Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Tribina je za ove nase amatere visa matematika. Kod nas kao u kafani,bez poente,pricas o igracima i najveci ti je domet reci dobar igrac,odlican,bez da obrazlozis,takodje i tekmu da opises sta se desavalo,taktiku itd u HR imas jos 5 podcasta koji su za ove nase u pokusaju kao tv u boji.KarlMarx je napisao/la: ↑23 jan 2025, 20:18Hajde neko od mlađe generacije da napravi Podcast, ili da se okupi starija generacija, pismenih ljudi koji mogu pismeno, elokventno pričati o temi. A ne neke mahalske podvale ili emotivisticka preseravanja kao Marjan, bez racionalnosti. Evo prvi ću finansijski podržat.
Evo u Hrvatskoj ima Tribina, Napravit neki sličan format, jednom ili dva puta mjesečno nek ide.
Od glagola commute što znači putovati (vozariti) a može značiti i mjenjati
Nisu, nego ponovo objavili.
Zasad jedino pojačanje je Renato Gojković.“Renan je u jednoj specifičnoj situaciji. Puno smo očekivali od njega. Jednostavno, došlo je do zasićenja. Na kraju krajeva nema tu tajni, on je kvalitet koji mi nemamo, ali mislim da je najbolje za njega da promijeni sredinu”
- rekao je trener Sarajeva.
"Renato je stigao, ja mislim da će doći još poneki, što će opet uzrokovati razgovore s nekim igračima koji su trenutno sa nama"
- poručio je Zekić.
Nama treba još napadač pod moranjem.luckystrike je napisao/la: ↑23 jan 2025, 21:51Fudbalski klub Sarajevo nedavno je objavio da će njihov brazilski napadač Renan Oliveira otići na posudbu u kolumbijski klub La Equidad.
Ova posduba označava privremeni odlazak jednog od najefikasnijih igrača Sarajeva u posljednjih nekoliko sezona, a trener Zoran Zekić je dao svoj komentar na ovu odluku.Zasad jedino pojačanje je Renato Gojković.“Renan je u jednoj specifičnoj situaciji. Puno smo očekivali od njega. Jednostavno, došlo je do zasićenja. Na kraju krajeva nema tu tajni, on je kvalitet koji mi nemamo, ali mislim da je najbolje za njega da promijeni sredinu”
- rekao je trener Sarajeva."Renato je stigao, ja mislim da će doći još poneki, što će opet uzrokovati razgovore s nekim igračima koji su trenutno sa nama"
- poručio je Zekić.
NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑23 jan 2025, 21:55Prije da su izbrisali post jer je pisalo neispravno, comming umjesto coming. Dobro je da nije cumming bilo![]()
NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑23 jan 2025, 21:55Prije da su izbrisali post jer je pisalo neispravno, comming umjesto coming. Dobro je da nije cumming bilo![]()
ja mislim da će doći još poneki, što će opet uzrokovati razgovore s nekim igračima koji su trenutno sa nama"
- poručio je Zekić.
Pa jbg čim ti je tagovan official store ima smisla da su gaće.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 43 gosta.