Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Mene i sina šišanje (uz obradu brade) izađe 35 KM (šišanje i brada 20 KM, malac 15 KM) mjesečno. Tako je već godinu dana sigurno.
Prije je bilo 30 KM za nas dvojicu. (20 KM šišanje i brada + 10 KM malac).
Prije je bilo 30 KM za nas dvojicu. (20 KM šišanje i brada + 10 KM malac).
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- bavariapivo
- Kontakt:
- relativizam
- Kontakt:
pa znamo mi to svi,samo ima ovdje par likova koji podrzavaju ove sto taje porez i sto prizeljkuju da se vrati covjek koji je osudjen.
tacno ovo nema ni u nadrealistima
Brate ti imas kesa cak i na more da odes. Naravno da ti sisanje nije problem.

Hvala Bogu.

- bavariapivo
- Kontakt:
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Već više uradio od BidenaAdministracija predsjednika Donalda Trumpa donijela je odluku koja nalaže da na američkim diplomatskim objektima, kako u zemlji, tako i u inostranstvu, smije biti istaknuta isključivo zastava Sjedinjenih Američkih Država.

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Ma gdje vi plaćate šišanje 15-20 KM a da nije Sarajevo?
U Visokom se to još kreće od 7-12 KM, nisam nigdje naišao na skuplje od 12 KM. Mislim na šišanje, bez brade i ostalog.
U Visokom se to još kreće od 7-12 KM, nisam nigdje naišao na skuplje od 12 KM. Mislim na šišanje, bez brade i ostalog.
Rođen s tobom da budem
- Shategabri
- Kontakt:
- VensanKasel
- Kontakt:
Sunce ti poljubim od kada si ti postao SDA bot ?kraljttbvb je napisao/la: ↑22 jan 2025, 11:09Kod Nermina Niksica, a onda i u medijima je preko botova od pocetka pustena prica da je problem minimalna plata od 1 000 KM. O doprinosima preko kojih ce se u budzet namaknuti preko 600 miliona maraka za budzetlije se ne prica, to Nerminu N. nije toliko ni bitno.
Sva prica o zlim gazdama koje ne zele minimalnu platu od milje maraka je dimna bomba koja je bacena, da bi se prikrila ova cinjenica:
Minimalna plata NIJE problem, nju su vlasnici firmi uglavnom i isplacivali - minimlanac + koverta. Problem vlasnicima je sto su povecani doprinosi, preko kojih ce se finansirati glasacka masinerija koja je uglavnom na budzetima i koju ocito podmazuju za izbore 2026.Rastu plate federalnim državnim službenicima, sudskoj vlasti i zaposlenima u javnim ustanovama
Premijer Federacije Bosne i Hercegovine Nermin Nikšić danas je, u sjedištu Vlade Federacije BiH u Sarajevu, s predsjednikom Sindikata državnih službenika i namještenika u organima državne službe, sudskoj vlasti i javnim ustanovama u Federaciji BiH Samirom Kurtovićem potpisao Sporazum o osnovici i bodu za obračun plaća.
Treba istaći da će rasti plata i nosioca izvršnih funkcija, od premijera, ministara, zastupnika, delegata i tako dalje. Plate izvršnih funkcionera će rasti u prosjeku od 420 do 550 KM.

Nemoj života ti , užasno ti ide . Dobar si lik , ovakve egzibicije ti ne trebaju .
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
- JayCatwright
- Kontakt:
Naravno da je botina, i prije si mu mogao zakljuciti po postovima, prikrivena botina. Besko bar otvoreno kaze, a ovakvi poput vehabije jasmina i takvih su najgori
- relativizam
- Kontakt:
"Alija Sirotanovic je trazio od Tite vecu lopatu a unuk mu sad trazi manju platu"
kraljttbvb je izgleda neki "selam alejk" sadaovac koji ima kafić (koji mu je sredio neki zeleni načelnik) sa jednim prijavljenim na minimalcu + koverta, koji zivi tu u haustoru pa sleti brzo da radi kad dođe inspekcija, i jedno petoricu drugih na kovertu koji glume goste, isto kad dođe inspekcija
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Po vama ko god kritikuje retarda Nikšića je SDA botina ili vehabija, a vi koji ga branite niste ničiji botovi?
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Koliko znam takvih "gazdi" to nisu istine. Pogotovo po Dobrinji & Vojničkom.sljivo je napisao/la: ↑22 jan 2025, 16:22kraljttbvb je izgleda neki "selam alejk" sadaovac koji ima kafić (koji mu je sredio neki zeleni načelnik) sa jednim prijavljenim na minimalcu + koverta, koji zivi tu u haustoru pa sleti brzo da radi kad dođe inspekcija, i jedno petoricu drugih na kovertu koji glume goste, isto kad dođe inspekcija

- feniksptica
- Kontakt:
On je prije ulaska u politiku bio dobar strucnjak za ekonomiju. To stoji. Ovi nisu ni prije ni poslije. Kad bi ga neko natjero ad samo razmislja za dobrobit drzave sigurno bi napravio bolje rjesenje nego ovi trenutno.Centre forward je napisao/la: ↑22 jan 2025, 14:47Najgore od svega je to što bi Novalić, da sutra izadje iz zasluženog zatvora, pomeo konkurenciju na bilo kakvim izborima.
Neko sa strane radi vrlo ozbiljno antropološko istraživanje o ovoj stoci u obliku insana kakva obitava na našim krajevima.
Iako zbog utaje poreza svih ovih raniji godina mi je drago zbog ove odluke.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ja taman došo na red kad vidim režu mortadelu od Gavrilovića. Odma se okrenuo i ošo pred vladu.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
relativizam je napisao/la: ↑22 jan 2025, 16:22"Alija Sirotanovic je trazio od Tite vecu lopatu a unuk mu sad trazi manju platu"

I found freedom. Losing all hope was freedom.
https://www.klix.ba/magazin/film-tv/net ... /250122158
Kažu zbog minimalca u FBiH moraju dići cijene.
Kažu zbog minimalca u FBiH moraju dići cijene.

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 5 gostiju.