Ne ide mu u Makabiju haman, ali u Sloveniji je dobar bio. Pogledaj video na yt.bvsic je napisao/la: ↑22 jan 2025, 17:0121 utakmica 1 gol?MSOZ101 je napisao/la: ↑22 jan 2025, 16:57Renato, zovi jarana.
https://www.transfermarkt.com/luka-stor ... ler/340428
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sretno Renato! Nadam se da ćeš biti bar u rangu Milicevica.
Nama gori još na poziciji napadača, ovo ostalo manje bitno, ako ima šta kvalitetno ok, al se moze i bez.
Nama gori još na poziciji napadača, ovo ostalo manje bitno, ako ima šta kvalitetno ok, al se moze i bez.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
BUDI ČLAN !!!Pendulum je napisao/la: ↑22 jan 2025, 17:09BUDI ČLAN !!!
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Napokon nakon skoro mjesec dana stigla clanska.
Budi opet prvak čest 1946!Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑22 jan 2025, 17:16BUDI ČLAN !!!
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Sretno Renato, povedi nas majstore kod Vjecne u maju, da sve gori... 
Volio bih da pređemo u 3421 mislim da bi tek tad pogodili sa formacijom i načinom igre.
Rogić
Čelik Gojković Soldo
Beganović Bubanja Lulić Jović
Guliashvili Đorđević
X
Rogić
Čelik Gojković Soldo
Beganović Bubanja Lulić Jović
Guliashvili Đorđević
X
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
BUDI ČLAN !!!Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑22 jan 2025, 17:16BUDI ČLAN !!!
Nikad poraz, samo lekcija.
BUDI ČLAN !!!
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
Jel se zezate za brazilca ili fkt ima nesto? I jel u pitanju onaj iz Ceske?
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
- belosevic23
- Kontakt:
Mogu i ja igrat stopera, a mogao je i Djuri, fazon je ko ce dobro odigratjurisicduska je napisao/la: ↑22 jan 2025, 16:46Ko će igrati stopera a za stopersku poziciju konkurisu
Čelik
Soldo
Mujkic
Gojkovic
Đuric
A mogu je igrat i Balta i Jovic i Bubanja.
E Jbga.
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Nasi ljudi samo gledaju koga dovede Zrinjski,Borac,Zeljkan a mi imamo 3 tima bukvalno. Cim fulimo sa igracima odma se pljuje kao odlaze nam igraci,fulamo niko da spomene da je Zrinjski platio onog albanca i onog argentinca,ljudi odigrali po 1 mec uzeli pare i otisli,ovi iz Borca napustaju klub kad hoce i raskidaju ugovore zato jer to nije klub vec kriminalna,politicka prcija preko koje se pune privatni dzepovi.Morpheus je napisao/la: ↑22 jan 2025, 16:42Šarnuo Renato, sretno
Bravo majstore.belosevic23 je napisao/la: ↑22 jan 2025, 15:06Borac dovede finog beka Viktor Rogan 800k eura 22 godine...ocito stigle pare od evrope..a mi gledamo ko ce nam stopera igrat dok drugi dovode![]()
![]()
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Gasimo se. Borac doveo beka sa 0 asistencija ove sezone, mi nismo. Ja mislim da ispadamo iz lige.belosevic23 je napisao/la: ↑22 jan 2025, 17:52Mogu i ja igrat stopera, a mogao je i Djuri, fazon je ko ce dobro odigratjurisicduska je napisao/la: ↑22 jan 2025, 16:46Ko će igrati stopera a za stopersku poziciju konkurisu
Čelik
Soldo
Mujkic
Gojkovic
Đuric
E Jbga.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
pjankesarajevo
- Kontakt:
Do sada sve dobre odluke. Jos 1-2 igraca max i dosta. Svi koji su otisli zasluzili su da odu. Malo mi je zao Djurickovica ali bolji je Gojkovic.
A ove fekalije sto ovuda kake i uporedjuju nas sa nizerazrednim, politickim prcijama, neka se sagnu dobro
A ove fekalije sto ovuda kake i uporedjuju nas sa nizerazrednim, politickim prcijama, neka se sagnu dobro
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
-
kogmagie46
- Kontakt:
Mogao je samo mu nije islo...belosevic23 je napisao/la: ↑22 jan 2025, 17:52Mogu i ja igrat stopera, a mogao je i Djuri, fazon je ko ce dobro odigratjurisicduska je napisao/la: ↑22 jan 2025, 16:46Ko će igrati stopera a za stopersku poziciju konkurisu
Čelik
Soldo
Mujkic
Gojkovic
Đuric
E Jbga.
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Ma u Borac bilo koji igrac da dodje bice ogromno pojacanje,sa onakvim sudjenjem i Comor bi ko Makelele izgledao.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑22 jan 2025, 18:05Gasimo se. Borac doveo beka sa 0 asistencija ove sezone, mi nismo. Ja mislim da ispadamo iz lige.belosevic23 je napisao/la: ↑22 jan 2025, 17:52Mogu i ja igrat stopera, a mogao je i Djuri, fazon je ko ce dobro odigratjurisicduska je napisao/la: ↑22 jan 2025, 16:46Ko će igrati stopera a za stopersku poziciju konkurisu
Čelik
Soldo
Mujkic
Gojkovic
Đuric
E Jbga.![]()
Vedad Garčević?
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Isti agent ko Jovic ako ne laze TM.
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Kod komsije kafa slada nego u kuci a tek sarmamosarajvosa83 je napisao/la: ↑22 jan 2025, 18:05Nasi ljudi samo gledaju koga dovede Zrinjski,Borac,Zeljkan a mi imamo 3 tima bukvalno. Cim fulimo sa igracima odma se pljuje kao odlaze nam igraci,fulamo niko da spomene da je Zrinjski platio onog albanca i onog argentinca,ljudi odigrali po 1 mec uzeli pare i otisli,ovi iz Borca napustaju klub kad hoce i raskidaju ugovore zato jer to nije klub vec kriminalna,politicka prcija preko koje se pune privatni dzepovi.Morpheus je napisao/la: ↑22 jan 2025, 16:42Šarnuo Renato, sretno
Bravo majstore.belosevic23 je napisao/la: ↑22 jan 2025, 15:06Borac dovede finog beka Viktor Rogan 800k eura 22 godine...ocito stigle pare od evrope..a mi gledamo ko ce nam stopera igrat dok drugi dovode![]()
![]()
"Nemam vremena da se vise bavim Zeljom, a dok investitor ne udje ne interesuje me vise ni kad ni s kim igra" - NoDi80
Odlican igrac, prosle godine jos bio mi je zelja, samo se sjeti sta je zeljkanu radio u onoj pobjedi Tuzle od 4-0...
Iskreno, tamo i nije imao s kim da igra, bili su tu razni talovi sa igracima, tako da su ga treneri vazda gurali u stranu
Bravo za Upravu...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.