gdje si ti covjece
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Ako ne bude valjao, mene da pljuju, jel to ? Ionako me ne voleluckystrike je napisao/la: ↑22 jan 2025, 16:09Realno @NazorUso, @relativizam i @Surreal su najčešće potencirali Gojkovića, pratili taj njegov status i ugovor kao da su mu menadžeri
A @Napapijri se prvi javio s informacijom da ima našu ponudu, prije nego ijedan medij.

"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Ma ti si brat, a ovi sto te ne vole i onako nisu neki bitni cimbeniciNazorUso je napisao/la: ↑22 jan 2025, 22:24Ako ne bude valjao, mene da pljuju, jel to ? Ionako me ne voleluckystrike je napisao/la: ↑22 jan 2025, 16:09Realno @NazorUso, @relativizam i @Surreal su najčešće potencirali Gojkovića, pratili taj njegov status i ugovor kao da su mu menadžeri
A @Napapijri se prvi javio s informacijom da ima našu ponudu, prije nego ijedan medij.![]()

- luckystrike
- Kontakt:
Mogu samo da te mrze oni što te ne vole.
Mogu da me slome ali ne i da me slome, pajel 
Dobrodosao Renato !!!
Dobrodosao Renato !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
-
- Kontakt:
Evo i Komazec potvrdio da je Djuric nas 99%. Samo rijeci hvale za njega, savjetovao ga je i pomogao pri transferu.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
BUDI ČLAN !!!
Season 2022/2023 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=abztBASD7qo&t
Season 2023/2024 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=ssV5io6Bmx4
𝒔𝒊𝒏𝒄𝒆 1946
https://www.youtube.com/watch?v=abztBASD7qo&t
Season 2023/2024 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=ssV5io6Bmx4
𝒔𝒊𝒏𝒄𝒆 1946
- luckystrike
- Kontakt:
Kaže Komazec kod Marjana, da je Đurić vanserijski talenat, dragulj. Veli i da je on kumovao u transferu naspram CZ s obzirom da će u FKS prije dobiti šansu i moći bolje napredovati. Nikola bi sutra ili prekosutra najkasnije trebao biti s našom ekipom.
BUDI ČLAN !!!
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
- OzmoodPinglewood
- Kontakt:
Ma vala ako neko ima ikakvu dilemu ili interes u tome treba li biti član... yebi se, ne moraš. Ovo je valjda nekakva osnova pripadnosti, nešto što je neupitno. Yebem najveću navijačku bazu u BiH i 3,5k članova.
SARAJEVO SIAMO NOI
Sad ozbiljno; dali podrzali ili trazili odkaz od ZEKICA ako kojim slucajem nedo bog kiksnemo od sloge borca i zapadno mistarskov veleza..sa i bez VICA 13 igraca tih klubova
Zekic mora znat da Vico TELEgelTijia vec pisu scenario i vrlo je moguce da nam pripreme nesto ovako
Zekic mora znat da Vico TELEgelTijia vec pisu scenario i vrlo je moguce da nam pripreme nesto ovako
-
- Kontakt:
Ako te sudije pokradu u te dvije utakmice mislim da mu nećeš morati davati otkaz , nije on beskarakteran otići će, šta će u ligi gdje ne postoje sportski motiviPitar6785 je napisao/la: ↑23 jan 2025, 01:38Sad ozbiljno; dali podrzali ili trazili odkaz od ZEKICA ako kojim slucajem nedo bog kiksnemo od sloge borca i zapadno mistarskov veleza..sa i bez VICA 13 igraca tih klubova
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
veliki upitnik ce biti ako jednu od te 3 kiksa, jer ce isplivati ovde na desetine nedojebanih likova koji ce traziti smjenu. Sva 3 kiksa bi svakako bila tema sta i kako.Pitar6785 je napisao/la: ↑23 jan 2025, 01:38Sad ozbiljno; dali podrzali ili trazili odkaz od ZEKICA ako kojim slucajem nedo bog kiksnemo od sloge borca i zapadno mistarskov veleza..sa i bez VICA 13 igraca tih klubova
Do sad smo mijenjali trenere opravdano i ne ali mislim d aje vrijeme da neko dobike sansu 2-3 sezone, a Zekic je idealna osoba za to. Trenutno gradi tim po svojim zeljama i njemu treba da se sudi na kraju prvenstva i poslije Europe.
sto se tice protivnika Borac ce biti koncentrisan za Europsku utakmicu, ali nece im nedostajati motiva na Kosevu.
Sloga je dovela veliki broj igraca sa dobrim karijerama iza sebe ali je upitno njihovo trenutno stanje i sta tu Nedim moze uigrati.
Derbi ko derbi, ko vise bude imao srca i mida taj ce dobiti.
Takodjer prvi put mi ne mijenjamo previse igraca, doci ce 2-3 igraca od kojih ce jedan upasti mozda u prvih 11.
Naravno ova analaiza se ne odnosi na pozadinske igre oko sudjenja, tu ne mozemo uticati previse jer ako ti neko ne svira cist penal ili ponisti cist gol tesko se boriti protiv toga.
-
- Kontakt:
Dnevna doza Pitar6785Pitar6785 je napisao/la: ↑23 jan 2025, 01:38Sad ozbiljno; dali podrzali ili trazili odkaz od ZEKICA ako kojim slucajem nedo bog kiksnemo od sloge borca i zapadno mistarskov veleza..sa i bez VICA 13 igraca tih klubova

- luckystrike
- Kontakt:
Izborna sjednica Generalne skupštine NFS BiH na kojoj će se birati novo rukovodstvo je zakazana za 14. april.
-
- Kontakt:
sad bez suplje , imam poznanika iz BG koji je neki k u CZ. Kaze da je momak za sada potencijalom u rangu najboljih igraca . Nemam info sto je izabrao nasluckystrike je napisao/la: ↑23 jan 2025, 00:03Kaže Komazec kod Marjana, da je Đurić vanserijski talenat, dragulj. Veli i da je on kumovao u transferu naspram CZ s obzirom da će u FKS prije dobiti šansu i moći bolje napredovati. Nikola bi sutra ili prekosutra najkasnije trebao biti s našom ekipom.
EastMadness je napisao/la: ↑23 jan 2025, 10:35sad bez suplje , imam poznanika iz BG koji je neki k u CZ. Kaze da je momak za sada potencijalom u rangu najboljih igraca . Nemam info sto je izabrao nasluckystrike je napisao/la: ↑23 jan 2025, 00:03Kaže Komazec kod Marjana, da je Đurić vanserijski talenat, dragulj. Veli i da je on kumovao u transferu naspram CZ s obzirom da će u FKS prije dobiti šansu i moći bolje napredovati. Nikola bi sutra ili prekosutra najkasnije trebao biti s našom ekipom.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Šta je ovo danas tišina, nit' ko šta piše nit' ko šta potpisuje? 

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Ovo se ni u šali ne piše.strahmeipomisliti je napisao/la: ↑23 jan 2025, 11:03Imam ja al od TureDoneta nezz koliko je pouzdan zbog juce ali kaze navodno da smo prijetili agentu i roditeljima od malog,valjda neki Mirvicevi ljudi nisam bas dobro razumioEastMadness je napisao/la: ↑23 jan 2025, 10:35sad bez suplje , imam poznanika iz BG koji je neki k u CZ. Kaze da je momak za sada potencijalom u rangu najboljih igraca . Nemam info sto je izabrao nasluckystrike je napisao/la: ↑23 jan 2025, 00:03Kaže Komazec kod Marjana, da je Đurić vanserijski talenat, dragulj. Veli i da je on kumovao u transferu naspram CZ s obzirom da će u FKS prije dobiti šansu i moći bolje napredovati. Nikola bi sutra ili prekosutra najkasnije trebao biti s našom ekipom.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, bvsic, MSOZ101, nedimmmm1337, ubipara i 87 gostiju.