Hotel Nomad. Nov hotel, imaš bazen, spa, saune, teretanu, i još sadržaja za fino provesti vrijeme, bazen bukvalno pored staze, kupaš se i gledaš kako ljudi skijaju.
Ljetovanje/Putovanja
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- LegendKiller
- Kontakt:
Re: Ljetovanje/Putovanja
Njih sam bas i bio gledao. Hvala na preporuci.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
- PopravnaToljaga
- Kontakt:
Je li iko išao u Kanadu na turističkoj vizi , pogotovo poslije COVIDA, vidim da je procedura blagi cirkus
- kraljttbvb
- Kontakt:
Nemoj se iznenaditi ako i tamo zateknes vjetar i hladnije vrijeme.
Ja sam se prošle godine u martu u Alziru smrznuo momacki.
Naletio neki talas kisa i hladno vrijeme, sreća pa sam imao jaknu, inace ne bi bio ugodan boravak...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Pozdrav, planiramo na proljece da odemo tamo u okolinu Livna da pogledamo one divlje konje, sve sto sam gledao one rute kao sa vodicima po 200 maraka ispadne za dvoje pa me interesuje ako ima neko ko je iz tog dijela ili da je bio, da li bi se moglo i ovako otici pogledati na svoju ruku - i gdje ih se moze naci na tom podrucju uopste? Ako ne solo, koga biste preporucili da radi te rute a da nije preskup? Hvala. 

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Evo poveznice za plaćanje cesta u Češkoj - https://electronic-vignette.czWanderson je napisao/la: ↑08 dec 2022, 23:24Ematrica nemzeti utdij za Mađarsku je oficijelna i jeftinija za 5 eura od ostalih
https://ematrica.nemzetiutdij.hu/
Poveznica za plaćanje cesta u Slovačkoj - https://sk-digital-vignette.com
Predao ja za vizu prije 6 mjeseci, još uvijek čekam odgovor.PopravnaToljaga je napisao/la: ↑12 jan 2025, 08:37Je li iko išao u Kanadu na turističkoj vizi , pogotovo poslije COVIDA, vidim da je procedura blagi cirkus
- RollingPaper
- Kontakt:
Preporuke za Tursku? Gradovi, hoteli, plaze?
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Swandor Topkapi i Kremlin Palace u Lari.
Najbolje uloženi novac ikada, nigdje ne moraš izlaziti iz kompleksa jer tu sve imaš, privatnu plažu, 700 bazena, aqua park, ultra all inclusive sa 4 mini restorana kod plaže/bazena, dva velika restorana, teretane, fudbalske terene, odbojkaške, teniske, bukvalno sve što zamisliš oni imaju. Koji god da izabereš od ova dva nećeš pogriješiti.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- kraljttbvb
- Kontakt:
Istanbul u maju, na ljeto (na kupanje) na Jadran.
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- VensanKasel
- Kontakt:
Evo baš sad idealan popust ko hoće .baboedindzeko09 je napisao/la: ↑17 jan 2025, 23:04Swandor Topkapi i Kremlin Palace u Lari.
Najbolje uloženi novac ikada, nigdje ne moraš izlaziti iz kompleksa jer tu sve imaš, privatnu plažu, 700 bazena, aqua park, ultra all inclusive sa 4 mini restorana kod plaže/bazena, dva velika restorana, teretane, fudbalske terene, odbojkaške, teniske, bukvalno sve što zamisliš oni imaju. Koji god da izabereš od ova dva nećeš pogriješiti.

Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Prije COVID-a i godina poslije je bilo baš jeftino, oko 5k bilo za 3 osobe, a usluga koja se dobije vrijedi 10, mada ni ovo nije loše jer je cijena za dvoje odraslih + dvoje djece. Svakom bih preporučio bar jednom da posjeti ovaj hotel/resort i nek ponese samo pasoš, bukvalno ni jedna jedina lira ne treba

2019. kad sam bio Inna nastupala u diskoteci na otvorenom, bude uvijek nekih gostovanja svaku noć ili neka predstava/kabare, veliko pozorište na otvorenom + diskoteka zatvorena, ma brutalno

Jeftino ja zapravo putujem, kad vidim te cijene 

- baboedindzeko09
- Kontakt:
Booking kolje na ovim hotelima u Lari, najbolje se prođe i dosta jeftinije preko neke agencije u BiH ili preko agencije u Srb. (isto sve, samo se leti iz Bg).
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Imigracijska služba u Kanadi je trenutno u rasulu. Čeka se i preko godine često. Pogotovo jer Bosna nije nikakav prioritettabba77 je napisao/la: ↑17 jan 2025, 12:26Predao ja za vizu prije 6 mjeseci, još uvijek čekam odgovor.PopravnaToljaga je napisao/la: ↑12 jan 2025, 08:37Je li iko išao u Kanadu na turističkoj vizi , pogotovo poslije COVIDA, vidim da je procedura blagi cirkus
https://www.canada.ca/en/immigration-re ... times.html
Ako je vjerovati vladi, turistička viza iz Bosne se čeka 4 mjeseca

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Ja sam odustao, čak i kad/ako je dobijem, neću ići.Bosniacum Lilium je napisao/la: ↑19 jan 2025, 19:47Imigracijska služba u Kanadi je trenutno u rasulu. Čeka se i preko godine često. Pogotovo jer Bosna nije nikakav prioritettabba77 je napisao/la: ↑17 jan 2025, 12:26Predao ja za vizu prije 6 mjeseci, još uvijek čekam odgovor.PopravnaToljaga je napisao/la: ↑12 jan 2025, 08:37Je li iko išao u Kanadu na turističkoj vizi , pogotovo poslije COVIDA, vidim da je procedura blagi cirkus
Ako je vjerovati vladi, turistička viza iz Bosne se čeka 4 mjeseca![]()
Išao sam preko neke agencije, milion papira morao odnijeti, platio poprilično puno ali me je prošla želja. Još jedan razlog što neću ići je što mi se kum vratio iz Kanade u Bosnu. Planirao sam da će ostati gore bar dok ne dobijem vizu pa se s njim vratiti nazad.
Ne možeš se osloniti na ove podatke koji imaju na internetu, uvijek i u svakom slučaju im treba puno duže nego što piše.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Naše aplikacije idu preko Beca. Nismo im prioritet svakako. Veliki je postotak i odbijenih viza i pored dobrih garancija, para na računu itdtabba77 je napisao/la: ↑19 jan 2025, 21:22Ja sam odustao, čak i kad/ako je dobijem, neću ići.Bosniacum Lilium je napisao/la: ↑19 jan 2025, 19:47Imigracijska služba u Kanadi je trenutno u rasulu. Čeka se i preko godine često. Pogotovo jer Bosna nije nikakav prioritet
Ako je vjerovati vladi, turistička viza iz Bosne se čeka 4 mjeseca![]()
Išao sam preko neke agencije, milion papira morao odnijeti, platio poprilično puno ali me je prošla želja. Još jedan razlog što neću ići je što mi se kum vratio iz Kanade u Bosnu. Planirao sam da će ostati gore bar dok ne dobijem vizu pa se s njim vratiti nazad.
Ne možeš se osloniti na ove podatke koji imaju na internetu, uvijek i u svakom slučaju im treba puno duže nego što piše.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Ma odlicno je bilo, u odnosu na Berlin ono je proljece. Kao sto je Randy Orton iznad pominjao, narod jako prijatan i npr oni u skoli uce o ratu u Bosni dok kod nas uci se sve a ne ono sta zaista trebas. Cijene su mizerne, ispalo mi je slucajno i kratak boravak, cijene su mizerne i preporucio bih svakom ko voli putovati da posjeti, ali tokom ljeta vjerujem da je jos bolje.kraljttbvb je napisao/la: ↑12 jan 2025, 14:32Nemoj se iznenaditi ako i tamo zateknes vjetar i hladnije vrijeme.
Naletio neki talas kisa i hladno vrijeme, sreća pa sam imao jaknu, inace ne bi bio ugodan boravak...
Uskoro idem u Peru, Kolumbiju i USA, 3 mjeseca ali to vec znam gdje cu i sta

embrace the chaos
Gdje ides u kolumbiju? Jel sam?Denno je napisao/la: ↑22 jan 2025, 20:25Ma odlicno je bilo, u odnosu na Berlin ono je proljece. Kao sto je Randy Orton iznad pominjao, narod jako prijatan i npr oni u skoli uce o ratu u Bosni dok kod nas uci se sve a ne ono sta zaista trebas. Cijene su mizerne, ispalo mi je slucajno i kratak boravak, cijene su mizerne i preporucio bih svakom ko voli putovati da posjeti, ali tokom ljeta vjerujem da je jos bolje.kraljttbvb je napisao/la: ↑12 jan 2025, 14:32Nemoj se iznenaditi ako i tamo zateknes vjetar i hladnije vrijeme.
Uskoro idem u Peru, Kolumbiju i USA, 3 mjeseca ali to vec znam gdje cu i sta![]()
Idem u Neivu, oblast Huila ili kako to oni vec nazivaju, ne idem sam. Planiram naravno potrositi i po 2-3 dana u Bogoti i Medellinu.
embrace the chaos
Trenutno korisnika/ca: sirBobbyMoore i 13 gostiju.