Valjda bi nam vi pozajmili onaj humanitarni broj na Pomozi.ba...
Premijer liga BiH - aktuelno
- tutankamon1905
- Kontakt:
- MocMahale444
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Amin!fks74 je napisao/la: ↑22 jan 2025, 21:49Mi nemamo duga, šta će nam reprogramirati ?jurisicduska je napisao/la: ↑22 jan 2025, 21:43Kad je niste vi doživjeli neće niko.
Valjda i nama reprogramiraju 876 putaŠto se njih tiče oni ne mogu propasti dok u budžetu države ima i jedna marka.
Zivio ti nama 105 pa opet.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
- Kontakt:
E jbga sad, i ti ga pretjera. Pa i Bilbija je bio zadnja rupa na sviralu u reprezentaciji, a najbolji napadac lige godinama
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Opet se svadjaju sami sa sobom 

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Kako svaki igrač kojeg Željezničar potpiše bude želja Sarajeva?
I da dodam, imate para, nemojte prosipati šuplju da nemate.
I da dodam, imate para, nemojte prosipati šuplju da nemate.
-
- Kontakt:
Nemaju opet para. Opet su se preračunali. Kasne 6 mjeseci doprinosa, već su kontali prodati Al Jabera ali ništa još i onda je nastala mala havarija. Mart, April to je već kolaps kad se budu licence ganjale.
Opet su od saveza uzeli pozajmicu. U biti trenutak ka se okrećeš Vici je to jer im je Ministarstvo kulture i sporta trebalo uplatiti novac, nije, okreću se Vici a zauzvrat dobijaju nekih para.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Na kraju roka kad ustanove da su pusiona, ide bombanje o dzekinom transferu u al nesto i 5mil obestecenja na grbavicu. I tako deseta godinajurisicduska je napisao/la: ↑22 jan 2025, 22:12Nemaju opet para. Opet su se preračunali. Kasne 6 mjeseci doprinosa, već su kontali prodati Al Jabera ali ništa još i onda je nastala mala havarija. Mart, April to je već kolaps kad se budu licence ganjale.
Opet su od saveza uzeli pozajmicu. U biti trenutak ka se okrećeš Vici je to jer im je Ministarstvo kulture i sporta trebalo uplatiti novac, nije, okreću se Vici a zauzvrat dobijaju nekih para.

-
- Kontakt:
Glupko nije skontao da je taj u Vardaru bio 2 ili 3 godine,nama evo 10 godina tu pricu pricaju,kad ode Tanpa kad ode Nam pa Mirvic i od tada prodje 14 godina da nisu vidjeli trofej i jos se za opstanak borili,ljudi su institucija.
Kad ode mirvic tan ce dovesti diklizićamosarajvosa83 je napisao/la: ↑22 jan 2025, 22:18Glupko nije skontao da je taj u Vardaru bio 2 ili 3 godine,nama evo 10 godina tu pricu pricaju,kad ode Tanpa kad ode Nam pa Mirvic i od tada prodje 14 godina da nisu vidjeli trofej i jos se za opstanak borili,ljudi su institucija.

Vidi, ja imam informaciju da imaju, direktna informacija od jednog njegovog skupštinara. E sad, da li imaju jer nešto ne plaćaju ili je pozajmica saveza, ili nešto treće, ne znam ali priča da imaju.jurisicduska je napisao/la: ↑22 jan 2025, 22:12Nemaju opet para. Opet su se preračunali. Kasne 6 mjeseci doprinosa, već su kontali prodati Al Jabera ali ništa još i onda je nastala mala havarija. Mart, April to je već kolaps kad se budu licence ganjale.
Isto tako, Kurdić je bio blizu potpisa ugovora ali se nisu mogli dogovoriti oko plate, on tražio 7k€ a oni nudili 6k€. Boljević je dobio zeleno svjetlo da traži novi klub, a ako ga ne nađe do kraja januara, produžit će ugovor.
Ako on mene laže, onda lažem i ja vas.

-
- Kontakt:
Imaju oni para. Gura tu i Cubela ispod stola, kao i par "prijatelja" kluba, ovi njihovi standardni, pa jos neki koje je upravo Cubela iz Hercegovine povukao i slicno. Sasvim sigurno cetvrti najjaci budzet lige. Igracima plate u rasponu od 5 do 15-ak hiljada, sto je sasvim solidno za nase uslove.
-
- Kontakt:
mosarajvosa83 je napisao/la: ↑22 jan 2025, 17:50Ovdje ovi bolidi kad nemaju sta da napisu ide prica titula najglupljeg,najveci glupan na forumu i slicne nebuloze,time dokazuju koliko su ograniceni.
Nevjerovatno da ga lik svaki put sam sebi zavuče...mosarajvosa83 je napisao/la: ↑22 jan 2025, 22:18Glupko nije skontao da je taj u Vardaru bio 2 ili 3 godine,nama evo 10 godina tu pricu pricaju,kad ode Tanpa kad ode Nam pa Mirvic i od tada prodje 14 godina da nisu vidjeli trofej i jos se za opstanak borili,ljudi su institucija.

Oho stigla treca smjena. Idu sad informacije iz prve ruke. Direktno sa pestera.
Vidim vi u tih 14 godina imate primat u pvenstvu,sve titula do titule..Zrinjski vam uzme ritulu sa 20 bodova prednosti,Zelju jos niste uspjeli u tih 14 godina prestici na vjecnoj listi pobjeda u derbiju...europu igrate kao i mi pretkolo dva i to je to...al eto mislite da ste na dobrom putu...19vendetta87 je napisao/la: ↑22 jan 2025, 23:02mosarajvosa83 je napisao/la: ↑22 jan 2025, 17:50Ovdje ovi bolidi kad nemaju sta da napisu ide prica titula najglupljeg,najveci glupan na forumu i slicne nebuloze,time dokazuju koliko su ograniceni.Nevjerovatno da ga lik svaki put sam sebi zavuče...mosarajvosa83 je napisao/la: ↑22 jan 2025, 22:18Glupko nije skontao da je taj u Vardaru bio 2 ili 3 godine,nama evo 10 godina tu pricu pricaju,kad ode Tanpa kad ode Nam pa Mirvic i od tada prodje 14 godina da nisu vidjeli trofej i jos se za opstanak borili,ljudi su institucija.![]()
![]()
segasega1 je napisao/la: ↑22 jan 2025, 23:15Vidim vi u tih 14 godina imate primat u pvenstvu,sve titula do titule..Zrinjski vam uzme ritulu sa 20 bodova prednosti,Zelju jos niste uspjeli u tih 14 godina prestici na vjecnoj listi pobjeda u derbiju...europu igrate kao i mi pretkolo dva i to je to...al eto mislite da ste na dobrom putu...19vendetta87 je napisao/la: ↑22 jan 2025, 23:02mosarajvosa83 je napisao/la: ↑22 jan 2025, 17:50Ovdje ovi bolidi kad nemaju sta da napisu ide prica titula najglupljeg,najveci glupan na forumu i slicne nebuloze,time dokazuju koliko su ograniceni.Nevjerovatno da ga lik svaki put sam sebi zavuče...mosarajvosa83 je napisao/la: ↑22 jan 2025, 22:18Glupko nije skontao da je taj u Vardaru bio 2 ili 3 godine,nama evo 10 godina tu pricu pricaju,kad ode Tanpa kad ode Nam pa Mirvic i od tada prodje 14 godina da nisu vidjeli trofej i jos se za opstanak borili,ljudi su institucija.![]()
![]()

Slabo radite pa niste dobili sendvice. Od gladi ne vidite sta i kome pisete

-
- Kontakt:
Pusti se ti Zrinjskog,gdje ste vi u tih 14 godina? Mi smo titule uzimali a vi se borili za opstanak i kad popunite pravilno prijavnicu odete nekad u evropu.segasega1 je napisao/la: ↑22 jan 2025, 23:15Vidim vi u tih 14 godina imate primat u pvenstvu,sve titula do titule..Zrinjski vam uzme ritulu sa 20 bodova prednosti,Zelju jos niste uspjeli u tih 14 godina prestici na vjecnoj listi pobjeda u derbiju...europu igrate kao i mi pretkolo dva i to je to...al eto mislite da ste na dobrom putu...19vendetta87 je napisao/la: ↑22 jan 2025, 23:02mosarajvosa83 je napisao/la: ↑22 jan 2025, 17:50Ovdje ovi bolidi kad nemaju sta da napisu ide prica titula najglupljeg,najveci glupan na forumu i slicne nebuloze,time dokazuju koliko su ograniceni.Nevjerovatno da ga lik svaki put sam sebi zavuče...mosarajvosa83 je napisao/la: ↑22 jan 2025, 22:18Glupko nije skontao da je taj u Vardaru bio 2 ili 3 godine,nama evo 10 godina tu pricu pricaju,kad ode Tanpa kad ode Nam pa Mirvic i od tada prodje 14 godina da nisu vidjeli trofej i jos se za opstanak borili,ljudi su institucija.![]()
![]()
-
- Kontakt:
Strasno kakve se rijeci i uvrede pisu za Nedu Turkovica na temi Sarajeva...naravno, ko drugi nego ker Anex
-
- Kontakt:
Imal kakav nas bivsi igrac da ga uvalimo u Zeljkana? Kurdic ih odbio,bolje da nam zeljkan bude razvojni tim,svakako im sve Pitari igraju,to pokazuje koliko je taj klub dno dotakao.
mosarajvosa83 je napisao/la: ↑23 jan 2025, 00:56svakako im sve Pitari igraju,to pokazuje koliko je taj klub dno dotakao.

ti stvarno nisi bas najbistriji frajer.