FC Bayern München
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Sramota....tuga....bogami
Sane nula....
Coman nezna jos uvjek ubaciti loptu
Musiala i njegovo skreni desno nije ni za 15 a kamoli 20 mil
Olise realno nista
Brate nije ovo do odbrane ovo je do napada bez ideje....
**** krila treba Bayernu veznjak da zna s loptom i jos jedno 5 6 igraca brat bratu
Sane nula....
Coman nezna jos uvjek ubaciti loptu
Musiala i njegovo skreni desno nije ni za 15 a kamoli 20 mil
Olise realno nista
Brate nije ovo do odbrane ovo je do napada bez ideje....
**** krila treba Bayernu veznjak da zna s loptom i jos jedno 5 6 igraca brat bratu
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Ne daje se otkaz treneru koji je prvi u ligi nakon što je prošle godine nisi osvojio. Ne bi to nikako bilo korektno.Bundesliga je napisao/la: ↑22 jan 2025, 22:56Ovo je za momentalnog otkaza, bez ikakvog razmisljanja.
Ali naravno da od toga nema nista.

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
srecom brzo cemo ispast i iz ovog takmicenja pa da se ova sezona i zavrsi, a valjda osvoje BL
A da jedan igrac zna ubaciti kako treba ni jedan.
Kejn do sutra moze cekati
Neka jos da dobijemo u tom doigravanju psg ili City pa da ispadnemo i zdravo
Kejn do sutra moze cekati
Neka jos da dobijemo u tom doigravanju psg ili City pa da ispadnemo i zdravo
Ko je uopste dosao na ideju da Kompani bude trener Bayerna...
Strasno.
Strasno.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Trica od Feyenoorda koji je 4. na tabeli u strasnoj nizozemskoj ligi
Dame i gospodo, Vincent "dobra atmosfera u timu" Kompany
Dame i gospodo, Vincent "dobra atmosfera u timu" Kompany

-
- Kontakt:
Nisam se ovoliko iživcirao od onog ispadanja protiv Intera u osmini finala nakon što su promašili sve živo.
Kakva je ovo bruka i sramota. Gubiš 3:0 of Feyenoorda, 4:1 od Barcelone sa juniorima. Trener ono obično tele sa istim takvim pogledom.
Čekam lajavca Hoenessa hoće li opet laprdati? Ili će se možda javiti Hainer i Dreesen od kojih više harizme ima CHATGPT.
Tuchel je za ovog amatera svijet izmislio, ko misli da je Kompany bolji trener veze nema o životu a ne fudbalu.
Kakva je ovo bruka i sramota. Gubiš 3:0 of Feyenoorda, 4:1 od Barcelone sa juniorima. Trener ono obično tele sa istim takvim pogledom.
Čekam lajavca Hoenessa hoće li opet laprdati? Ili će se možda javiti Hainer i Dreesen od kojih više harizme ima CHATGPT.
Tuchel je za ovog amatera svijet izmislio, ko misli da je Kompany bolji trener veze nema o životu a ne fudbalu.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- Stefan Effenberg
- Kontakt:
Jednostavno ovoj ekipi je potreban remont.
Uprava treba promjenu i nove ljude. Eberl zasada nula bodova.
Trener koji je ispao sa Burnleyem dobija priliku da vodi Bayern jer je kao perspektivan i ima potencijal...
Igra toliko naivna i jednolična da je to katastrofa za ovakav klub.
Uprava također treba nove ljude. Trener lako moguće da će dobiti pedalu na kraju sezone i opet blamaža sa trenerima.
Katastrofa i blamaža kluba po ko zna koji put.
I da, po meni uzeti ponovno tih 95 milijuna za Kanea na ljeto od nekoga iz Premiershipa i zahvaliti se na suradnji.
Uprava treba promjenu i nove ljude. Eberl zasada nula bodova.
Trener koji je ispao sa Burnleyem dobija priliku da vodi Bayern jer je kao perspektivan i ima potencijal...

Igra toliko naivna i jednolična da je to katastrofa za ovakav klub.
Uprava također treba nove ljude. Trener lako moguće da će dobiti pedalu na kraju sezone i opet blamaža sa trenerima.
Katastrofa i blamaža kluba po ko zna koji put.
I da, po meni uzeti ponovno tih 95 milijuna za Kanea na ljeto od nekoga iz Premiershipa i zahvaliti se na suradnji.
-
- Kontakt:
Grohotom se smijem. 
-
- Kontakt:
Postali smo light celebrity klub. Za opširnu analizu ne vrijedi, ipak oni primaju milione. Razočaranje, nije ni čudo onda šta nam rade sa ovim odugovlačenjima i ugovorima.
Wir brauchen Eier
Šta reći za nastavak Lige Prvaka. Spustiti očekivanja na minimum. Da u budućnosti na Allianzu vodimo u finalu 3:0 u 80-toj minuti ne bih vjerovao da ćemo uzeti klempu
Wir brauchen Eier
Šta reći za nastavak Lige Prvaka. Spustiti očekivanja na minimum. Da u budućnosti na Allianzu vodimo u finalu 3:0 u 80-toj minuti ne bih vjerovao da ćemo uzeti klempu
-
- Kontakt:
Vidi se da se nisu naspavali i da je sinocnji vatromet ucinio svoje, tako da za poraz krivim ultrase.
Svaka utakmica u kojoj se protivnik postavi na ovaj nacin zavrsi porazom uglavnom, tko opuca taj i zabije. Jest bilo prilika ali tako je to kad razbranis golmana.
Na terenu ti 4 igraca koja na papiru trebaju moc proci 1na1, al u stvarnosti ne mogu, pa se pribjegava nabacivanju lopti, sto je opet samo po sebi nelogicno kad vec nemas tog nekog drugog napadaca pa da imas nekog pogodit u sesnaestercu.
Jos jedno ne spustanje, nego ateriranje na zemlju. Liga je neki maximum koju ova ekipa i trener mogu izvuci, a porazi od Ville, Feyenorda, Mainza neka nova realnost.
Il sto bi pjesma rekla; A nama baraz je, a nama baraz je....
Svaka utakmica u kojoj se protivnik postavi na ovaj nacin zavrsi porazom uglavnom, tko opuca taj i zabije. Jest bilo prilika ali tako je to kad razbranis golmana.
Na terenu ti 4 igraca koja na papiru trebaju moc proci 1na1, al u stvarnosti ne mogu, pa se pribjegava nabacivanju lopti, sto je opet samo po sebi nelogicno kad vec nemas tog nekog drugog napadaca pa da imas nekog pogodit u sesnaestercu.
Jos jedno ne spustanje, nego ateriranje na zemlju. Liga je neki maximum koju ova ekipa i trener mogu izvuci, a porazi od Ville, Feyenorda, Mainza neka nova realnost.
Il sto bi pjesma rekla; A nama baraz je, a nama baraz je....
Desava se ovo u fudbalu, kakvi su takvi su, nasi su. Idemo dalje, tesko medju osam, ali kako se ovo izokrenulo nikada se ne zna sta je bolje. Kane i Klauzula najgori, po onome sto su prikazali ne vrede ni kao Said Huseinovic. Ne znam sta bi vise ocekivao od trenera kada tim stvori 7-8 stopostotnih sansi...yebiga ne moze on doci i zabit gol. Cilj fudbalske igre je doci do gola protivnika, napraviti 100% sansu...pa valjda ce i neka uci. Danas nije i surovo smo kaznjeni,
Surova istina koji mnogi primjećuju.Slobodanpad1945 je napisao/la: ↑22 jan 2025, 23:12Spustiti očekivanja na minimum. Da u budućnosti na Allianzu vodimo u finalu 3:0 u 80-toj minuti ne bih vjerovao da ćemo uzeti klempu
Zašto je to tako, odgovora može biti dosta.
Treba se na to naviknuti i samim tim će razočaranja biti manja.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Gledaj ti ovog debila Upamecana i oni hoće sa njim da produže ugovor.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
- Kontakt:
Samo da dodamo da Feyenoord nikoga nije uspio pobijediti ove sezone kući u Ligi Prvaka dok nije došao Bayern. Uspjeli su izgubiti i od Salzburga 3:1. Strašno, blatili su Stuttgart za ono protiv Zvezde, a njima je prva sezona u LP nakon milion godina. Ovo večeras je 10 puta veća sramota.
Citajuci malo komentare naidjoh ne neku budalu koja i dalje spomenje Tuchela
. Cega se lik sjetio, lezi potrbuske navija za sve protivnike Bayerna, ceka kiks ko ozebo sunca, nada se, raduje mu se (u medjuvremenu kad nekoga rasturimo jedva koju progovori) i onda skoci na noge lagane pa laje li laje. Drazi mi je sto puta ovaj poraz sa 30 suteva i 8 sto posto sansi nego 3 utkamice u nizu sa 0:0, 0:1, 0:0 te jedan jedini sut u okvir gola. Na kraju trece mjesto u Bundes LiGi i 20 bodova iza prvog

-
- Kontakt:
Mislim da bi se tituli Bundeslige radovali jedino Hoeness, Kompany i Kane. Eto toliko je bitna liga navijačima koju su osvojili 11 puta zaredom. Zato te deru Feyenoord, Villa i Barcelona u Ligi Prvaka, takmičenju koje jedino i zanima većinu navijača u ovome trenutku. Zamisli sad dobiju City ili Real u playoffu

Isprčio vas je Argentinac koji je toliko loš da je morao uzeti meksičko državljanstvo da bi zaigrao reprezentativni fudbal. 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.