Moljakaju.
Valja placati zvijzde fks, upregli Mirvu ko dorata i zekana zajedno. Hija Mirva hijaaaa.
Ajde nemojte ciganisat,mogli ste malo dati vise Kurdicu i ostalim Pitarima koji vas odbijusvemalim1 je napisao/la: ↑23 jan 2025, 01:05mosarajvosa83 je napisao/la: ↑23 jan 2025, 00:56svakako im sve Pitari igraju,to pokazuje koliko je taj klub dno dotakao.![]()
ti stvarno nisi bas najbistriji frajer.
Oni će barem aJfon dobiti za 5000 clanova, sta cu jaMocMahale444 je napisao/la: ↑23 jan 2025, 01:13Eno ih cmizdre po temi sa onom gluposti “biDni clan”![]()
Moljakaju.
Valja placati zvijzde fks, upregli Mirvu ko dorata i zekana zajedno. Hija Mirva hijaaaa.
Koga smo razvili za vas?mosarajvosa83 je napisao/la: ↑23 jan 2025, 01:16Bolje da nama razvijate igracesvemalim1 je napisao/la: ↑23 jan 2025, 01:05mosarajvosa83 je napisao/la: ↑23 jan 2025, 00:56svakako im sve Pitari igraju,to pokazuje koliko je taj klub dno dotakao.![]()
ti stvarno nisi bas najbistriji frajer.
Pa kazem bolje da nam razvijate igrace nego da vam Jadovac igra,pa onda Resic,Krpic,svrsavate svaki prelazni rok na nase bivse igrace,pa kontam bolje da igrace kod vas saljemo nego u RadnikRiquelme1921 je napisao/la: ↑23 jan 2025, 01:34Koga smo razvili za vas?
Radovac mi je jedan od dražih igrača u klubu ako ćeš iskreno. Igra kvalitetno i bori se za naš dres, za koga navija privatno i zaboli me. Radije ću gledati njega nego "našeg Meksona" kako glumata Andreu Pirla po čaršiji.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑23 jan 2025, 01:38Pa kazem bolje da nam razvijate igrace nego da vam Jadovac igra,pa onda Resic,Krpic,svrsavate svaki prelazni rok na nase bivse igrace,pa kontam bolje da igrace kod vas saljemo nego u Radnik
Mislim kako mozete prizivat nase bivse igrace,imate li barem malo obraza,stida? Ja molim Boga da kod nas zabrane da bilo koji igrac zeljkana moze igrati za nas.Riquelme1921 je napisao/la: ↑23 jan 2025, 01:53Radovac mi je jedan od dražih igrača u klubu ako ćeš iskreno. Igra kvalitetno i bori se za naš dres, za koga navija privatno i zaboli me. Radije ću gledati njega nego "našeg Meksona" kako glumata Andreu Pirla po čaršiji.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑23 jan 2025, 01:38Pa kazem bolje da nam razvijate igrace nego da vam Jadovac igra,pa onda Resic,Krpic,svrsavate svaki prelazni rok na nase bivse igrace,pa kontam bolje da igrace kod vas saljemo nego u Radnik
Što se tiče Krpića ne moram ni govoriti o njegovom odnosu prema dresu.
Što se tiče Ševkije Resića tad smo bili u situaciji "daj šta daš" Da je fula fula je hahah
Logično je da ne volim Sarajevo, navijam za Željezničar. Ali nisam nikada nešto vrijeđao Sarajevo ovdje niti vas gledam kao neke smrtne neprijatelje. Naravno za sve normalne navijače Sarajeva..imam bruku jarana pitara i ne pada mi napamet dignut ruku na nekog od njih samo jer za Sarajevo navijaju. Ja sam za zdravo rivalstvo i ako se treba s kim udarat ja sam za lešinare i zapadni mostarmosarajvosa83 je napisao/la: ↑23 jan 2025, 02:28Mislim kako mozete prizivat nase bivse igrace,imate li barem malo obraza,stida? Ja molim Boga da kod nas zabrane da bilo koji igrac zeljkana moze igrati za nas.Riquelme1921 je napisao/la: ↑23 jan 2025, 01:53Radovac mi je jedan od dražih igrača u klubu ako ćeš iskreno. Igra kvalitetno i bori se za naš dres, za koga navija privatno i zaboli me. Radije ću gledati njega nego "našeg Meksona" kako glumata Andreu Pirla po čaršiji.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑23 jan 2025, 01:38
Pa kazem bolje da nam razvijate igrace nego da vam Jadovac igra,pa onda Resic,Krpic,svrsavate svaki prelazni rok na nase bivse igrace,pa kontam bolje da igrace kod vas saljemo nego u Radnik
Što se tiče Krpića ne moram ni govoriti o njegovom odnosu prema dresu.
Što se tiče Ševkije Resića tad smo bili u situaciji "daj šta daš" Da je fula fula je hahah
U-10 selekcija našeg Željezničara, predvođena trenerom Mehmedom Hamzićem, osvojila je prvo mjesto na međunarodnom turniru u hrvatskim Crikvenicama.
Jel ovo onaj dandar što je piso da trebaju istupit iz lige?
I Kulašin ako se ne varam je ponikao u Želji... ?NoDi80 je napisao/la: ↑23 jan 2025, 09:11U-10 selekcija našeg Željezničara, predvođena trenerom Mehmedom Hamzićem, osvojila je prvo mjesto na međunarodnom turniru u hrvatskim Crikvenicama.
Protekli vikend nekoliko naših omladinskih selekcija je nastupalo na turnirima. U hrvatskim Crikvenicama U-10 selekcija je osvojila prvo mjesto, a u finalu su savladali Udinese sa 1:0. Najbolji igrač turnira je Nidal Čelik.
I Taraba iz Sirokog je iz Zelje
Jeste i Hrelja jeCombattente87 je napisao/la: ↑23 jan 2025, 11:45I Kulašin ako se ne varam je ponikao u Želji... ?NoDi80 je napisao/la: ↑23 jan 2025, 09:11U-10 selekcija našeg Željezničara, predvođena trenerom Mehmedom Hamzićem, osvojila je prvo mjesto na međunarodnom turniru u hrvatskim Crikvenicama.
Protekli vikend nekoliko naših omladinskih selekcija je nastupalo na turnirima. U hrvatskim Crikvenicama U-10 selekcija je osvojila prvo mjesto, a u finalu su savladali Udinese sa 1:0. Najbolji igrač turnira je Nidal Čelik.
Ma ja Celik igrao ZA U10 zelje,e cuj Kulasin ponikao u zeljiNoDi80 je napisao/la: ↑23 jan 2025, 12:07Jeste i Hrelja jeCombattente87 je napisao/la: ↑23 jan 2025, 11:45I Kulašin ako se ne varam je ponikao u Želji... ?NoDi80 je napisao/la: ↑23 jan 2025, 09:11
U-10 selekcija našeg Željezničara, predvođena trenerom Mehmedom Hamzićem, osvojila je prvo mjesto na međunarodnom turniru u hrvatskim Crikvenicama.
Memija iz Zrinjskog, Karic iz Veleza…
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Aduka87, Bing [Bot], Paromlinac, rishovski, supervizor i 35 gostiju.