Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

NoDi80
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Post Postao/la NoDi80 » 23 jan 2025, 21:28

Braca kakve rogove, ubodi igraca i to je to
Opusti se i pisi listu od 23 igraca
Napisacu i ja svoju, a za par mjeseci cemo vidjet cemo koji ce gdje biti
Eto napravi prvih 11 i klupu repke, a ja cekam da te citiram :bih:
Lista mora biti od igraca koji nisu bili pozvani na zadnjem okupljanju
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

Imajednabrigada
Kontakt:

Post Postao/la Imajednabrigada » 23 jan 2025, 21:53

NoDi80 je napisao/la:
23 jan 2025, 21:28
Braca kakve rogove, ubodi igraca i to je to
Opusti se i pisi listu od 23 igraca

Sta cu pisati kad si ih ti vec sve upisao :urnebes: :urnebes:

Ne kontaš poentu, nije meni problem davno bilo vecinu tih imena upisati ali nisam jer znam da su tu djeca koja igraju rekreaciju vecinom da ne zajebavam i sebe i druge s tim imenima a i nije to moj nacin djelovanja, nezrelo i djetinjasto mi djeluje da sad gomilam tu imena neke djece

Nije dovoljno vidjeti taj i taj igra u nekom klubu sa nasim imenom i prezimenom i odmah upisi ga evo ga talenat, provjeri mu bar statistiku kakvu ima pa ako ima tu nekih argumenata izdvoji najbolje i upisi to niko ne spori, csk stavise ppzeljno je.

Ne treba nam kvantitet vec kvalitet

Eto i zadnjom recenicom sam sebe si demantovao i pptvrdio da sam u pravu....trazis da pisem neke igrace ali koji nisu bili na zadnjem spisku pa upravo da su valjali bili bi na spisku čemu onda pisati nesto sto nema vrijednost odnosno o imenima koja nemaju kvalitet :roll:
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz

RajvoSA03
Kontakt:

Post Postao/la RajvoSA03 » 23 jan 2025, 22:41

Nodi mozda ima neke mentalne izazove koji se mogu uociti njegovim upisima, ali njegova namjera nije losa. Svako voli centar paznje, pa i on, voli i izmisljati radi toga, medjutim napisao je ovdje neke igrace koji su stvarno napravili neocekivani iskorak u karijerama i s pravon konkurisu za reprezentativne selekcije. Ponekad i meni smeta, ali Boze moj, ne mogu nikoga promijeniti.

Ne znam cemu tolika zbrka @imajednabrigada? Znamo da si egomanijak koji uziva biti u centru paznje, ne znam samo cemu tolika malignost u tvojim upisima. Indirektno si me prozvao po pitanju dva tri imena koja sam iznio na forum, ne znam zbog cega. Mozda su fule koje si ti iznio u proslosti, ostavile traga po tvoj ego, pa ga sada pokusavas izlijeciti time sto ces demantovati druge (ne ulazeci u to jesu li upravi ili ne). Sto se mene tice, javi mi se u po dobices sve i jednu informaciju, od toga ko mi je kontakt, do toga ko je i kako kontaktiran od igraca. Nemoj da se ponasas ko beba kojoj oduzmu najdrazu igracku, pojest ce te to.
92:48 - La Decima

"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim

babino
Kontakt:

Post Postao/la babino » 23 jan 2025, 22:52

joj komedije, na sta ovaj forum pade:-)

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 23 jan 2025, 23:02

RajvoSA03 je napisao/la:
23 jan 2025, 22:41
Nodi mozda ima neke mentalne izazove koji se mogu uociti njegovim upisima, ali njegova namjera nije losa. Svako voli centar paznje, pa i on, voli i izmisljati radi toga, medjutim napisao je ovdje neke igrace koji su stvarno napravili neocekivani iskorak u karijerama i s pravon konkurisu za reprezentativne selekcije. Ponekad i meni smeta, ali Boze moj, ne mogu nikoga promijeniti.

Ne znam cemu tolika zbrka @imajednabrigada? Znamo da si egomanijak koji uziva biti u centru paznje, ne znam samo cemu tolika malignost u tvojim upisima. Indirektno si me prozvao po pitanju dva tri imena koja sam iznio na forum, ne znam zbog cega. Mozda su fule koje si ti iznio u proslosti, ostavile traga po tvoj ego, pa ga sada pokusavas izlijeciti time sto ces demantovati druge (ne ulazeci u to jesu li upravi ili ne). Sto se mene tice, javi mi se u po dobices sve i jednu informaciju, od toga ko mi je kontakt, do toga ko je i kako kontaktiran od igraca. Nemoj da se ponasas ko beba kojoj oduzmu najdrazu igracku, pojest ce te to.
Ti si jedini lik koji ima konkretne informacije koje se pokazu istinitim, stoga ne vidim razlog zasto bi polagao racune ovom deluzornom vonabiju.

@Nodi, ni ti se nikom ne pravdaj, boli te qrac sta ko pise, samo nastavi sta si do sad radio
naprijed rejal

Imajednabrigada
Kontakt:

Post Postao/la Imajednabrigada » 23 jan 2025, 23:08

RajvoSA03 je napisao/la:

Ma ne,upravo si ti takav i ponasas se kao dijete kojem uzmu igracku isto tako ne mozes mi progovarat o malignom ponasanju lad svi znamo kakav si pogan bio dok nisi kao "ppstao sad neki saraf na ananimnom forumu".(Podiglo ti ego ocito)
Ja bih rekao da sam te prvi pohvalio kad si rekao za Licinu cini mi se da si ti dok kazws da sam te prozvao tako da ne mozes reci da se ja ponasam kao "uvrijeđena mlada" vec upravo ti jer si iznio nepotpunu istinu i sad doslo vrijmee da se suocis sa njom.
Istina jeste da je Licina kontaktiran ali nije zagrijan za nas i to je otvoreno rekao Spahi...osim ako izgubi i najmanji profil sanse da zaigra za njemacku.
A ti si i jos neki lupili post "Novi reprezentativac dolazi nam iz Bavarske" :roll:
I samo sam za Licunu rekao kakva dva tri imena ne znam sta pricas.

A sto se tice ovih insajder info kako ih zovete, to me ne tangira pa svi ovdje znaju ko je BABO po pitanju informacija ovdje na forumu tako da mi to vise nije puno ni zanimljivo a vi ste neki novi jos pioniri i na dobrom ste putu samo vise realnije i bez nagađanja pisite.

(Tako da ne mozete GIGANTA svrstavat s nekim obicnim forumskim klapetalima)

Isto tako pripisujes mi neke fule da mi kao grizu neki ego pa eto pozivam i tebe i jos neke dusebriznike koji bi sve dali da im hocu bar repliciram bar slovo jedno ali eto ti si u velkom plusu bar ti nekad repliciram....nađite mi te fule provale i promasaje javno (a da to nije na temu enedina Mulalica s kojim sam malo hajkao pitare) ja cu se ovdje predstaviti i odjavti sa foruma za sva vremena.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz

Mogli
Kontakt:

Post Postao/la Mogli » 23 jan 2025, 23:10

Jedini pravi insajder je RajvoSA. Ovaj Brigada nikad nista konkretno i tacno napisao nije.

fanatik19
Kontakt:

Post Postao/la fanatik19 » 23 jan 2025, 23:20

Mogli je napisao/la:
23 jan 2025, 23:10
Jedini pravi insajder je RajvoSA. Ovaj Brigada nikad nista konkretno i tacno napisao nije.
Kakvi insajderi legendo :urnebes:
Evo imao sam i ja 4 "insajderske" otkad je Barbarez došao na selektorsku poziciju pa nijednu nisam objavio jer sam svjestan da je ovo sve čisti biznis i da je brat brata spreman u sekundi prevarit radi svog interesa i na kraju fakat od te 4 su samo 2 ispale istinite. Koji k to treba bilo kome ovdje kad te svak na kraju gleda kroz to pogrešno što si napisao jer je ovaj forum podneblje mentalnih bolesnika koji samo čekaju takve trenutke? Pa ovdje na blef svak može napisati za nekog igrača kako dolazi kod nas bez ikakve informacije i da se to obistini na kraju a isto tako neko ko je "insajder" može fulati 3 puta zaredom bez obzira što je potencijalno i nekoga kontaktirao kada se sve to okrene u sekundi obzirom da je danas fudbal čisti interes a naša repka godinama extra podloga za ostvarivanje tog interesa

Kada je u pitanju Brigada primjetim da se svi ovdje okome protiv njega jer očito da nisu poželjni likovi bez dlake na jeziku i da to svakome ovdje smeta. Problem brigade je sličan mom problemu a to je što naleti na par likova koji napadaju u čoporu i onda krene pisat eseje koji se nikome ne daju čitati.

BoixosNois1899
Kontakt:

Post Postao/la BoixosNois1899 » 23 jan 2025, 23:23

Jedini pravi insajder je @boatenk
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"

FC Grizzlies

RajvoSA03
Kontakt:

Post Postao/la RajvoSA03 » 23 jan 2025, 23:34

Imajednabrigada je napisao/la:
23 jan 2025, 23:08
RajvoSA03 je napisao/la:

Ma ne,upravo si ti takav i ponasas se kao dijete kojem uzmu igracku isto tako ne mozes mi progovarat o malignom ponasanju lad svi znamo kakav si pogan bio dok nisi kao "ppstao sad neki saraf na ananimnom forumu".(Podiglo ti ego ocito)
Ja bih rekao da sam te prvi pohvalio kad si rekao za Licinu cini mi se da si ti dok kazws da sam te prozvao tako da ne mozes reci da se ja ponasam kao "uvrijeđena mlada" vec upravo ti jer si iznio nepotpunu istinu i sad doslo vrijmee da se suocis sa njom.
Istina jeste da je Licina kontaktiran ali nije zagrijan za nas i to je otvoreno rekao Spahi...osim ako izgubi i najmanji profil sanse da zaigra za njemacku.
A ti si i jos neki lupili post "Novi reprezentativac dolazi nam iz Bavarske" :roll:
I samo sam za Licunu rekao kakva dva tri imena ne znam sta pricas.

A sto se tice ovih insajder info kako ih zovete, to me ne tangira pa svi ovdje znaju ko je BABO po pitanju informacija ovdje na forumu tako da mi to vise nije puno ni zanimljivo a vi ste neki novi jos pioniri i na dobrom ste putu samo vise realnije i bez nagađanja pisite.

(Tako da ne mozete GIGANTA svrstavat s nekim obicnim forumskim klapetalima)

Isto tako pripisujes mi neke fule da mi kao grizu neki ego pa eto pozivam i tebe i jos neke dusebriznike koji bi sve dali da im hocu bar repliciram bar slovo jedno ali eto ti si u velkom plusu bar ti nekad repliciram....nađite mi te fule provale i promasaje javno (a da to nije na temu enedina Mulalica s kojim sam malo hajkao pitare) ja cu se ovdje predstaviti i odjavti sa foruma za sva vremena.
Moj ti je najiskreniji savjet da kolko sutra uzmes zdravstvenu i uputis se doktoru. Ovo je ozbiljna dijagnoza.
92:48 - La Decima

"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 23 jan 2025, 23:39

Kakav sukob insajdera na temi :tokralju:
Samo vam jos @Sindikat12 fali :urnebes:
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

HZbec
Kontakt:

Post Postao/la HZbec » 23 jan 2025, 23:43

U ovom sudaru titana ce izgleda slucaj Licina odluciti jedinog i pravog insajdera ovdje :kralj: :rol:
Bog Bosna i Bošnjaci

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 23 jan 2025, 23:44

Ko dovede Bieretha, ulazi u legendu foruma :kafa:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

fanatik19
Kontakt:

Post Postao/la fanatik19 » 23 jan 2025, 23:47

DamirT je napisao/la:
23 jan 2025, 23:44
Ko dovede Bieretha, ulazi u legendu foruma :kafa:
:salut:

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 24 jan 2025, 01:47

Nodi je najavio Janelta u reprezentaciji (vec sad u martu!?), tako da ce definitivno uzeti titulu insajdera foruma ako ovo bude istina :zviz:
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

kempes
Kontakt:

Post Postao/la kempes » 24 jan 2025, 08:57

Mogli je napisao/la:
Ne bi me cudilo da je RajvoSA Spaha licno

boatenkk
Kontakt:

Post Postao/la boatenkk » 24 jan 2025, 09:27

kempes je napisao/la:
24 jan 2025, 08:57
Mogli je napisao/la:
Ne bi me cudilo da je RajvoSA Spaha licno
po savezu se spominjao neki dino da je kompjuter za igrace! citaju forum i dovode tako igrace! nodija cijene!

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 24 jan 2025, 10:19

Napravite d 23 igraca vas cetiri pet koji me vrijedjate
Vidjey cemo za par mjeseci koji ce gdje biti
Ko bude imao vise igraca koji su nesto napravili on je “pobjedio”
Bodujemo 5 poena po igracu

19vendetta87 je napisao/la:
24 jan 2025, 01:47
Nodi je najavio Janelta u reprezentaciji (vec sad u martu!?), tako da ce definitivno uzeti titulu insajdera foruma ako ovo bude istina :zviz:
Hahah nek on igra za nas, to je najvaznije
Najavio ga je neko prije mene brate
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 07 feb 2025, 09:20, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

marlostanf1eld
Kontakt:

Post Postao/la marlostanf1eld » 24 jan 2025, 11:19

Nodi dobar lik, nema nista maliciozno u ovom sto radi, samo što nekad zna smoriti sa ovim bezveze ,,potencijalima", ali da ubode 1 od 10 za koje nismo čuli i to je dobro.

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 24 jan 2025, 11:42

BoixosNois1899 je napisao/la:
23 jan 2025, 23:23
Jedini pravi insajder je @boatenk
Hahaha cesto se sjetim kako su ga portali prenosili dok je trajala saga o vahidu
naprijed rejal

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 16 gostiju.