FC Bayern München
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Nadurao si ga izgleda, žosua ide u Madrid da nadoknadi Kroosa.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
- bavaracmujo
- Kontakt:
Nije sramota izgubiti ni od boljih ni od gorih ekipa, gubili smo i od jednih i od drugih i svi su tako, i dalje cemo gubit i vjerovatno i ispasti iz ovogodisnje lige prvaka ko i predhodnih 40 50 puta kako mi, tako i ostali.
Ja licno volim Bajern a totalno je nebitno jel na klupi otmar jup klinsman il vinsent i mislim da ce tako i bit do kraja zivota i uvijek cu ih gledat.
Stalno spominjemo taj neki mentalitet mia san mia i ako ja mislim da je on izumro prije 5,7 godina jer vecina ovih mlatimudana igra samo za pare ostalo je nebitno kako francuzi spanci englezi tako i svabe isto.
Sad su igraci zasticeni ko medjedi i sve im se popusta i sve im se ispunjava a ne mora imati nikakvih rezultata.
Uli je ostario i nije sposoban vise vrijedjati majke nene babe strine i ostali zenski dio famelije i to je veliki nedostatak za taj mia san mia, ovdje treba neki slican njemu pa da malo to postroji od ovog placipicke polu beka polu veznog, preko dejvisa gorecke i sviju iz napada osim kejna olisea.
I ako na to gledamo kao na nesrecu nama bi odlazak nojera dejvisa kimiha sanea za djaba bio od koristi u sportskom smislu, jer bi se morala dovest svjeza krv i vec bi skoro pola tima bilo remontovano jos prodat krila plus tela poklonit i bila bi 80 posto remonta gotovo, ovako neces nista napravit ostavljajuci saneta kimiha nikakav dobit od njihovog produzenja jer samo mogu bit gori.
Ja licno volim Bajern a totalno je nebitno jel na klupi otmar jup klinsman il vinsent i mislim da ce tako i bit do kraja zivota i uvijek cu ih gledat.
Stalno spominjemo taj neki mentalitet mia san mia i ako ja mislim da je on izumro prije 5,7 godina jer vecina ovih mlatimudana igra samo za pare ostalo je nebitno kako francuzi spanci englezi tako i svabe isto.
Sad su igraci zasticeni ko medjedi i sve im se popusta i sve im se ispunjava a ne mora imati nikakvih rezultata.
Uli je ostario i nije sposoban vise vrijedjati majke nene babe strine i ostali zenski dio famelije i to je veliki nedostatak za taj mia san mia, ovdje treba neki slican njemu pa da malo to postroji od ovog placipicke polu beka polu veznog, preko dejvisa gorecke i sviju iz napada osim kejna olisea.
I ako na to gledamo kao na nesrecu nama bi odlazak nojera dejvisa kimiha sanea za djaba bio od koristi u sportskom smislu, jer bi se morala dovest svjeza krv i vec bi skoro pola tima bilo remontovano jos prodat krila plus tela poklonit i bila bi 80 posto remonta gotovo, ovako neces nista napravit ostavljajuci saneta kimiha nikakav dobit od njihovog produzenja jer samo mogu bit gori.
Pogodio si srž @Mujo.
Otkad ja govorim ko je tvorac ovog Bayerna, pod ovog mislim na zadnjih 40 godina i da to ne može svako. Ustvari, ispostavilo se, niko.
Zna i on sam da se ne može klonirati, ali ima problem naći pravu zamjenu i da lagano čeka put na onaj svijet.
Toga su svi svjesni, oni koji Bayern poznaju i vole iznad svega. Pod ovim ne smatram Lothara, Hamanna i sl.
Dokle god se ta bura ne smiri ili riješi na pravi način, imaćemo turbulencije, otkaze, neuspjehe i šta sve ne.
A mislim da neće dokle god on bude tako mislio, jer još uvijek luta kome ostaviti klub, da nastavi gdje je on stao.
Otkad ja govorim ko je tvorac ovog Bayerna, pod ovog mislim na zadnjih 40 godina i da to ne može svako. Ustvari, ispostavilo se, niko.
Zna i on sam da se ne može klonirati, ali ima problem naći pravu zamjenu i da lagano čeka put na onaj svijet.
Toga su svi svjesni, oni koji Bayern poznaju i vole iznad svega. Pod ovim ne smatram Lothara, Hamanna i sl.
Dokle god se ta bura ne smiri ili riješi na pravi način, imaćemo turbulencije, otkaze, neuspjehe i šta sve ne.
A mislim da neće dokle god on bude tako mislio, jer još uvijek luta kome ostaviti klub, da nastavi gdje je on stao.
Bundestreba: Ono nekog boli ona stvar što će jadnog Freiburga natrpati. Pokazali ste vi šta (ne)znate sinoć.
Sabrija ba, savjet je nas klub ti promjeni, baksuzan si bas.
Turim te na kitu takog frustriranog

-
- Kontakt:
Laki je opet malo neurozan
Nadam se da jadna žena opet nije popila šljagu od ove sirovine nakon onog promašaja Sanea

Nadam se da jadna žena opet nije popila šljagu od ove sirovine nakon onog promašaja Sanea

I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Čega se lik dosjetio, kao ne prati BL, a počne li Bayern loše, eto ga u trećoj minuti. Ako kojim slučajem uvali 5-6 onda kaže “.ebo Frajburg”. Igra neke igrice sam sa sobim Gluho bilo.
Razvojni klub dovodi novog talenta.
Der FC Bayern möchte im Winter einen neuen Torhüter verpflichten, um den verletzungsbedingten Ausfall von Daniel Peretz zu kompensieren. Jonas Urbig vom 1. FC Köln steht ganz weit oben auf der Liste der Münchner. Aktuellen Meldungen zufolge könnte der Deal in den kommenden Tagen über die Bühne gehen.
Peretz rekao da ostaje, sto i ne bi, lagan ugovor, nista ne radi, rupa na golu. Jos jedan u nizu promasaja.
Der FC Bayern möchte im Winter einen neuen Torhüter verpflichten, um den verletzungsbedingten Ausfall von Daniel Peretz zu kompensieren. Jonas Urbig vom 1. FC Köln steht ganz weit oben auf der Liste der Münchner. Aktuellen Meldungen zufolge könnte der Deal in den kommenden Tagen über die Bühne gehen.
Peretz rekao da ostaje, sto i ne bi, lagan ugovor, nista ne radi, rupa na golu. Jos jedan u nizu promasaja.
30 attempts, 0 goals
"Yes, you read that right. Bayern Munich made 30 attempts on net without scoring a single goal. While Bijlow was massively impressive with six crucial saves, Bayern missed the net 26 times. Credit to Feyenoord, but that sort of accuracy is unacceptable."
Do trenera li je?????
"Yes, you read that right. Bayern Munich made 30 attempts on net without scoring a single goal. While Bijlow was massively impressive with six crucial saves, Bayern missed the net 26 times. Credit to Feyenoord, but that sort of accuracy is unacceptable."
Do trenera li je?????
Tako je Mujaga 90% pravo u centar. Da, da nebitno ko je na klupi ako se imalo igra Bayernovski. Mia Sun Mia ce vjecito ostati, a proci ce i ovi sto su ko fol uvrnuli malo pletenice pa lice na vasarske klaune, i ovi koji od mocnog Bayerna traze Klauzule, p il im materina zvaljava. Sto kazes jednom navijac, vazda navijac...mada ne valja ni pretjerivati, ja imam cvoruga i rana na nogama million od utakmice protiv Feyenorda, a nista od namjestaja na kraju nije bilo na svom mjestu: posuto sam i kredinac i otiman i seciju posle svih onih promasaja.bavaracmujo je napisao/la: ↑23 jan 2025, 22:17Nije sramota izgubiti ni od boljih ni od gorih ekipa, gubili smo i od jednih i od drugih i svi su tako, i dalje cemo gubit i vjerovatno i ispasti iz ovogodisnje lige prvaka ko i predhodnih 40 50 puta kako mi, tako i ostali.
Treba reći da je protiv Feyenorda od tih 30 udaraca bilo "on target" njih 6 + još 1 prečka (izvor sofa) i da je nemjerljivo teže realizirati priliku kad si u gužvi u buketu sa 15 igrača nego kad ideš u kontru 3 na 2, što je već tri frtalj gola. Zato je po meni neprimjereno prozivat Kenjca zbog Aston Ville i Feyenorda ili čak zazivat njegov odlazak, pa koji je to napadač bolji u realizaciji od njega? Puno napadača je u stanju dat gol iz kontre (ko npr. Werner), ali malo njih kad se mora u desetinki sekunde snaći u šumi igrača i pronaći put do nebranjenog dijela mreže.
Za 25 milja se očekuju golovi iz igre kao i da za 20 znaš ubaciti.
Nikad ne rotirati, sve će bit u redu i nikad nema zamora materijala.
Nikad ne rotirati, sve će bit u redu i nikad nema zamora materijala.
Ako racunamo i njihove udarce prema svome golu onda jedna precka i jedna stativa. Mozda i jeste lakse dati gol iz kontre, ali nemogu se pravdati 3 promasaja sa 3 metra Kanea (naravno on ima i neka kredite), ili SaneTa sa par metara loptu koja ti idealno ide na glavu a gol prazan, poslati u stativu, onda Klauzula izmedju dva stopera potpuno sam sa 5-6 metara u golmana, Coman, Goretzka itd, itd. Sa druge strane napravis idiotski potez i udaris igraca koji trci od golaledar je napisao/la: ↑24 jan 2025, 16:52Treba reći da je protiv Feyenorda od tih 30 udaraca bilo "on target" njih 6 + još 1 prečka (izvor sofa) i da je nemjerljivo teže realizirati priliku kad si u gužvi u buketu sa 15 igrača nego kad ideš u kontru 3 na 2, što je već tri frtalj gola. Zato je po meni neprimjereno prozivat Kenjca zbog Aston Ville i Feyenorda ili čak zazivat njegov odlazak, pa koji je to napadač bolji u realizaciji od njega? Puno napadača je u stanju dat gol iz kontre (ko npr. Werner), ali malo njih kad se mora u desetinki sekunde snaći u šumi igrača i pronaći put do nebranjenog dijela mreže.

-
- Kontakt:
Ma de, sutra se Freiburg trpa, bez brige
Tom prilikom neće stradati nijedna komoda, trosjed.
Do nekog novog Feyenoorda

Do nekog novog Feyenoorda

I am not yet born; O hear me.
Ma jok moj dedo je kriv.Porazi od Barcelone,Aston Ville i debakl kod Feyenorda ćemo zamaskirati pobjedama u Bundesligi to mogu ovim lakovjernim navijačima meni ne.Dilah je napisao/la: ↑24 jan 2025, 14:5930 attempts, 0 goals
Do trenera li je?????
Čovjek nije ništa naučio iz poraza od Barcelone i dalje mu odbrana visi na 40m i svaka ekipa sa iole dobrim krilima te iskontrira i potopi.Kakav je ovo idiot od trenera on će i protiv Reala ako ih izvuče postaviti odbranu na 40 m sa super uigranim dvojcem iz noćne more.
Naglesman je sa ovim igračima (bez Kanea) imao prosjek 3 postignuta gola po utakmici u CL.
Sad će dobiti Freiburg i reći kako su nastavili niz pobjeda a imali su sreće pa im je zadnji protivnik u CL amateri iz Bratislave.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ma samo opusteno, sutra ce kontre Freiburga trcati Lucas Höler i Eren Dinkci tako da kongoanski takticar mirne duse ponovo postaviti svoju kamikaze taktiku.Bundesliga je napisao/la: ↑24 jan 2025, 18:28Ma de, sutra se Freiburg trpa, bez brige![]()
Do nekog novog Feyenoorda![]()
Goretzka će opet biti glavni jer su i ne samo njegov level Heidenheim i Bochum.
- Stefan Effenberg
- Kontakt:
Kompany ima problem jer igra va-banque svaku tekmu.
Čovjek se ne želi prilagoditi nikome. Niti jednom jedinom protivniku. E to je greška.
Pritom računa na napad da u svakoj, ali baš u svakoj utakmici dadne gol više.
Međutim, napadački nogomet kojeg on forsira Bayern ne može odigrati jer Sane, Gnabry i Coman ne mogu bazen pogoditi.
Obrana kod njega ne postoji. Smiješno razmišljanje. Dokazano je da to u Bayernu ne prolazi ma kako god ga Eberl i Freund branili. Trenutno i ispred javnosti a u biti su već svi u pozadini ljuti ko risevi.
A sad mu slijede teške tekme protiv Leverkusena, Frankfurta i Stuttgarta a u međuvremenu dvije jake tekme u ligi prvaka.
Ako se ne dozove pameti, na ljeto je bivši.
Čovjek se ne želi prilagoditi nikome. Niti jednom jedinom protivniku. E to je greška.
Pritom računa na napad da u svakoj, ali baš u svakoj utakmici dadne gol više.
Međutim, napadački nogomet kojeg on forsira Bayern ne može odigrati jer Sane, Gnabry i Coman ne mogu bazen pogoditi.
Obrana kod njega ne postoji. Smiješno razmišljanje. Dokazano je da to u Bayernu ne prolazi ma kako god ga Eberl i Freund branili. Trenutno i ispred javnosti a u biti su već svi u pozadini ljuti ko risevi.
A sad mu slijede teške tekme protiv Leverkusena, Frankfurta i Stuttgarta a u međuvremenu dvije jake tekme u ligi prvaka.
Ako se ne dozove pameti, na ljeto je bivši.
Dobro, kriv je i Kompany, kriva je i uprava, krivi su i igrači
Jel vama jasno da je bilo previše smjena trenera u posljednje vrijeme i vi bi da se taj trend nastavi.
Mora se nekad presjeći i pružiti potpunu podršku, ma ko se on zvao. Ako ništa, pod ovim igramo lijepo i dopadljivo, dok s druge strane je ostvaren negativan rekord još od 2003 što se tiče lige šampiona, jer su ostvarili 3 poraza u "grupnoj" fazi. Sva tri na gostovanju .
Evo sad ga smjeni, koga dovesti i opet Jovo na novo.
Ipak treba malo pričekati, ništa još nije izgubljeno ( osim kupa
) i rješavati goruće teme u vidu igračkom kadra, pa onda vidjeti kako i šta dalje i je li potreban i moguć neki veći remont.

Jel vama jasno da je bilo previše smjena trenera u posljednje vrijeme i vi bi da se taj trend nastavi.
Mora se nekad presjeći i pružiti potpunu podršku, ma ko se on zvao. Ako ništa, pod ovim igramo lijepo i dopadljivo, dok s druge strane je ostvaren negativan rekord još od 2003 što se tiče lige šampiona, jer su ostvarili 3 poraza u "grupnoj" fazi. Sva tri na gostovanju .
Evo sad ga smjeni, koga dovesti i opet Jovo na novo.
Ipak treba malo pričekati, ništa još nije izgubljeno ( osim kupa

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.