FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- RollingPaper
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Ko Husarine pulene dovede, taj poslije puše i u jogurt 

Joj ne prizivajte ih, sad ce njih 20 doc i pisat o "projektu"
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
-
- Kontakt:
Samo da ne gomilaju igrače kao Aco&Co imali smo u rosteru 40 igrača koji nisu mogli meda.
Za sada solidna pojačanja dovedeni su momci koji žele da dokažu kvalitet da mogu igrati premijer ligu.
Za sada solidna pojačanja dovedeni su momci koji žele da dokažu kvalitet da mogu igrati premijer ligu.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
-
- Kontakt:
Bratovčić je otišao na posudbu u Čelik do kraja polusezone kako bi dobio potrebnu minutažu.
Fudbaleri Slobode, predvođeni stručnim štabom na čelu sa trenerom Igorom Jankovićem, danas su otputovali iz Tuzle ka Sarajevu, odakle će u večernjim satima avionom krenuti ka Antaliji na pripreme za nastavak sezone u Wwin ligi BiH.
Azir Muminović, Eldin Lolić, Elvir Trako, Harun Hadžibeganović, Faris Jašarević, Irfan Jašarević, Mihajlo Jovašević, Adin Husejinović, Alen Kurtalić, Eldin Hasanbegović, Hamza Redžić, Salih Husić, Haris Hasanović, Adis Hadžanović, Petar Bojo, Ajdin Beganović, Mustafa Numanović, Kenan Lamadžema, Kenan Dervišagić, Dino Kalesić, Said Husejinović, Said Ahmed Said, Adnan Džafić, Tarik Isić i Jasmin Berbić.
#SamoSloboda
Fudbaleri Slobode od nedjelje borave u Antaliji gdje se pod komandom novog trenera Igora Jankovića pripremaju za proljetni dio sezone.
Tuzlaci će u poznatom turističkom odredištu boraviti do 2. februara i u tom periodu odigrati tri pripremne utakmice.
- Nalazimo se u Beleku. Sve je super, uvjeti su odlični, momci dobro rade, željni su dokazivanja. Ova dva dana radili smo po dva treninga, sutra imamo prvu utakmicu - referirao je trener Slobode Igor Janković za Faktor.
- Prvu pripremnu utakmicu igramo 22. januara (sutra). Protivnik je Feronikeli s Kosova. Druga utakmica je 25. januara protiv Okzhetpesa (Kazahstan), a 30. januara planirana je utakmica protiv bugarske Arde - dodao je Janković.
Kada je u pitanju igrački kadar lista pojačanja vjerovatno nije zaključena i Sloboda će reagirati ako se na tržištu pojavi kvalitetan fudbaler koji bi mogao unaprijediti igru Crveno-crnih.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- RollingPaper
- Kontakt:
Danas igramo prvu pripremnu utakmicu, nadam se da ce nam napisat neki izvjestaj na zvanicnoj poslije utakmice.
Otkazana utakmica zbog kise
- Defanzivnivezni
- Kontakt:
Meni uvijek drag klub i želim vam ozdravljenje ali od kad vam je SDA preko svojih botova u i oko kluba te Fukarama instalirala svog čovjeka Husića je za iznevjerovati.
Od kad je došao klub vam tone sve niže a niko se ne buni.
"On igra na poziciji koja je kritična u smislu da on treba da drži loptu, a kad neko drži loptu taj određuje gdje lopta ide".
Druze ne tone nama klub radi Husica i SDA već radi SDP i carsianera pojedinihDefanzivnivezni je napisao/la: ↑24 jan 2025, 17:03Meni uvijek drag klub i želim vam ozdravljenje ali od kad vam je SDA preko svojih botova u i oko kluba te Fukarama instalirala svog čovjeka Husića je za iznevjerovati.
Pogresno si informisan izgleda, nas su carsijaneri j.ebali i srozali klub da ne moze nize, sa Husicem mozemo dosta toga napravitDefanzivnivezni je napisao/la: ↑24 jan 2025, 17:03Meni uvijek drag klub i želim vam ozdravljenje ali od kad vam je SDA preko svojih botova u i oko kluba te Fukarama instalirala svog čovjeka Husića je za iznevjerovati.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Da su bar klub srozali tek sad. Klub je srozan zadnjih 20 godina nazalost...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Evo klasicnog pametologa, sve zna a ni u sta nije upucenDefanzivnivezni je napisao/la: ↑24 jan 2025, 17:03Meni uvijek drag klub i želim vam ozdravljenje ali od kad vam je SDA preko svojih botova u i oko kluba te Fukarama instalirala svog čovjeka Husića je za iznevjerovati.
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Stranka jeste bila razlog propadanja kluba, samo si pogriješio boju dresa. Te spinove koje čuješ su od onih istih čiji su drugovi razlog tonjenja kluba i blamaže koju do sada Sloboda nije doživjela. Nije A.H. idealno rješenje, ali je trenutno najbolje. Ako ne bude radio kako treba i on će biti prozivan ovdje....Defanzivnivezni je napisao/la: ↑24 jan 2025, 17:03Meni uvijek drag klub i želim vam ozdravljenje ali od kad vam je SDA preko svojih botova u i oko kluba te Fukarama instalirala svog čovjeka Husića je za iznevjerovati.
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
- bromazepam
- Kontakt:
Sad ćete napasti zaštitnici babuke koji radi sve u cilju gašenja kluba, zbog čega je i "preuzeo" Slobodu.Defanzivnivezni je napisao/la: ↑24 jan 2025, 17:03Meni uvijek drag klub i želim vam ozdravljenje ali od kad vam je SDA preko svojih botova u i oko kluba te Fukarama instalirala svog čovjeka Husića je za iznevjerovati.
Sad ce nam odgovoriti tabletaš koji je zastitnik ćarsije s kojom smo dozivjeli renesansu i prosperitet, popularni santosi sa Tusnja!
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Nazalost istina je, ispadamo iz PL, seoska varalica je prevarila carsiju i uzela im njihovo najdraze cedo koje ce odvesti u propast tj. na oranice sirom federacije, a carsijsku raju u nestanak sa fudbalske scene.bromazepam je napisao/la: ↑24 jan 2025, 20:17Sad ćete napasti zaštitnici babuke koji radi sve u cilju gašenja kluba, zbog čega je i "preuzeo" Slobodu.Defanzivnivezni je napisao/la: ↑24 jan 2025, 17:03Meni uvijek drag klub i želim vam ozdravljenje ali od kad vam je SDA preko svojih botova u i oko kluba te Fukarama instalirala svog čovjeka Husića je za iznevjerovati.
🔴⚫️
Zaboravio si napomenuti da su tvoji jarani tj. prava čaršijska raja veoma mnogo doprinijela da se u AH. gleda kao najbolje rješenje.bromazepam je napisao/la: ↑24 jan 2025, 20:17Sad ćete napasti zaštitnici babuke koji radi sve u cilju gašenja kluba, zbog čega je i "preuzeo" Slobodu.Defanzivnivezni je napisao/la: ↑24 jan 2025, 17:03Meni uvijek drag klub i želim vam ozdravljenje ali od kad vam je SDA preko svojih botova u i oko kluba te Fukarama instalirala svog čovjeka Husića je za iznevjerovati.
Hvala im na sramoti koju Sloboda doživljava sada, vratilo im se istom mjerom u životu...
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba