Velizar je napisao/la: ↑23 jan 2025, 16:21
Ovaj mali sto ga Tracy vec duze spominje je trenutno nas najintrigantniji projekat...prije svega jer se radi o napadacu, a znamo koliko nam fali jedan rasni napadac da bi sve drugo oko njega imalo smisla....svi ti stoperi bekovi....nista to nema smisla ako ce ti sutra kulenovic i slicni biti prvi napadac
Nadam se da je Spaha u toku i da radi na dobrobit tima kao i uvijek
evo jos jedna friška novost, nakon što je u srijedu odradio tu utakmicu gdje je zabio 4 gola gdje su bili razni skauti drugih ekipa, uslijedio je poziv glavnog čovjeka FC Annecy na razgovor sa ocem. Ne bih da otkrivam previše detalja, jer nije moje da iznosim takve stvari da se ne stvara bez veze pritisak neki na dijete. Uglavnom rečeno mu je da je projekat kluba, i da uskoro slijedi poziv u prvi tim (druga liga francuske) da se upozna sa njima i da malo osjeti atmosferu, da odradi 2-3 treninga bez da će igrati na treningu jer je dijetu ipak 15 godina.
Između ostalog mu je rečeno da će za mjesec dana imati ponovo sastanak da se riješe neke stvari, sta je mislio ne znam ali svako neka zaključi za sebe. Uglavnom, kao patriota se iskreno nadam da ce neko pokazati profesionalizam i da niste neće prepustiti slučaju. Jer u ovom trenutku je dijetu samo Bosna u glavi, sta bi bilo kad Francuzi uključe motore i krenu po njega fakat ne znam, zato bi bilo bolje na vrijeme riješiti te stvari. Nista nas ne košta da ga se pozove, ni prvi ni posljednji koji ne bi uspio a možemo puno toga dobiti za budućnost.