Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- akisarajevo92
- Kontakt:
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
eno i Trumpu se prispalo
vakat im je da stave da se ne mozes kandidovati za predsjednika ako imas vise od 60 godina
vakat im je da stave da se ne mozes kandidovati za predsjednika ako imas vise od 60 godina
Zadnja izmjena: akisarajevo92, dana/u 24 jan 2025, 09:53, ukupno mijenjano 1 put.
Don't believe the hype.
Daj mu taj maga kačket

I found freedom. Losing all hope was freedom.
Haha, ma može koja godina više, ali nikako za 70+.akisarajevo92 je napisao/la: ↑24 jan 2025, 09:43eno i Trumpu se prispalo
Jel neki američki predsjednik umro prirodnom smrću za vrijeme mandata?
Evo sad sam provjerio, bila su četvorica. Ruzvelt zadnji od njih i ujedno jedini sa 3 mandata.
Pitanje je jel Trump sljedeći ili će ga neko roknuti

Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Nazalost ovo je samo nepismenost medija i kiflino neznanje/obmana.
Ova je preuzela duznost jucer kad je imenovana, i preuzela je twitter account bivseg potparola, a ova objava je stara 7 dana, tako da ovo nije ona napisala vec bivsi potparol
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Sta uzeti prijatelju koji zavrsava fakultet? Covjek nema nikakav interes ni hobi samo kuca cura i fakultet.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
-
- Kontakt:
Šta očekuješ od lika koji je lažirao diplomu na difu?! Hej, čak ni dif nije uspio završiti kako treba.

Ali je vrhunski spin majstor, lažov i manipulator, to se mora priznati.

Zavisno od budzeta, knjiga ili sat.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
- Shategabri
- Kontakt:
Dok je bio u školi stranke koja ga je ovom učila, valjao jeMarcoBorriello je napisao/la: ↑24 jan 2025, 11:00Šta očekuješ od lika koji je lažirao diplomu na difu?! Hej, čak ni dif nije uspio završiti kako treba.![]()
Ali je vrhunski spin majstor, lažov i manipulator, to se mora priznati.![]()

Koševo Zapad
-
- Kontakt:
Vrhunski učenik. Vjerovatno najbolji ikada. To mu ujedno i sve od škole što ima. 

-
- Kontakt:
Paket kondoma
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Papuce jer je papucar
Hrvati bas ozbiljno shvatili ovaj bojkot trgovina.
Kod nas da povecaju cijene za 300%, mi bi opet kupovali...

Hrvati bas ozbiljno shvatili ovaj bojkot trgovina.

Kod nas da povecaju cijene za 300%, mi bi opet kupovali...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- relativizam
- Kontakt:
zavisi koji fakultet ,ako pije najbolje je uvijek neko skupo pice,ako ne pije neka kravata skupa hemijska,zavisi opet od fakulteta i zanimanja i tvog budzeta
Haman svaki put kad odem do marketa uvijek imas par artikala kojima su cijene otisle gore,a za nesrecu jako cesto idem.Fkt ovo nije normalno,mislim vec odavno nije normalno.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
kako je chatgpt dobar za kuhanje, racuna koliko sta treba, ne moram se zamarati koliko cega, sta sve treba, jasno i precizno
Levatina izbrisao post odmah.

-
- Kontakt:
Hahahahahah ima li glupljeg ministra u svijetu igdje?! 

Tako bi i Trump imo dozivotni mandat, da nisu stavili limit na 2 nakon Franklinaarmando je napisao/la: ↑24 jan 2025, 10:00Haha, ma može koja godina više, ali nikako za 70+.akisarajevo92 je napisao/la: ↑24 jan 2025, 09:43eno i Trumpu se prispalo
Evo sad sam provjerio, bila su četvorica. Ruzvelt zadnji od njih i ujedno jedini sa 3 mandata.
Pitanje je jel Trump sljedeći ili će ga neko roknuti![]()

Joj ovih Muskovih satelita, ja ne znam sto se ovo dopusta
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
-
- Kontakt:
Neuračunljivi bivol okružen psihopatama.alemsa je napisao/la: ↑24 jan 2025, 13:35Tako bi i Trump imo dozivotni mandat, da nisu stavili limit na 2 nakon Franklinaarmando je napisao/la: ↑24 jan 2025, 10:00Haha, ma može koja godina više, ali nikako za 70+.akisarajevo92 je napisao/la: ↑24 jan 2025, 09:43eno i Trumpu se prispalo
Pitanje je jel Trump sljedeći ili će ga neko roknuti![]()
![]()
I glasači su mu mahom takvi što dovoljno govori u kakvom kurtzu je svijet.
A dobro imas pravo na svoje misljenje. 80+ miliona psihopata, tesko ali hajde i to je moguce.MarcoBorriello je napisao/la: ↑24 jan 2025, 18:54
Neuračunljivi bivol okružen psihopatama.
I glasači su mu mahom takvi što dovoljno govori u kakvom kurtzu je svijet.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.