FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sa Gojkovićem i još 2 igrača što će doći, mi ćemo biti jači za 30%
Ne znam jbg, ja licno ne bih gledao govvna kao turkovic ni da meni neko placa za to. Za mene bi to bila uvreda. Ali nismo svi isti, svako razmislja na svoj nacin.
Samo only fans

Sta vam ljudi niko ne placa da gleda to se zove samo pretplata na kanal a u biti je besplatno.
Zekica podrzat po svaku cjenu nadam se da ga cetnici i ustase nece istjerat sa gigxsovina
Neznam ko moze gledat tipa koji kaze da penali protiv posusja nisu i da nema veze sto je zrinjski dao go iz neregularno kao sta ima veze bolje su igrali kao uredu je sto su nagradjeni sa neregarnim golom
Ili kao penal nije bio za posusje itd itd
Steta sto mi nemamo nekog tipa koji ce samo iskljucivo komentarisat FK SARAJEVO
Neznam ko moze gledat tipa koji kaze da penali protiv posusja nisu i da nema veze sto je zrinjski dao go iz neregularno kao sta ima veze bolje su igrali kao uredu je sto su nagradjeni sa neregarnim golom
Ili kao penal nije bio za posusje itd itd
Steta sto mi nemamo nekog tipa koji ce samo iskljucivo komentarisat FK SARAJEVO
Da u Bukvaru ima rijec "SELJACINA" ispod bila slika Nede Turkovica !
Selme mi moje.
Selme mi moje.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Hajde neko od mlađe generacije da napravi Podcast, ili da se okupi starija generacija, pismenih ljudi koji mogu pismeno, elokventno pričati o temi. A ne neke mahalske podvale ili emotivisticka preseravanja kao Marjan, bez racionalnosti. Evo prvi ću finansijski podržat.
Evo u Hrvatskoj ima Tribina, Napravit neki sličan format, jednom ili dva puta mjesečno nek ide.
Evo u Hrvatskoj ima Tribina, Napravit neki sličan format, jednom ili dva puta mjesečno nek ide.
HOĆEMO POVRATAK BORDO PRIČE!
Vedo Surkovic je babo za takve stvari ! Da li ima vremena i zelje, to ne znam...
Ali znam da je jos na faxu odudarao od svih nas, kasnije je pokazao zasto.
Ali znam da je jos na faxu odudarao od svih nas, kasnije je pokazao zasto.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Trazio na google-u nesto pa mi ovo iskoci.

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Hebem ti gaće
- luckystrike
- Kontakt:
Pred očima mi meme s onim nekim reperom ili sta je vec, nista uomo samo FKS underwear
Gdje je špic,**** gaće
-
- Kontakt:
Stvarno ne moze preciznije i logicnije se objasniti zašto bez potrebe palamuditi u buducnosti..MokraKifla je napisao/la: ↑21 jan 2025, 14:46Ljudi ba Kyeremeh da ima realizaciju prvobitno nebi igrao za Sarajevo o cemu mi pricamo
Decko bi bio placen par miliona po sezoni da ima završnicu
Trenutno korisnika/ca: Evander, napoleon72, Vanja8 i 39 gostiju.