Premijer liga BiH - aktuelno
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
a koliko dajete paznju raspalom chetniku
Kakva vicina pogan !NajvecaRadosti je napisao/la: ↑24 jan 2025, 10:58Smrdis do SarajevaCombattente87 je napisao/la: ↑24 jan 2025, 08:56Danas službeno u Sarajevo, taman da iskoristim priliku i kupim si paket gaća, a već sutra veče kenjanje u istenisam još od pelena, ali sutra ću se sa šmekom usrati u gaće !

1946 🇱🇻🇱🇻
COYG ❤️🤍
COYG ❤️🤍
Vidio od "generala" da je normalno da sereš u gaće?Combattente87 je napisao/la: ↑24 jan 2025, 08:56Danas službeno u Sarajevo, taman da iskoristim priliku i kupim si paket gaća, a već sutra veče kenjanje u istenisam još od pelena, ali sutra ću se sa šmekom usrati u gaće !
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- Combattente87
- Kontakt:
Slika i prilika današnjih nazovi "Sarajlija"....Baciš im udicu i kao klenovi se nakače, naravno na kraju ne može bez Četnika, generala, pogani 

BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
Smrdiš vlašino lojava okupaj seCombattente87 je napisao/la: ↑24 jan 2025, 11:49Slika i prilika današnjih nazovi "Sarajlija"....Baciš im udicu i kao klenovi se nakače, naravno na kraju ne može bez Četnika, generala, pogani![]()
- Combattente87
- Kontakt:
visokohz je napisao/la: ↑24 jan 2025, 12:12Smrdiš vlašino lojava okupaj seCombattente87 je napisao/la: ↑24 jan 2025, 11:49Slika i prilika današnjih nazovi "Sarajlija"....Baciš im udicu i kao klenovi se nakače, naravno na kraju ne može bez Četnika, generala, pogani![]()

-
- Kontakt:
Ide aplauz za doticnogCombattente87 je napisao/la: ↑24 jan 2025, 08:56Danas službeno u Sarajevo, taman da iskoristim priliku i kupim si paket gaća, a već sutra veče kenjanje u istenisam još od pelena, ali sutra ću se sa šmekom usrati u gaće !

- Combattente87
- Kontakt:
Pa ti reče da me stavljaš na blockmosarajvosa83 je napisao/la: ↑24 jan 2025, 12:22Ide aplauz za doticnogCombattente87 je napisao/la: ↑24 jan 2025, 08:56Danas službeno u Sarajevo, taman da iskoristim priliku i kupim si paket gaća, a već sutra veče kenjanje u istenisam još od pelena, ali sutra ću se sa šmekom usrati u gaće !
ja nesto gluplje nisam procitao na ovom forumu, lafo decko baca udicu i peca
![]()

A realno cuj pomjeramo granice gace idu hahaha
Ja konto bice nesto vau, kad ono gace iz Alma Ras preradjenje
60 maraka troje gaca

Ja konto bice nesto vau, kad ono gace iz Alma Ras preradjenje
60 maraka troje gaca

Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Ti si vazda bio na bloku, vrlo lako je prepoznati osobu zvanu Bagniluca,ovo umjetnicko djelo mozes samo ti napisati. Inace,na bloku si al mjenjas profile kao carape izbjeglico.Combattente87 je napisao/la: ↑24 jan 2025, 12:26Pa ti reče da me stavljaš na blockmosarajvosa83 je napisao/la: ↑24 jan 2025, 12:22Ide aplauz za doticnogCombattente87 je napisao/la: ↑24 jan 2025, 08:56Danas službeno u Sarajevo, taman da iskoristim priliku i kupim si paket gaća, a već sutra veče kenjanje u istenisam još od pelena, ali sutra ću se sa šmekom usrati u gaće !
ja nesto gluplje nisam procitao na ovom forumu, lafo decko baca udicu i peca
![]()
![]()
- ErosViverosViv
- Kontakt:
- Combattente87
- Kontakt:
Nisam osoba koju spominješ, ali znam vrlo dobro da je dobio ban zbog tebe, jer si zaštićena vrsta sisavca primata na ovom forumumosarajvosa83 je napisao/la: ↑24 jan 2025, 12:36Ti si vazda bio na bloku, vrlo lako je prepoznati osobu zvanu Bagniluca,ovo umjetnicko djelo mozes samo ti napisati. Inace,na bloku si al mjenjas profile kao carape izbjeglico.Combattente87 je napisao/la: ↑24 jan 2025, 12:26Pa ti reče da me stavljaš na blockmosarajvosa83 je napisao/la: ↑24 jan 2025, 12:22
Ide aplauz za doticnogja nesto gluplje nisam procitao na ovom forumu, lafo decko baca udicu i peca
![]()
![]()

A kako da tebe nazovemo, usranko...pa vidis kakva debilizme pises, sale nivo petog razreda osnovne, jos si garant dugo sjedio i smisljas sta ces napisati. Ne bacas ti udicu, ti samo upakujes ono sto mislis, a poslije se cudis sta ti neko pise...Combattente87 je napisao/la: ↑24 jan 2025, 11:49Slika i prilika današnjih nazovi "Sarajlija"....Baciš im udicu i kao klenovi se nakače, naravno na kraju ne može bez Četnika, generala, pogani![]()
mnon46 je napisao/la: ↑24 jan 2025, 11:47Vidio od "generala" da je normalno da sereš u gaće?Combattente87 je napisao/la: ↑24 jan 2025, 08:56Danas službeno u Sarajevo, taman da iskoristim priliku i kupim si paket gaća, a već sutra veče kenjanje u istenisam još od pelena, ali sutra ću se sa šmekom usrati u gaće !

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- Combattente87
- Kontakt:
Tlinaest godina imamepidemija je napisao/la: ↑24 jan 2025, 12:56A kako da tebe nazovemo, usranko...pa vidis kakva debilizme pises, sale nivo petog razreda osnovne, jos si garant dugo sjedio i smisljas sta ces napisati. Ne bacas ti udicu, ti samo upakujes ono sto mislis, a poslije se cudis sta ti neko pise...Combattente87 je napisao/la: ↑24 jan 2025, 11:49Slika i prilika današnjih nazovi "Sarajlija"....Baciš im udicu i kao klenovi se nakače, naravno na kraju ne može bez Četnika, generala, pogani![]()

Vidi se - pa dijete mene ne dotice ali me cudi da ti pises poslije dubokumnih izjava - Slika i prilika današnjih nazovi "Sarajlija" - a boze dragi cednog "djeteta"...idi obrisi sline i poigraj se necega nisi ti za ovog, previse je to za tebe...
- Combattente87
- Kontakt:

Jesi li to ti djenerale?Combattente87 je napisao/la: ↑24 jan 2025, 08:56Danas službeno u Sarajevo, taman da iskoristim priliku i kupim si paket gaća, a već sutra veče kenjanje u istenisam još od 95-te ali sutra ću se sa šmekom usrati u gaće !
-
- Kontakt:
mosarajvosa83 je napisao/la: ↑24 jan 2025, 12:22Ide aplauz za doticnogja nesto gluplje nisam procitao na ovom forumu, lafo decko baca udicu i peca
Posto su ove gace preskupe za tebe izbjeglicu,odi na Hecu i kupi gaca za godinu dana,onda mozes sr.ati godinu dana u gace,nadam se barem da ovdje neces srati vise.
Nastavlja da gasi sam sebemosarajvosa83 je napisao/la: ↑22 jan 2025, 17:50Ovdje ovi bolidi kad nemaju sta da napisu ide prica titula najglupljeg,najveci glupan na forumu i slicne nebuloze,time dokazuju koliko su ograniceni.

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
- Kontakt:
Majke mi moje,nebi ti toliko nabijao komplekse da sam znao da ces ovako da obolis. Mogu ti pomoci sa lijecenjem,nije forum jedina stvar u tvom zivotu,nedaj se lave budi jak i izdrzi.19vendetta87 je napisao/la: ↑24 jan 2025, 13:39mosarajvosa83 je napisao/la: ↑24 jan 2025, 12:22Ide aplauz za doticnogja nesto gluplje nisam procitao na ovom forumu, lafo decko baca udicu i peca
Posto su ove gace preskupe za tebe izbjeglicu,odi na Hecu i kupi gaca za godinu dana,onda mozes sr.ati godinu dana u gace,nadam se barem da ovdje neces srati vise.
Nastavlja da gasi sam sebemosarajvosa83 je napisao/la: ↑22 jan 2025, 17:50Ovdje ovi bolidi kad nemaju sta da napisu ide prica titula najglupljeg,najveci glupan na forumu i slicne nebuloze,time dokazuju koliko su ograniceni.![]()