FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ljudi pa sad svi koristite mobitele ,racunare i vrlo lagano je postati clan ,dodje clanska na kucnu adresu za neki 15 tak dana . Gledam neki dan u Vitezu 800 clanova ima hajduk u capljini 700 . Kod nas ima raje dolazi na svaku utakmicu a nece da se uclani,vazda nesto smeta , hiljadu razloga i primjedbi se nadje .
Jel se neko sali, cuj preorder, troje bokserice za 60 KM jos nesto kao, zgrabi cim prije, 1,2,3 sad, hahahahahah
Pa jbt zivot na cemu je ovaj sto je osmislio ovo. Bas me interesuje hoce li prodati iti jedne. Cuj bokserice
Pa jbt zivot na cemu je ovaj sto je osmislio ovo. Bas me interesuje hoce li prodati iti jedne. Cuj bokserice

U novi boj ...
- Shategabri
- Kontakt:
To je otprilike cijena kvalitetnih bokserica.
Drugo je što smo mi navikli one pijačarske 3 za 5 KM

https://www.intersport.ba/energetics-nr ... ves-516619
Koševo Zapad
- luckystrike
- Kontakt:
Problem je jer naš narod na to još nije toliko navikao. Pogotovo stariji ili malo manje obrazovaniji uz dužno poštovanje. Dosta ljudi nema ni internet - mobilno bankarstvo a ne da plaća - kupuje online.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑24 jan 2025, 13:58Sta je problem sa online narucivanjem, 21 je vijek.deda je napisao/la: ↑24 jan 2025, 13:51Potpisujem receno. Ja u nedjelju trebam u Sara.na aerodrom i produzio bi clansku sebi, a malcu i suprugi napravio prve. Ali eto ta opcija otpada dok ne mognem do Titove. Malo je to apsurdno da moras samo ici u glavni fan shop.luckystrike je napisao/la: ↑24 jan 2025, 13:36Jedan od razloga nešto manjeg broja članova odnosno sporijeg procesa vjerovatno čući u nemogućnosti učlanjenja na drugim lokacijama. Nije baš TItova svima na nogu niti su svi u prilici organizovati se mahsuz zbog toga.
Trebaju pronaći modus da se i u ostalim radnjama može izvršiti učlanjenje, odnosno organizovati štandove po raznim dijelovima grada za početak. Ako ništa neka izdaju potvrdu na licu mjesta a original člansku karticu dostave poštom ako je već štampač za iste golem ili skup.
Nemojte mi samo o online mogućnosti jer i tu postoji par problemčića. U vezi istog trebaju omogućiti i plaćanje pouzeću, ionako je in-time naveden kao sponzor.
Uclanjene treba da moze u svakoj poslovnici, a karticu da ti posalju na adresu ako nemaju mogucnost da je odmah izdaju. Posebno fan shop ferhadija i aerodrom treba da ima mogucnost uclanjenja, jer su najprohodnije vjerovatno.
Shvatio sam da pojedinci imaju problem i u tome što je supruga zadržala svoje prezime a prijavni formular online ne dozvoljava različita prezimena ako želiš sve odjednom učlaniti i ostvariti popust. U tome pojedini i odustanu.
Također, primjetno je da se mnogi žale kako u KS tako i šire da je dostava članskih nakon online učlanjenja veoma spora.
Samo kod nas ne valja nikad nista, poprilicno sam siguran da vecina klubova ima u fan shopu boksericeShategabri je napisao/la: ↑24 jan 2025, 14:47To je otprilike cijena kvalitetnih bokserica.
Kralju nisu Uomo da budu 5 maraka, odes u SCC obicne radnje bokserice 30-40 maraka
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Radio Sa piše da je Đurić obavio ljekarske preglede i da bi trebao danas potpisati.
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Nema odmora dok traje obnova.
Citam i ne vjerujem, njima je predmet sprdnje ako klub tj fanshop prodaje bokserice. Eto samo sam stavio neke od evropskih klubova gdje prodavaju isto bokserice (donji ves) na svom online zvanicnom shopu, to je sasvim normalno, ne budite toliko ograniceni molim vas, imate google pretrazite umjesto sto serete.

| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Normalno da ima, druga stvar je sto smo primitivna sredina pa nam je sve za sprdanciju.bvsic je napisao/la: ↑24 jan 2025, 14:52Samo kod nas ne valja nikad nista, poprilicno sam siguran da vecina klubova ima u fan shopu boksericeShategabri je napisao/la: ↑24 jan 2025, 14:47To je otprilike cijena kvalitetnih bokserica.
Kralju nisu Uomo da budu 5 maraka, odes u SCC obicne radnje bokserice 30-40 maraka
-
- Kontakt:
Ma zaostali smo u vremenu i prostoru,nek odu sa nekim fanom koji zivi vani od potkosulje,deke,gaca,kondoma.Aduka87 je napisao/la: ↑24 jan 2025, 14:56Citam i ne vjerujem, njima je predmet sprdnje ako klub tj fanshop prodaje bokserice. Eto samo sam stavio neke od evropskih klubova gdje prodavaju isto bokserice (donji ves) na svom online zvanicnom shopu, to je sasvim normalno, ne budite toliko ograniceni molim vas, imate google pretrazite umjesto sto serete.
![]()
100% si upravu! Bas bih volio da imamo u ponudi deke, posteljine... Bokserice super stvar jedino su preskupe. Nego da pitam sta je s onim Brazilcem?mosarajvosa83 je napisao/la: ↑24 jan 2025, 15:06Ma zaostali smo u vremenu i prostoru,nek odu sa nekim fanom koji zivi vani od potkosulje,deke,gaca,kondoma.Aduka87 je napisao/la: ↑24 jan 2025, 14:56Citam i ne vjerujem, njima je predmet sprdnje ako klub tj fanshop prodaje bokserice. Eto samo sam stavio neke od evropskih klubova gdje prodavaju isto bokserice (donji ves) na svom online zvanicnom shopu, to je sasvim normalno, ne budite toliko ograniceni molim vas, imate google pretrazite umjesto sto serete.
![]()
-
- Kontakt:
Slikacu bas kad uhvatim vremena.ŠTA_JE je napisao/la: ↑24 jan 2025, 15:09100% si upravu! Bas bih volio da imamo u ponudi deke, posteljine... Bokserice super stvar jedino su preskupe. Nego da pitam sta je s onim Brazilcem?mosarajvosa83 je napisao/la: ↑24 jan 2025, 15:06Ma zaostali smo u vremenu i prostoru,nek odu sa nekim fanom koji zivi vani od potkosulje,deke,gaca,kondoma.Aduka87 je napisao/la: ↑24 jan 2025, 14:56Citam i ne vjerujem, njima je predmet sprdnje ako klub tj fanshop prodaje bokserice. Eto samo sam stavio neke od evropskih klubova gdje prodavaju isto bokserice (donji ves) na svom online zvanicnom shopu, to je sasvim normalno, ne budite toliko ograniceni molim vas, imate google pretrazite umjesto sto serete.
![]()
-
- Kontakt:
https://www.etsy.com/de/listing/1251745 ... s-witziges
Pogledajte ovo,da kod nas ovo uvedu mogu mislit pljuvacine.
Pogledajte ovo,da kod nas ovo uvedu mogu mislit pljuvacine.
-
- Kontakt:
Ove nase bokserice su premocne za ove sto ste pokazali za primjer. Kad bude u fan shopu obavezno kupujem a ovo online nemam naviku a i ne znam to koristiti posteno da kazem.
Samo nisam skontao jesu li tri para ili tri komada 60 maraka?!
Samo nisam skontao jesu li tri para ili tri komada 60 maraka?!
- luckystrike
- Kontakt:
ne znam odakle potreba nekome da se pravda drugim 
kad imaju i Real Madrid i Barcelona i gaće i kupaće u ponudi što ne bi i mi...
gore mi je što ne mogu ništa pročitati od silnih slika sad na ovoj temi
ps. mušterija sam za veš ali ne u pre-order-u već kad budu u radnji

ps. mušterija sam za veš ali ne u pre-order-u već kad budu u radnji

-
- Kontakt:
https://www.amazon.de/Bayern-M%C3%BCnch ... B07DL1TPVD
Evo imate gumene kur.cice,metar da mjerite splovilo i paket kondoma.
Evo imate gumene kur.cice,metar da mjerite splovilo i paket kondoma.
Pa ne yebo majku kao da izmisljamo toplu vodu, cuj predmet sprdnje jer radimo ono sto rade i svjetski timovi.luckystrike je napisao/la: ↑24 jan 2025, 15:19ne znam odakle potreba nekome da se pravda drugim
ps. mušterija sam za veš ali ne u pre-order-u već kad budu u radnji![]()
Meni samo nije jasno jel tri para boxerica iznosi 60 KM, ili jedan par, ako je ovo drugo onda je stvarno preskupo i nece ti niko kupit.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- luckystrike
- Kontakt:
Set je 60 KM. S jedne strane i to je skupo kad vidiš da su u Bayernovom shopu isto tako 3 para 30 €, s druge strane nije skupo samo mi slabo zarađujemo pa je većina navikla na gaće sa sirana za 5 KM.Aduka87 je napisao/la: ↑24 jan 2025, 15:27Pa ne yebo majku kao da izmisljamo toplu vodu, cuj predmet sprdnje jer radimo ono sto rade i svjetski timovi.luckystrike je napisao/la: ↑24 jan 2025, 15:19ne znam odakle potreba nekome da se pravda drugim
Meni samo nije jasno jel tri para boxerica iznosi 60 KM, ili jedan par, ako je ovo drugo onda je stvarno preskupo i nece ti niko kupit.
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Pise sve fino na stranici fan shopa, tri para tj. tri komada bokserica (bordo, bijele i crne) dobijes za 59.95 KM. Za nas standard realno skupo, ako npr. Burnley prodaje dva komada za 20 funti sto je neko postavio na prethodnoj stranici.
Da hoce ko potpisati da se prestane pricati o boksericama.
Da hoce ko potpisati da se prestane pricati o boksericama.
-
- Kontakt:
Kod njih je jeftinije jer je ogromna baza navijaca pa im se isplati,kod nas 3000 clanova ostatak kao razmazene zene.luckystrike je napisao/la: ↑24 jan 2025, 15:30Set je 60 KM. S jedne strane i to je skupo kad vidiš da su u Bayernovom shopu isto tako 3 para 30 €, s druge strane nije skupo samo mi slabo zarađujemo pa je većina navikla na gaće sa sirana za 5 KM.Aduka87 je napisao/la: ↑24 jan 2025, 15:27Pa ne yebo majku kao da izmisljamo toplu vodu, cuj predmet sprdnje jer radimo ono sto rade i svjetski timovi.luckystrike je napisao/la: ↑24 jan 2025, 15:19ne znam odakle potreba nekome da se pravda drugim