, ludak si ko i mi hahahaha <3

- luckystrike
- Kontakt:
Aaa to, realno smiješno je bilo

Mogu misliti da smo mi otišli u Antaliju pa nam se ovo desilo.Fudbalski klub Velež Mostar obavještava sve svoje članove, navijače i prijatelje kluba da je današnja utakmica protiv ekipe Novog Pazara, koja je trebala biti odigrana od 09.00 sati, odgođena zbog obilnih padavina i nepovoljnih vremenskih uslova.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
odigrana vec jedna utakmica za 2 dana slijedeca, mi smo jos uvijek bez novih igraca.
bit ce da ne ide sve bas glatko sto je i razumljivo jer se vjerovatno pregovara sa pojacanjima, a ne popunjavanju mjesta.
Mi drugi dio sezone startamo jako Sloga, Borac, Zeljo 3 utakmice koje nam usmjeravaju sezonu ako do kraja sedmice niko ne potpise znaci oslanjamo se na ovo sta imamo.
Rogic
Celik,Slodo,Jovic
Beganovic,Lulic,Bubanja,Pavicic,Kupresak
Kyeremeh Guli
bit ce da ne ide sve bas glatko sto je i razumljivo jer se vjerovatno pregovara sa pojacanjima, a ne popunjavanju mjesta.
Mi drugi dio sezone startamo jako Sloga, Borac, Zeljo 3 utakmice koje nam usmjeravaju sezonu ako do kraja sedmice niko ne potpise znaci oslanjamo se na ovo sta imamo.
Rogic
Celik,Slodo,Jovic
Kyeremeh Guli
Đurić kaže da je naš novi igrač. Čeka se samo objava valjda, na X-u pišu da Gojković trenira sa nama.SHZ82 je napisao/la: ↑22 jan 2025, 12:06odigrana vec jedna utakmica za 2 dana slijedeca, mi smo jos uvijek bez novih igraca.
Rogic
Celik,Slodo,Jovic
Kyeremeh Guli
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
- relativizam
- Kontakt:
gojkovic je nas 100% ,ceka se veznjak i napadac
-
- Kontakt:
Sta ce nam veznjak imamo ih bruku? Bolje se pojacati na beku i krilnoj poziciji.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
- nedimmmm1337
- Kontakt:
Andjusic u Radniku izgleda .....
"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”
Tacno. Imamo 6 veznjaka + U21 Mehmedovic i Hamzic. Krilo nam treba i napadac. Bojim se da u ovoj ekipi sem Gulija nemas ofanzivca koji moze dati gol.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑22 jan 2025, 12:31Sta ce nam veznjak imamo ih bruku? Bolje se pojacati na beku i krilnoj poziciji.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
- luckystrike
- Kontakt:
Na zadnjem veznom prvenstveno imamo Bubanju i Jelić-Baltu, a i Jatta se nameće.
Centralni vezni Lulić i Pavičić, pa evo recimo tu i Đorđević.
Prednji vezni Krdžalić i Mustafić.
Shodno, Ališah i Mehmedović su po meni višak, i Hamzić je ali bi njega kao najmlađeg i zadržao.
Mislim da nemamo neke posebne potrebe za veznjakom osim ako ti nije već neki ubica!
Centralni vezni Lulić i Pavičić, pa evo recimo tu i Đorđević.
Prednji vezni Krdžalić i Mustafić.
Shodno, Ališah i Mehmedović su po meni višak, i Hamzić je ali bi njega kao najmlađeg i zadržao.
Mislim da nemamo neke posebne potrebe za veznjakom osim ako ti nije već neki ubica!
Zadnja izmjena: luckystrike, dana/u 22 jan 2025, 13:03, ukupno mijenjano 1 put.
Šta bi dao da se IsmirMirvić vrati? 

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- relativizam
- Kontakt:
ne trazim ga ja,tako sam cuomosarajvosa83 je napisao/la: ↑22 jan 2025, 12:31Sta ce nam veznjak imamo ih bruku? Bolje se pojacati na beku i krilnoj poziciji.
mada po meni kada bi neko jako neko ime doslo bujrum neka ih
-
- Kontakt:
Nedo kaze da je propao Gojkovic,okrecemo se dovodjenju zadnjeg veznog a Baltu i Djurica cemo koristiti na stoperima navodno
-
- Kontakt:
On bi volio,njegova zeljastrahmeipomisliti je napisao/la: ↑22 jan 2025, 13:19Nedo kaze da je propao Gojkovic,okrecemo se dovodjenju zadnjeg veznog a Baltu i Djurica cemo koristiti na stoperima navodno
Kakav zadnji vezni vidi se da lik lupeta
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Nama treba jos jedno krilo, podhitno. Jedini koji je to mogao glumiti, lija, nije vise tu. Imamo samo francisa, klasicno krilo
-
- Kontakt:
A jest se otegao taj ljekarsi Gojkoviću, sigurno nema slobodan termin.
-
- Kontakt: