FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
83
52%
Prolazak u Play off
32
20%
Grupnu fazu
46
29%

Ukupno glasova: 161

propoklopac
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la propoklopac » 23 jan 2025, 11:24

strahmeipomisliti je napisao/la:
23 jan 2025, 11:03
EastMadness je napisao/la:
23 jan 2025, 10:35
luckystrike je napisao/la:
23 jan 2025, 00:03
Kaže Komazec kod Marjana, da je Đurić vanserijski talenat, dragulj. Veli i da je on kumovao u transferu naspram CZ s obzirom da će u FKS prije dobiti šansu i moći bolje napredovati. Nikola bi sutra ili prekosutra najkasnije trebao biti s našom ekipom.
sad bez suplje , imam poznanika iz BG koji je neki k u CZ. Kaze da je momak za sada potencijalom u rangu najboljih igraca . Nemam info sto je izabrao nas
Imam ja al od TureDoneta nezz koliko je pouzdan zbog juce ali kaze navodno da smo prijetili agentu i roditeljima od malog,valjda neki Mirvicevi ljudi nisam bas dobro razumio
:D :D
Ako je tako to javno rekao, to je onda vrhunac njegovih info :D , tobejarabi sta neces sve procitati. Svu pricu oko malog je Komazec objasnio!

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 23 jan 2025, 11:55

H8Z7 je napisao/la:
23 jan 2025, 11:23

sad bez suplje , imam poznanika iz BG koji je neki k u CZ. Kaze da je momak za sada potencijalom u rangu najboljih igraca . Nemam info sto je izabrao nas
Imam ja al od TureDoneta nezz koliko je pouzdan zbog juce ali kaze navodno da smo prijetili agentu i roditeljima od malog,valjda neki Mirvicevi ljudi nisam bas dobro razumio
Ovo se ni u šali ne piše.
Lupeta lik ne znam sta mu je cilj, i za Gojkovica isto.
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

plisek
Kontakt:

Post Postao/la plisek » 23 jan 2025, 12:09

Aduka87 je napisao/la:
23 jan 2025, 11:55
H8Z7 je napisao/la:
23 jan 2025, 11:23

Ovo se ni u šali ne piše.
Lupeta lik ne znam sta mu je cilj, i za Gojkovica isto.
Modovi banujte ovakve nebuloze i lazi, ovo ne treba dozvoliti da se pise ni u sali!!!
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------

Neza
Kontakt:

Post Postao/la Neza » 23 jan 2025, 12:13

Pitar6785 je napisao/la:
23 jan 2025, 01:38
Sad ozbiljno; dali podrzali ili trazili odkaz od ZEKICA ako kojim slucajem nedo bog kiksnemo od sloge borca i zapadno mistarskov veleza..sa i bez VICA 13 igraca tih klubova

Zekic mora znat da Vico TELEgelTijia vec pisu scenario i vrlo je moguce da nam pripreme nesto ovako
Zekic mora ostati bar jos jednu sezonu, sta god da se desi u ovoj sezoni. Sto se tice terena, ja sam zadovoljan kako je Sarajevo izgledalo u svim utakmicama osim one tekme sa Zrinjskim na Kosevu, sa Zeljom prvo poluvrijeme, i par puta gdje se odbrana uspavala pa smo gubili dobijene tekme kao protiv Sirokog ili Posusja. Medjutim, evo doveden je stoper koji moze da drzi odbranu, moje misljenje je da treba dovesti jos jednog. Dakle ne mozemo mijenjati trenere jer smo zavrsili treci iz razloga sto liga nije regularna. Znaci da dovedes Guardiolu, dzabe. Ako izadjemo u Europu, pa tu dozivimo neki debakl, pa onda mozda razmiljati o smjeni trenera..ali sad za sada on treba da ostane.

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 23 jan 2025, 12:29

ministarstvo pravde odbilo ibis skupstinu a za onu colpinu jos nema odluke....a zeljin delegat dosao u savez i ucestvovao u colpinoj skupstini. :rol:
a kvorum imali jer su kao privremeno suspendovali neke delegate.

ako se i colpina skupstina ne prizna, onda sarajevski kanton nece imati kandidate dok ne rijese ovo svoje, a izbori u savezu idu kako je planirano.
ako nasa stranka prizna colpinu skupstinu (na osnovu privremene suspenzije nekih delegata) tj. da je bio kvorum onda je to to. moze se samo magodi zahvaliti sto je usro motku jer nije poznavao pravni tok u vezi vanredne skupstine.

ps. i za magodu sam cuo da je namazan, nisu ni njegova posla cista....
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

propoklopac
Kontakt:

Post Postao/la propoklopac » 23 jan 2025, 12:32

Neza je napisao/la:
23 jan 2025, 12:13
Pitar6785 je napisao/la:
23 jan 2025, 01:38
Sad ozbiljno; dali podrzali ili trazili odkaz od ZEKICA ako kojim slucajem nedo bog kiksnemo od sloge borca i zapadno mistarskov veleza..sa i bez VICA 13 igraca tih klubova

Zekic mora znat da Vico TELEgelTijia vec pisu scenario i vrlo je moguce da nam pripreme nesto ovako
Zekic mora ostati bar jos jednu sezonu, sta god da se desi u ovoj sezoni. Sto se tice terena, ja sam zadovoljan kako je Sarajevo izgledalo u svim utakmicama osim one tekme sa Zrinjskim na Kosevu, sa Zeljom prvo poluvrijeme, i par puta gdje se odbrana uspavala pa smo gubili dobijene tekme kao protiv Sirokog ili Posusja. Medjutim, evo doveden je stoper koji moze da drzi odbranu, moje misljenje je da treba dovesti jos jednog. Dakle ne mozemo mijenjati trenere jer smo zavrsili treci iz razloga sto liga nije regularna. Znaci da dovedes Guardiolu, dzabe. Ako izadjemo u Europu, pa tu dozivimo neki debakl, pa onda mozda razmiljati o smjeni trenera..ali sad za sada on treba da ostane.
Boljeg trenera za FKS trenutno nema kojeg mozes dovesti, sve ostalo je svuišna prica sto se tice Zorana Zekića! Otjerati ga moze samo ova NEPRAVDA BOSANSKE LIGE!

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 23 jan 2025, 12:40

muhamedhulk je napisao/la:
23 jan 2025, 12:29
ministarstvo pravde odbilo ibis skupstinu a za onu colpinu jos nema odluke....a zeljin delegat dosao u savez i ucestvovao u colpinoj skupstini. :rol:
a kvorum imali jer su kao privremeno suspendovali neke delegate.

ako se i colpina skupstina ne prizna, onda sarajevski kanton nece imati kandidate dok ne rijese ovo svoje, a izbori u savezu idu kako je planirano.
ako nasa stranka prizna colpinu skupstinu (na osnovu privremene suspenzije nekih delegata) tj. da je bio kvorum onda je to to. moze se samo magodi zahvaliti sto je usro motku jer nije poznavao pravni tok u vezi vanredne skupstine.

ps. i za magodu sam cuo da je namazan, nisu ni njegova posla cista....
Odbili su i jednu i drugu. Colpina skupstina je nelegalna, zato je sto je magodino ministarstvo nalozilo izbacivanje fantomskih udruzenja iz skupstine, shodno zakonu o sportu kantona. To je trenutno pat pozicija, ali se loptica opet vratila magodinom ministarstvu, pa opet ispocetka. Mislim da je sve to i na sudu zavrsilo

Morpheus
Kontakt:

Post Postao/la Morpheus » 23 jan 2025, 12:49

avalkaB je napisao/la:
22 jan 2025, 23:59
Nirton je napisao/la:
22 jan 2025, 17:32
tabba77 je napisao/la:
22 jan 2025, 17:25

BUDI ČLAN !!!
BUDI ČLAN !!!
BUDI ČLAN !!!

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 23 jan 2025, 12:53

Boljeg trenera od Zekica sigurno ne mozes dovesti u ovu ligu.Jedini nacin da ne bude na nasoj klupi naredne sezone je da mu se sve ovo zgadi i sam ode,sa nase strane nece i ne smije biti prepreka.Ja sam siguran da on nije taj tip i da nece dati nekakvom ublehasu Vici da ga pobjedi.Bit ce istrajan do kraja dok ne uspostavi samo takvu dominaciju na terenu.Samo pustiti covjeka da radi i pravi ekipu po zelji.Na kraju ili polovini sljedece sezone mozemo dati sud.Za sada 8/10 po meni sto je znatno bolje od prethodnika.

Za ovaj rok bi nam trebao jos jedan stoper i ubica napadac.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

propoklopac
Kontakt:

Post Postao/la propoklopac » 23 jan 2025, 12:58

NajvecaRadosti je napisao/la:
23 jan 2025, 12:53
Boljeg trenera od Zekica sigurno ne mozes dovesti u ovu ligu.Jedini nacin da ne bude na nasoj klupi naredne sezone je da mu se sve ovo zgadi i sam ode,sa nase strane nece i ne smije biti prepreka.Ja sam siguran da on nije taj tip i da nece dati nekakvom ublehasu Vici da ga pobjedi.Bit ce istrajan do kraja dok ne uspostavi samo takvu dominaciju na terenu.Samo pustiti covjeka da radi i pravi ekipu po zelji.Na kraju ili polovini sljedece sezone mozemo dati sud.Za sada 8/10 po meni sto je znatno bolje od prethodnika.

To je to, ne smije uopce biti upitna neka smjena, ozbiljan je mnogo ovaj lik, cijenjen trener. Sjecam se s Catakovicem kad sam pricao, "ovo je trener 2 stepenice iznad svih s kojim sam radio"

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 23 jan 2025, 13:05

DoneTure relevantan kao septička jama a šta reći o ovima što njega navode kao izvor

Sazg
Kontakt:

Post Postao/la Sazg » 23 jan 2025, 13:10

Kažu da ovake pripreme nikad nisu imali ni ujednom klubu u kojem su do sada igrali …💪💪💪

BungaBum
Kontakt:

Post Postao/la BungaBum » 23 jan 2025, 13:19

Imam info, ko bude trazio otkaz Zekicu, morace mu se prvo kurca napusiti. Jel istina, ne znam…

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 23 jan 2025, 13:26

NajvecaRadosti je napisao/la:
23 jan 2025, 12:53

Zekic mi je uvijek bio medju 3 zelje za trenera,medjutim imaju jos tu 2 trenera za koja se nebi bunio da nam budu treneri,uglavnom se nadam da ce Zekic ostati duzi period na nasoj klupi.

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 23 jan 2025, 13:56

Nadam se da se već sada uveliko radi na skautiranju zamjene za Gulija, nema šanse zadržati ga ako ovako nastavi.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

nedimmmm1337
Kontakt:

Post Postao/la nedimmmm1337 » 23 jan 2025, 13:58

Zna li neko nešto za onog Brazilca ili je bila samo šuplja ?
"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”

GalileoGalilei
Kontakt:

Post Postao/la GalileoGalilei » 23 jan 2025, 14:05

Ja se samo nadam da neće biti lakrdije (što je nemoguće da ne bude) i da čovjeku pukne film na ljeto i ode. Cijenjen je u Hrvatskoj. Toga me jedino strah. Što se tiče samog Zekića, nikad kod nas i u ovoj ligi nije bio gospodin kakav je on, od ljudskih osobina do trenerskih. Volio bih kad bi ostao što duže i da konačbo povežemo dvije sezone s jednim trenerom. Biće loših igara, kriza i svega, ali to je normalno, zato se mora naučiti stati iza trenera i ekipe.

guadalupe
Kontakt:

Post Postao/la guadalupe » 23 jan 2025, 14:14

nedimmmm1337 je napisao/la:
23 jan 2025, 13:58
Zna Nedo kacket sa Malte, kume kontas samo se trebas pretplatiti da bi dobio tacnu informacuju, ove sto djaba daje nisu 100% :bih:

E zamisli teladi koji su pretplaceni na kanal da im kaze info iz haustora :rol:

EastMadness
Kontakt:

Post Postao/la EastMadness » 23 jan 2025, 14:36

guadalupe je napisao/la:
23 jan 2025, 14:14
nedimmmm1337 je napisao/la:
23 jan 2025, 13:58
Zna Nedo kacket sa Malte, kume kontas samo se trebas pretplatiti da bi dobio tacnu informacuju, ove sto djaba daje nisu 100% :bih:

E zamisli teladi koji su pretplaceni na kanal da im kaze info iz haustora :rol:
samo prijaviti uhljupu profil :D

luckystrike
Kontakt:

Post Postao/la luckystrike » 23 jan 2025, 14:48

luckystrike je napisao/la:
23 jan 2025, 00:03
Kaže Komazec kod Marjana, da je Đurić vanserijski talenat, dragulj. Veli i da je on kumovao u transferu naspram CZ s obzirom da će u FKS prije dobiti šansu i moći bolje napredovati. Nikola bi sutra ili prekosutra najkasnije trebao biti s našom ekipom.
Komazec sinoć priča kako je i on kumovao tome da se odluči za Sarajevo, jer kao CZ dovodi igrače za koje plaća milionske odštete i vrlo je moguće da tamo padne u drugi plan. Kazao je i da je Sarajevo najveći klub u BiH te da će prije ovdje dobiti šansu i da može više napredovati.

Ja bih bio zadovoljan da dođe i s njim ja vjerujem ne bi nam više niko trebao u zadnjoj liniji. Isto tako s jednim dobrim krilom ili špicem bio bih zadovoljan za ovaj prelazni rok. Sve i da ne dođe dobar špic, mislim da se na Ristića može računati.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: amypitar, bhfanatic14, boki86 i 52 gosta.