Premijer liga BiH - aktuelno
- svrakino1921
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Kolike ste neznalice to se vidjelo na Gulliu
Nego eto sad hajd ...
Nego eto sad hajd ...
-
- Kontakt:
To ne znam niti vjerujem vama jer ste pisali da su pred potpisom i Ljajic i Pjanic i Besic i Duljevicsvrakino1921 je napisao/la: ↑22 jan 2025, 18:41NajvecaRadosti je napisao/la: ↑22 jan 2025, 18:12Hajde nebitno to sadsvrakino1921 je napisao/la: ↑22 jan 2025, 18:07
Nije tačno ovo
Gojković ne samo da nije sjeo sa nama nego se nudio nama
Spustio platu zbog nas
A Vama je puna plata
Što se tiče sportskog interesa - svaki igrac zna ko osvaja trofeje u ovoj našoj ligi i ko igra Europu
E sad oko igranja Europe i tu se zna da Vi ne možete proći 2 pretkolo CL
O prodaji tih istih igraca je upitno
Jedini adut u Vašim rukama je što imate prolaz u reprezentaciju pa Vam Savez zove igrace
Inace ništa drugo
Sta ovo pisete da ima kod nas 25k eura?![]()
Fkt niste normalni ljudi,imas 3 zeljovca na ovom pdf da su realni
Vama spustio platu a nas dosao da odere?Vi stvarno mislite da je Mirvic neka budala kojoj menadjer vodi pregovore i diktira cijenu i da smo mi neke neznalice koje daju koliko neko zine.Pa nama svaki rok propadne 5 igraca jer necemo da im dajemo koliko hoce.Mozemo ali ne zelimo.I boli nas qurac imamo pare,imamo 10 osoba sto radi na dolacima i nadjemo slicnog igraca.Mogli smo dovesti Besica i Mudraziju ali nista vise ne bi imali koristi od Bubanje i Djorjdevica za manje para.
Najplaceniji igrac u ekipi je Guliashvili sa novim ugovorom od 15k eura svi ostali imaju znatno manje
A Jel sjeo i pregovarao s nama
Kad Vi sve znate valjda znate i to
Ako jeste jasno mi je sto vas je odbio,sad je nas i tjt.Ovi vasi komentari gdje mu zelite lomove noge bez razloga su malo je reci jadni
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Cifre od 15 i 20 hiljada maraka su realne i nisu nikakav bauk. Ali pričati o mjesečnoj plati od 25 hiljada eura u našoj ligi je zaista nebulozno i bespredmetno. Oni koji malo pomnije prate ligu, iz izjava trenera mogu zaključiti koji je doseg naših klubova kada su finansije u pitanju. Nerijetko su o tome govorili Jakirović, Rendulić, Zekić i mnogi drugi.
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Fudbalski klub Sarajevo razmišlja dugoročno i o u budućnosti, pa je počeo sa angažovanjem mladih i perspektivnih nogometaša koji bi mogli da izrastu u vrhunske igrače.
....sve drugo će proći!
Kolegaa sta kazes na ovu masineriju Gojkovicaa?svrakino1921 je napisao/la: ↑22 jan 2025, 18:44Kolike ste neznalice to se vidjelo na Gulliu
Nego eto sad hajd ...
- svrakino1921
- Kontakt:
Što me napadoše
Ja bih volio da on ima NETO - 50 000 maraka to znaci da su doprinosi voljenoj Državi 25 000 - 30 000 maraka
Ako nije možda ono što je naš veliki forumaš govorio @Virto da dajete u keshu
Hajd ga znaj
Ja bih volio da on ima NETO - 50 000 maraka to znaci da su doprinosi voljenoj Državi 25 000 - 30 000 maraka
Ako nije možda ono što je naš veliki forumaš govorio @Virto da dajete u keshu
Hajd ga znaj
Pjene radi fair play-a jer nije izabrao 3k maraka, ljubav prema želji i 20k ljudi svaku tekmu nego nas
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- svrakino1921
- Kontakt:
Superbvsic je napisao/la: ↑22 jan 2025, 18:51Kolegaa sta kazes na ovu masineriju Gojkovicaa?svrakino1921 je napisao/la: ↑22 jan 2025, 18:44Kolike ste neznalice to se vidjelo na Gulliu
Nego eto sad hajd ...
Sve najbolje
Napokon ste riješili stopera
A uzeli ste ga zato što smo mi bili zainteresovani za njegove usluge al na zahtjev našeg trenera izvlačili smo se za Karamarka
I mislim opet smo bolje prošli
Nama se zahvalite za Renata
Vaši bi doveli opet nekog klinca ko onog Đuričkovića ili kako se zove što ga je naš mali Šaba pravio budalom na sred Haseta
Kolegaa Djurickovic je za Karamarka Gojkovicsvrakino1921 je napisao/la: ↑22 jan 2025, 19:14Superbvsic je napisao/la: ↑22 jan 2025, 18:51Kolegaa sta kazes na ovu masineriju Gojkovicaa?svrakino1921 je napisao/la: ↑22 jan 2025, 18:44Kolike ste neznalice to se vidjelo na Gulliu
Nego eto sad hajd ...
Sve najbolje
Napokon ste riješili stopera
A uzeli ste ga zato što smo mi bili zainteresovani za njegove usluge al na zahtjev našeg trenera izvlačili smo se za Karamarka
I mislim opet smo bolje prošli
Nama se zahvalite za Renata
Vaši bi doveli opet nekog klinca ko onog Đuričkovića ili kako se zove što ga je naš mali Šaba pravio budalom na sred Haseta
Pošto mi ne znamo koliko je Gojković dogovorio platu, treba vidjeti sa štrumpfovima oni izgleda znaju.
Ima li kakvih apaurina, xanaxa, segasega ključa, gori.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
E cuj kod njih bi igrao za male pare a nas zavalio 
Hahhaha pa ko jos u bajke vjeruje…
Pa majka mu stara hajde se uozbiljite barem malo

Hahhaha pa ko jos u bajke vjeruje…
Pa majka mu stara hajde se uozbiljite barem malo
-
- Kontakt:
Meni vise smijesno kako ljudi od svega moguceg uspiju stvoriti neki mit

Cuj htjeo kod njih igrati prakticno za djabe,nudio im se al nas je oderao,25k eura svaki 30 dana hahahaha
Jedini klub koji moze dovesti Gojkovica i slicne njemu u ovu ligu je Sarajevo!I tako ce ostati jer smo najmocniji na trzistu a sta cemo tek raditi kad dodje nase vrijeme
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Dobro pojačanje za Sarajevo tu nema govora. Mislim da će se dobro uklopiti u njihovu ekipu.
Nisi u pravu, izvini molim te...NajvecaRadosti je napisao/la: ↑22 jan 2025, 19:43Meni vise smijesno kako ljudi od svega moguceg uspiju stvoriti neki mit![]()
I kad treba i kad bas ni najmanje potrebe nema
![]()
Cuj htjeo kod njih igrati prakticno za djabe,nudio im se al nas je oderao,25k eura svaki 30 dana
Jedini klub koji moze dovesti Gojkovica i slicne njemu je Sarajevo!I tako ce ostati jer smo najmocniji na trzistu
Jedino zbog cega nije Gojkovic dosao u Zelju jeste sto je jednik udario na novo pravilo kod kona...
Igraci moraju placati klubu da bi potpisali ugovor, jer ce im u CV-u stajati da su igrali za Zelju sto im automatski otvara vrata liga 5-ce i trziste S. Arabije...

- luckystrike
- Kontakt:
Komšije moći ćete Gojkovića gledati na Grbavici, za mjesec dana, ali u dresu Sarajeva 
-
- Kontakt:
Je li ovo pišu da im se Gojkovic nudio za male pare a nama tražio punu platu ? Hahahhahahahhahahahahahahhahahahahaahhahahahahahhaha
Joj kriza identiteta na sve strane. Ima li jedan normalan ?
Joj kriza identiteta na sve strane. Ima li jedan normalan ?
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Ma mogu ga i sad pogledati, ko ce cekati mjesec dana...luckystrike je napisao/la: ↑22 jan 2025, 20:01Komšije moći ćete Gojkovića gledati na Grbavici, za mjesec dana, ali u dresu Sarajeva![]()

Cisto da ih samo pozdravi...

-
- Kontakt:
Tako je,zato jer nismo znali playismo ga 150k evrica,ja sto nas zahebase.svrakino1921 je napisao/la: ↑22 jan 2025, 18:44Kolike ste neznalice to se vidjelo na Gulliu
Nego eto sad hajd ...
-
- Kontakt:
Znaci Gojkovic iz ljubavi zelio da igra za zeljkana za samo 20 posto a nama trazio punu platu,sta ti je rec plava boja,ljudi dzaba trce da igraju a primjer vam je Hiros.