Euroliga 2024/25
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Euroliga 2024/25
Iz Olympiacosa dolaze glasovi razuma
sta je sljedece,Panatha,Barca...?

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
I Baskonia ostaje u borbi za play inn
Gubitnicka kosarka Mikea Jamesa.
Dvije uzasne Utakmice Nunna u spaniji.
- Shategabri
- Kontakt:
Gubitnicka i samoubilacka i Spanoulisa. U produzetak krece bez centra iako su ga u toj postavci bez Motejunasa ubijali pod kosem. Nadalje na podbacivanje u produzetku saljes Blosimgame sa 2 metra umjesto Motejunasa sa 2,15 upravo tu su i napravili prednost koju su i drzali do kraja.
Mike generalno djeluje kao da je u ozbiljnom padu ove sezone.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- kraljttbvb
- Kontakt:
Ataman je redovan sto se tice kmečanja, sinoć kaze igrali ragbi protiv Barse, vazda mu neko drugi kriv...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- VensanKasel
- Kontakt:
Nije rekao ragbi nego američki fudbal budimo realni .kraljttbvb je napisao/la: ↑18 jan 2025, 00:34Ataman je redovan sto se tice kmečanja, sinoć kaze igrali ragbi protiv Barse, vazda mu neko drugi kriv...
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
- kraljttbvb
- Kontakt:
U pravu si. Nije gofno, nego se pas pokakioVensanKasel je napisao/la: ↑18 jan 2025, 01:01Nije rekao ragbi nego američki fudbal budimo realni .kraljttbvb je napisao/la: ↑18 jan 2025, 00:34Ataman je redovan sto se tice kmečanja, sinoć kaze igrali ragbi protiv Barse, vazda mu neko drugi kriv...

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- VensanKasel
- Kontakt:
Očekivao sam da ćeš to napisati .kraljttbvb je napisao/la: ↑18 jan 2025, 06:44U pravu si. Nije gofno, nego se pas pokakioVensanKasel je napisao/la: ↑18 jan 2025, 01:01Nije rekao ragbi nego američki fudbal budimo realni .kraljttbvb je napisao/la: ↑18 jan 2025, 00:34
Ataman je redovan sto se tice kmečanja, sinoć kaze igrali ragbi protiv Barse, vazda mu neko drugi kriv...![]()
- kraljttbvb
- Kontakt:
VensanKasel je napisao/la: ↑18 jan 2025, 10:27Očekivao sam da ćeš to napisati .kraljttbvb je napisao/la: ↑18 jan 2025, 06:44U pravu si. Nije gofno, nego se pas pokakioVensanKasel je napisao/la: ↑18 jan 2025, 01:01
Nije rekao ragbi nego američki fudbal budimo realni .![]()
Evo odakle sam ja pokupio vijest, ne znam sta je rekao u originalu.Ataman posle poraza od Barse: Igrali smo ragbi ili američki fudbal u Evroligi
Košarkaši Panatinaikosa su poraženi od Barselone u gostima, a trener “Zelenih” Ergin Ataman je posle meč bio nezadovoljan suđenjem.
– Igrali smo košarku. Ovo nije bila utakmica američkog fudbala. Dosudili su osam, devet faulova u napadu. Prvi put da sam tako nešto video. Mi smo se trudili da igramo košarku, veoma smo dobar košarkaški tim. Ali ako igramo ragbi ili američki fudbal u Evroligi, sa ovakvim suđenjem u gostima, teško je dobiti ijednu utakmicu, rekao je Ataman.
Mada i dalje kontam da je bitan kontest izgovorenog, a ne vrsta grube igre sa loptom...
- VensanKasel
- Kontakt:
Ben Bentil pojačava Asvel .
Kakav lik , iz Eurolige i petorke u Crvenoj Zvezdi ode u Japan
Kakav lik , iz Eurolige i petorke u Crvenoj Zvezdi ode u Japan

- Shategabri
- Kontakt:
- VensanKasel
- Kontakt:
Mislim da su u pravu bili sudije , Lundberg je povrijedio prostor na koji doskače Beavis Hifi .
- Shategabri
- Kontakt:
Ne znam, meni je izgledalo da nije, al eto.VensanKasel je napisao/la: ↑22 jan 2025, 21:16Mislim da su u pravu bili sudije , Lundberg je povrijedio prostor na koji doskače Beavis Hifi .
Koševo Zapad
- VensanKasel
- Kontakt:
Počelo se vraćati Partizanu , u zadnjoj četvrtini kada niko nije mogao pogoditi Pokuševski pogađa 2 trojke od tablu .
Bonga i Pokuševski vrijede zlata za ovu ekipu Partizana , konačno pozitivan omjer na tabeli , nakon početnih 2-8 Partizan je na 10-3 sada .
Koliko je Parisa sve išlo , sada se sve okreće protiv njih .
Bonga i Pokuševski vrijede zlata za ovu ekipu Partizana , konačno pozitivan omjer na tabeli , nakon početnih 2-8 Partizan je na 10-3 sada .
Samo biće premija ko uzme Shortsa za narednu sezonu. Strašan igračVensanKasel je napisao/la: ↑22 jan 2025, 22:31Počelo se vraćati Partizanu , u zadnjoj četvrtini kada niko nije mogao pogoditi Pokuševski pogađa 2 trojke od tablu .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.