FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nikola dobro dosao u Svetinju i da odavde odes direktno u Barcelonu, aBgda...Sretno momcino... 

- MokraKifla
- Kontakt:
Ovaj mali u Rovinju?
Ma ne treba se još učlanjivati, dje Stepanov kapitalac.
Ovo je pravi put, pokupiti sve sto je iole talentovano u državi a može i hoće da dodje, ubost će se neko i za prodaje. A nisi opljačkan silnim platama.
Apsolutno podrška ovom načinu rada, ova djeca samo mogu rasti uz iskusne. Lulic, Pavicic, Gojkovic, mnogi trebaju učiti i koristiti vrijeme s njima.
Ovo je pravi put, pokupiti sve sto je iole talentovano u državi a može i hoće da dodje, ubost će se neko i za prodaje. A nisi opljačkan silnim platama.
Apsolutno podrška ovom načinu rada, ova djeca samo mogu rasti uz iskusne. Lulic, Pavicic, Gojkovic, mnogi trebaju učiti i koristiti vrijeme s njima.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Ovo je trenutno najozbiljnija transferpolitika do sada.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Hvala komazec, sretno mali
Jedini pravi put, sretno malcu i da ga zaobiđu povrede.OsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑25 jan 2025, 10:17Ovo je trenutno najozbiljnija transferpolitika do sada.
-
- Kontakt:
Vecina na prvu pomisli uh 25km-ova... i onda pred kraj mjeseca kad shvati za kakve gluposti mu je otislo jedno 150 od plate udara sam sebe nogom u guzove.egocentrik je napisao/la: ↑24 jan 2025, 02:34U vrijeme kad 20KM iz prodavnice mozes ponijeti u rukama nekome je puno dati za clansku a svima puna usta kad treba srati a i u superlativima pricati
Vidi ko nije clan za mene nije navijac fudbalskog kluba Sarajevo tu se za mene sva prica završava.
A vjerujem da je takvih preko 50%$ na ovoj temi.
Moje nepopularno misljenje da ce Jatta izborit prvih 11 za nastavak sezone, mali je benzinac.
Ma dje ba dobra politika, sve muslimane rastjerase, ne znam je li onaj Jatta musliman da imam kome Bajram cetitati...fks74 je napisao/la: ↑25 jan 2025, 10:29Jedini pravi put, sretno malcu i da ga zaobiđu povrede.OsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑25 jan 2025, 10:17Ovo je trenutno najozbiljnija transferpolitika do sada.

-
- Kontakt:
200 k eura je dečko placen, malo li je.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Za odbranu smo mirni, sad čekamo napadača
Sumnjam, bubaju se cifre.
Još napadač i krilo i to je to
-
- Kontakt:
Zasto je 200k EUR puno za talentovanog osamnaestogodisnjaka? Pa nije mu 12 godina!
Djeca od 16-17-18 nose europske klubove nama puno platiti za dobrog mladog stopera? Gore je, po mome misljenju, platiti 200k EUR za igraca koji ima 30 godina i nije igrao nigdje godinu dana.
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
Naravno da nije...pjankesarajevo je napisao/la: ↑25 jan 2025, 11:42Zasto je 200k EUR puno za talentovanog osamnaestogodisnjaka? Pa nije mu 12 godina!
Djeca od 16-17-18 nose europske klubove nama puno platiti za dobrog mladog stopera? Gore je, po mome misljenju, platiti 200k EUR za igraca koji ima 30 godina i nije igrao nigdje godinu dana.
Nismo samo mi i Zvezda bili zagrijani za njega, ali smo bili najkonstantniji...
Još napadač
- MokraKifla
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Hajdeee, laznokrilo, nedimmmm1337 i 32 gosta.