Opusti se i pisi listu od 23 igraca
Napisacu i ja svoju, a za par mjeseci cemo vidjet cemo koji ce gdje biti
Eto napravi prvih 11 i klupu repke, a ja cekam da te citiram

Lista mora biti od igraca koji nisu bili pozvani na zadnjem okupljanju
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
NoDi80 je napisao/la: ↑23 jan 2025, 21:28Braca kakve rogove, ubodi igraca i to je to
Opusti se i pisi listu od 23 igraca
Napisacu i ja svoju, a za par mjeseci cemo vidjet cemo koji ce gdje biti
Eto napravi prvih 11 i klupu repke, a ja cekam da te citiram
Lista mora biti od igraca koji nisu bili pozvani na zadnjem okupljanju
Ti si jedini lik koji ima konkretne informacije koje se pokazu istinitim, stoga ne vidim razlog zasto bi polagao racune ovom deluzornom vonabiju.RajvoSA03 je napisao/la: ↑23 jan 2025, 22:41Nodi mozda ima neke mentalne izazove koji se mogu uociti njegovim upisima, ali njegova namjera nije losa. Svako voli centar paznje, pa i on, voli i izmisljati radi toga, medjutim napisao je ovdje neke igrace koji su stvarno napravili neocekivani iskorak u karijerama i s pravon konkurisu za reprezentativne selekcije. Ponekad i meni smeta, ali Boze moj, ne mogu nikoga promijeniti.
Ne znam cemu tolika zbrka @imajednabrigada? Znamo da si egomanijak koji uziva biti u centru paznje, ne znam samo cemu tolika malignost u tvojim upisima. Indirektno si me prozvao po pitanju dva tri imena koja sam iznio na forum, ne znam zbog cega. Mozda su fule koje si ti iznio u proslosti, ostavile traga po tvoj ego, pa ga sada pokusavas izlijeciti time sto ces demantovati druge (ne ulazeci u to jesu li upravi ili ne). Sto se mene tice, javi mi se u po dobices sve i jednu informaciju, od toga ko mi je kontakt, do toga ko je i kako kontaktiran od igraca. Nemoj da se ponasas ko beba kojoj oduzmu najdrazu igracku, pojest ce te to.
RajvoSA03 je napisao/la: ↑23 jan 2025, 22:41Nodi mozda ima neke mentalne izazove koji se mogu uociti njegovim upisima, ali njegova namjera nije losa. Svako voli centar paznje, pa i on, voli i izmisljati radi toga, medjutim napisao je ovdje neke igrace koji su stvarno napravili neocekivani iskorak u karijerama i s pravon konkurisu za reprezentativne selekcije. Ponekad i meni smeta, ali Boze moj, ne mogu nikoga promijeniti.
Ne znam cemu tolika zbrka @imajednabrigada? Znamo da si egomanijak koji uziva biti u centru paznje, ne znam samo cemu tolika malignost u tvojim upisima. Indirektno si me prozvao po pitanju dva tri imena koja sam iznio na forum, ne znam zbog cega. Mozda su fule koje si ti iznio u proslosti, ostavile traga po tvoj ego, pa ga sada pokusavas izlijeciti time sto ces demantovati druge (ne ulazeci u to jesu li upravi ili ne). Sto se mene tice, javi mi se u po dobices sve i jednu informaciju, od toga ko mi je kontakt, do toga ko je i kako kontaktiran od igraca. Nemoj da se ponasas ko beba kojoj oduzmu najdrazu igracku, pojest ce te to.
Kakvi insajderi legendo
Moj ti je najiskreniji savjet da kolko sutra uzmes zdravstvenu i uputis se doktoru. Ovo je ozbiljna dijagnoza.Imajednabrigada je napisao/la: ↑23 jan 2025, 23:08RajvoSA03 je napisao/la: ↑23 jan 2025, 22:41Nodi mozda ima neke mentalne izazove koji se mogu uociti njegovim upisima, ali njegova namjera nije losa. Svako voli centar paznje, pa i on, voli i izmisljati radi toga, medjutim napisao je ovdje neke igrace koji su stvarno napravili neocekivani iskorak u karijerama i s pravon konkurisu za reprezentativne selekcije. Ponekad i meni smeta, ali Boze moj, ne mogu nikoga promijeniti.
Ma ne,upravo si ti takav i ponasas se kao dijete kojem uzmu igracku isto tako ne mozes mi progovarat o malignom ponasanju lad svi znamo kakav si pogan bio dok nisi kao "ppstao sad neki saraf na ananimnom forumu".(Podiglo ti ego ocito)
Ja bih rekao da sam te prvi pohvalio kad si rekao za Licinu cini mi se da si ti dok kazws da sam te prozvao tako da ne mozes reci da se ja ponasam kao "uvrijeđena mlada" vec upravo ti jer si iznio nepotpunu istinu i sad doslo vrijmee da se suocis sa njom.
Istina jeste da je Licina kontaktiran ali nije zagrijan za nas i to je otvoreno rekao Spahi...osim ako izgubi i najmanji profil sanse da zaigra za njemacku.
A ti si i jos neki lupili post "Novi reprezentativac dolazi nam iz Bavarske"![]()
I samo sam za Licunu rekao kakva dva tri imena ne znam sta pricas.
A sto se tice ovih insajder info kako ih zovete, to me ne tangira pa svi ovdje znaju ko je BABO po pitanju informacija ovdje na forumu tako da mi to vise nije puno ni zanimljivo a vi ste neki novi jos pioniri i na dobrom ste putu samo vise realnije i bez nagađanja pisite.
(Tako da ne mozete GIGANTA svrstavat s nekim obicnim forumskim klapetalima)
Isto tako pripisujes mi neke fule da mi kao grizu neki ego pa eto pozivam i tebe i jos neke dusebriznike koji bi sve dali da im hocu bar repliciram bar slovo jedno ali eto ti si u velkom plusu bar ti nekad repliciram....nađite mi te fule provale i promasaje javno (a da to nije na temu enedina Mulalica s kojim sam malo hajkao pitare) ja cu se ovdje predstaviti i odjavti sa foruma za sva vremena.
po savezu se spominjao neki dino da je kompjuter za igrace! citaju forum i dovode tako igrace! nodija cijene!
Hahah nek on igra za nas, to je najvaznije19vendetta87 je napisao/la: ↑24 jan 2025, 01:47Nodi je najavio Janelta u reprezentaciji (vec sad u martu!?), tako da ce definitivno uzeti titulu insajdera foruma ako ovo bude istina![]()
Hahaha cesto se sjetim kako su ga portali prenosili dok je trajala saga o vahidu
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 16 gostiju.