Nego ja neznam sad kako ikonicu prebaciti na desktop uvjek moram ući u local disc C pa onda nađem folder pa da igram
Pomoc u vezi PC-a
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: "Pomoc u vezi PC-a"
QUARESMA hvala ti majstore evo sad radi .
Nego ja neznam sad kako ikonicu prebaciti na desktop uvjek moram ući u local disc C pa onda nađem folder pa da igram
YOU'LL NEVER WALK ALONE
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
pa udji u Local Disk C, kad nadjes tu iconicu, pritsini desni klick na nju i pise ti Send to i odaberi Desktop, a mozes da pritisnes Copy pa pa onda paste na DesktopHan!$;Lfc je napisao/la:QUARESMA hvala ti majstore evo sad radi .
Ne može samo mi napravi "shortcut" tako nešto a kad pritisnem ništa ne radi . (tebi sve ovo smješno zvuči ali ja baš i neznam puno po compu da radim)QUARESMA 18<<< je napisao/la:pa udji u Local Disk C, kad nadjes tu iconicu, pritsini desni klick na nju i pise ti Send to i odaberi Desktop, a mozes da pritisnes Copy pa pa onda paste na DesktopHan!$;Lfc je napisao/la:QUARESMA hvala ti majstore evo sad radi .
Ali opet kralju svaka ti čast što si mi reko ono radi ali ulazim ja na local disc C i tu nađem folder gdje mi je igra i odatle ulazim u igru
YOU'LL NEVER WALK ALONE
Što reče jedan, mogo si na samo skinut to sto ti pise, ukucas i download, i zalijepis u local dick , program file u folder od igre.
Ako ti igra radi, znaci nisi je krekovao.
Pokusaj zalijepiti sa diska crack negdje u program file
Ako ti igra radi, znaci nisi je krekovao.
Pokusaj zalijepiti sa diska crack negdje u program file
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Nema veze ako ti pravi "shortcut", to je isto.
Istu ikonu kopiraj sa cd-a, i zalijepi na to mjesto gdje je ta ikona, trazit ce zamjenu, i ti je potvrdi.
Malo ceprkaj, tako ces i naucit
Istu ikonu kopiraj sa cd-a, i zalijepi na to mjesto gdje je ta ikona, trazit ce zamjenu, i ti je potvrdi.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Raja hvala vam svima hvala @bilalu @quaresmi i @mozguMOZAK je napisao/la:Nema veze ako ti pravi "shortcut", to je isto.
YOU'LL NEVER WALK ALONE
e ovako...danas mi se slucajno pojavila nekakva plava boja oko imena ikona na desktopu i sada kad refreshujem desktop bude mi sporije...zna li iko da to skinem..inace, prije nije bilo nikakve boje...valjda ste skontali u cemu je problem
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
Desni klik na desktop/properties/desktop/customize desktop/web e sad ako ti se u ovom pgdje pise web pages pojavilo nesto obrisi ga i nemoj nista da je oznaceno. Trebalo bi samo da ima my current home page al ne treba ni ona bit oznace. Nadam se da si shvatio 
e hvala ti puno jarane, napravio samadn_sah je napisao/la:Desni klik na desktop/properties/desktop/customize desktop/web e sad ako ti se u ovom pgdje pise web pages pojavilo nesto obrisi ga i nemoj nista da je oznaceno. Trebalo bi samo da ima my current home page al ne treba ni ona bit oznace. Nadam se da si shvatio
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
adn_sah je napisao/la:Imam jedan video koji zelim da "skinem" sa interneta. Medjutim nigdje nema download ili nesta slicno. Da li postoji nacin da se skine i ako postoji kako. HVALA evo video ako ce vam biti lakse
http://www.tabor.tv/video/561/S.+%C3%9A ... %C3%A1slav
PA IMAL IKO DA MENI POMOGNE
Ev ovako:
ukucaj na gugl keepvid i otvori ga.
zatim kopiraj adresu ovoga sto zelis skinut www.....i zalijepi u ovaj keepvid i download
ukucaj na gugl keepvid i otvori ga.
zatim kopiraj adresu ovoga sto zelis skinut www.....i zalijepi u ovaj keepvid i download
Ukoliko koristis Mozilu, evo ti rijesenja:adn_sah je napisao/la:adn_sah je napisao/la:Imam jedan video koji zelim da "skinem" sa interneta. Medjutim nigdje nema download ili nesta slicno. Da li postoji nacin da se skine i ako postoji kako. HVALA evo video ako ce vam biti lakse
https://addons.mozilla.org/en-US/firefo ... oadhelper/
Instaliraj to, pokreni mozilu ponovo, pokraj dugmeta refresh pojavit ce ti se ova ikona, kao ova:

Klikni na nju i download video sa te stranice ili bilo koje druge, nadam se da je pomoglo
Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
- anonymousHD
- Kontakt:
Skineš sebi real player sp, instaliraš ga fino, i ponovo pokreneš browser koji koristiš i onda iznad svakog videa ćeš imati opciju download this video. kao na ovoj slici ispod

A ako želite skidati video sa youtube i HD kvaliteti, definitivno najbolja stranica za to je www.keep-tube.com

A ako želite skidati video sa youtube i HD kvaliteti, definitivno najbolja stranica za to je www.keep-tube.com
guber90 je napisao/la:Ukoliko koristis Mozilu, evo ti rijesenja:adn_sah je napisao/la:adn_sah je napisao/la:Imam jedan video koji zelim da "skinem" sa interneta. Medjutim nigdje nema download ili nesta slicno. Da li postoji nacin da se skine i ako postoji kako. HVALA evo video ako ce vam biti lakse
https://addons.mozilla.org/en-US/firefo ... oadhelper/
Instaliraj to, pokreni mozilu ponovo, pokraj dugmeta refresh pojavit ce ti se ova ikona, kao ova:
Klikni na nju i download video sa te stranice ili bilo koje druge, nadam se da je pomoglo.
Probo, ne moze. Kad otvorim ovu stranicu, nista. Ne vrte se ovi krugovi, samo sivi i ne mogu da ih kliknem
e care skini internet download manager i mozes sve skidati preko njega, video, filmove, programi, pjesme, znaci sve..kad udjes recimo na youtube, odmah iznad videa ti pise "download this video" ili ako ima vise videa na jednoj stranici pise ti "download video from this page" i ti izaberes koji ces video
ja koristim ovaj 
Evo moze to HVALAanonymousHD je napisao/la:Skineš sebi real player sp, instaliraš ga fino, i ponovo pokreneš browser koji koristiš i onda iznad svakog videa ćeš imati opciju download this video. kao na ovoj slici ispod![]()
A ako želite skidati video sa youtube i HD kvaliteti, definitivno najbolja stranica za to je http://www.keep-tube.com
Pokusavam obrisati folder ali non stop mi javlja da je otvoren negdje u sistemu.Isao na Task Manager nije otvoreno,restartovo racunar opet nece...
Morel ko pomoci
Morel ko pomoci
- anonymousHD
- Kontakt:
Restartuj računar, kad se počne paliti pritisni F8 i pokreni u SAFE MODE i kad ti se upali, možeš delete folder. 100% radi, provjereno.
E brate hvala uspjelo je 
-
bavarian_bk
- Kontakt:
E ljudi imam problem . Neće da mi otvori CD drive a unutra mi je neki cd . Pokušavao sam i na ono izbaci i na ono dugme dole ali ništa , džaba
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.