Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Tako to radi svaki normalan klub,ako nema Pitara bice ih kao i kod vas Jadovac,Krpic,Rustemovic itd. nemoj samo da mi se nerviras.NoDi80 je napisao/la: ↑25 jan 2025, 11:05Zeljeznicar ima juniore koje i Mirvic zeli u svom klubuVanja8 je napisao/la: ↑25 jan 2025, 10:49Nije ga htio Zeljo, nudio se momak, ako treba i besplatno da igra, ali nesto im nije odgovarao...ErosViverosViv je napisao/la: ↑25 jan 2025, 10:43Sarajevo pobijedilo Crvenu zvezdu: Nikola Đurić novi igrač Bordo kluba!
Mi i Zvezda smo cekali odgovor kona i na kraju nekako ga prelomismo da dodje...![]()
Tako da ne moramo mi kao vi sa strane djecu dovoditi
To vam je ta akademija, ima li koji pitar u njoj
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Slucajno naletih na ovaj post i mislim da ovo niko ne bi trebao da ignorise. Ostavit cu ovo ovdje, pa neka ide i u offtopic. Jel realno da nas dijeli jedna jedina ulica od ovih dzikana i njihovog nacina razmisljanja? I to ulica od grada koji su gadjali sa svih brda, da bi u 2025. godini ovako razmisljali i jos imali obraza da se bune zbog presaranog grafita "srpsko Sarajevo". Na stranu to sto ih bar 80% radi u Sarajevu, jedu taj hljeb i od njega zive, a onda se ovako ponasaju u svoja 4 zida. Nek svi znaju sa kakvom seljadijom zivimo u ovako maloj blizini. Svi su oni sljegli sa Romanije, Sokoca, ko zna kojih brda i sela. Nista se promijenilo nije, niti ce se promijeniti. Niti ce se emancipovati, niti ces ikada moci normalno s njima da zivis.
Zapitajmo se svi zasto ovo prolazi, da ovako blizu gledas i slusas ovu sirotnju. Pamet u glavu
Zapitajmo se svi zasto ovo prolazi, da ovako blizu gledas i slusas ovu sirotnju. Pamet u glavu

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Prolazi zato sto pitari nista ne rade osim sto seru po forumu i hejtaju manijakeKONTRASVIH je napisao/la: ↑25 jan 2025, 12:21Slucajno naletih na ovaj post i mislim da ovo niko ne bi trebao da ignorise. Ostavit cu ovo ovdje, pa neka ide i u offtopic. Jel realno da nas dijeli jedna jedina ulica od ovih dzikana i njihovog nacina razmisljanja? I to ulica od grada koji su gadjali sa svih brda, da bi u 2025. godini ovako razmisljali i jos imali obraza da se bune zbog presaranog grafita "srpsko Sarajevo". Na stranu to sto ih bar 80% radi u Sarajevu, jedu taj hljeb i od njega zive, a onda se ovako ponasaju u svoja 4 zida. Nek svi znaju sa kakvom seljadijom zivimo u ovako maloj blizini. Svi su oni sljegli sa Romanije, Sokoca, ko zna kojih brda i sela. Nista se promijenilo nije, niti ce se promijeniti. Niti ce se emancipovati, niti ces ikada moci normalno s njima da zivis.
Zapitajmo se svi zasto ovo prolazi, da ovako blizu gledas i slusas ovu sirotnju. Pamet u glavu![]()
Nista ih ne interesuje osim rivaliteta s nama
Nek se i oni angazuju i toga ne bi bilo sigurno
Nasi s Velezovcima obisli pola Europe kad je repka u pitanju
Yugoslav First League: ⭐️
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Nisi jos skontao poentu mladjih kategorija,akademija tebi to tesko bas ide al skontaces,mlad si. Nego sta kazu na ovom podcastu,jel tacno ovo sto pricaju o zeljkanuNoDi80 je napisao/la: ↑25 jan 2025, 11:30Svaka cast gospodinu Mirvicu sve djecu pazi maksimalno
Dzabe opet koliko godina vec imate najbolju djecu i nista konkretno ne napravite s njima
Trabzonspor 5,6 komada i jedini koji nesto pokaze Ploco iz Zeljeznicara haha
Ej cuj Trabzonspor da je to neki Ajax, Porto, Salzburg razumio bih

- ErosViverosViv
- Kontakt:
Da li bi se usudio odgovoriti nekada na pitanje? Prestani se virtu4lizirati.NoDi80 je napisao/la: ↑25 jan 2025, 12:08Vi ste doveli Vicu **** vas onErosViverosViv je napisao/la: ↑25 jan 2025, 12:06Ma zaokruzi na 20 sta je problem.
A reci mi gdje se tacno vracate i zasto mislis da je najgore proslo? Sto ste vici kurrac izglabali, mislis da su svi problemi nestali?
2020 - prekid sezone, ponisten kup - Sarajevo Prvak
2021- Nastavak epohe Borac prvak i sa juniorima u finalu kupa pustaju kup Sarajevu
Kodro, Hadzibegic,Serbecic, Tatar, Ziljkic sve pitari u repki
2024 - Celik pozvan u A repku![]()
Danas kao izasli iz talova i prave se sveci, kao dosli da nas sve spase![]()
![]()
Zagori iz stripa
Jel i ovo bili na nekoj ogradi, samo je pitanje da li je na Grbavici ili na Kosevu?
https://www.nezavisne.com/novosti/hroni ... uka/882982
KONTRASVIH je napisao/la: ↑25 jan 2025, 12:21Slucajno naletih na ovaj post i mislim da ovo niko ne bi trebao da ignorise. Ostavit cu ovo ovdje, pa neka ide i u offtopic. Jel realno da nas dijeli jedna jedina ulica od ovih dzikana i njihovog nacina razmisljanja? I to ulica od grada koji su gadjali sa svih brda, da bi u 2025. godini ovako razmisljali i jos imali obraza da se bune zbog presaranog grafita "srpsko Sarajevo". Na stranu to sto ih bar 80% radi u Sarajevu, jedu taj hljeb i od njega zive, a onda se ovako ponasaju u svoja 4 zida. Nek svi znaju sa kakvom seljadijom zivimo u ovako maloj blizini. Svi su oni sljegli sa Romanije, Sokoca, ko zna kojih brda i sela. Nista se promijenilo nije, niti ce se promijeniti. Niti ce se emancipovati, niti ces ikada moci normalno s njima da zivis.
U normalnom društvu se oni marginalizuju i svedu na 5-10% tako da nemaju nikakav ozbiljan uticaj na društvo i procese. Kod nas je problem što oni idu debelo preko 50% i to se ne može riješiti preko noći, potrebne su decenije da ih iskorijeniš. Prije svega zakonima i obrazovanjem.
Za njih je ovo trenutno stanje - raj, posebno jer sve skreće udesno pa ni najozbiljniji sistemi na svijetu (čitaj: Amerika) više nisu imuni na to.
To je sistemski problem jer će jedan ovakav maloumnik odgojiti još tri nova i onda to ide nezaustavljivo i veoma brzo.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Stoji, al mislim da je dosta i do nas, jer godinama tolerisemo i ignorisemo ovakve pojave. Jasno je da su bar 10 godina iza i da taj problem postoji kod njih i da je duboko ukorijenjen, ali dokle god dozvoljavamo da se stvari odvijaju ovako u ovom smjeru, oni ce sve vise provocirati, to je svima jasno. Moraju postojati granice, ali i da se djeluje konkretno sto je najvaznije. Nije ovdje sporan samo ovaj grafit, nacrtat ce ga dzikani ponovo. Problem je sto ce im i vlada i policija pomoci da se isti odrzi.Virtu4l je napisao/la: ↑25 jan 2025, 12:42KONTRASVIH je napisao/la: ↑25 jan 2025, 12:21Slucajno naletih na ovaj post i mislim da ovo niko ne bi trebao da ignorise. Ostavit cu ovo ovdje, pa neka ide i u offtopic. Jel realno da nas dijeli jedna jedina ulica od ovih dzikana i njihovog nacina razmisljanja? I to ulica od grada koji su gadjali sa svih brda, da bi u 2025. godini ovako razmisljali i jos imali obraza da se bune zbog presaranog grafita "srpsko Sarajevo". Na stranu to sto ih bar 80% radi u Sarajevu, jedu taj hljeb i od njega zive, a onda se ovako ponasaju u svoja 4 zida. Nek svi znaju sa kakvom seljadijom zivimo u ovako maloj blizini. Svi su oni sljegli sa Romanije, Sokoca, ko zna kojih brda i sela. Nista se promijenilo nije, niti ce se promijeniti. Niti ce se emancipovati, niti ces ikada moci normalno s njima da zivis.
U normalnom društvu se oni marginalizuju i svedu na 5-10% tako da nemaju nikakav ozbiljan uticaj na društvo i procese. Kod nas je problem što oni idu debelo preko 50% i to se ne može riješiti preko noći, potrebne su decenije da ih iskorijeniš. Prije svega zakonima i obrazovanjem.
Za njih je ovo trenutno stanje - raj, posebno jer sve skreće udesno pa ni najozbiljniji sistemi na svijetu (čitaj: Amerika) više nisu imuni na to.
To je sistemski problem jer će jedan ovakav maloumnik odgojiti još tri nova i onda to ide nezaustavljivo i veoma brzo.
Koliko je ovo blizu kad ides iz pravca Dobrinje sa autom, i ne primjetis da si usao u Lukavicu.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Znam kako se šepure po državnim institucijama, kako koriste sve mogućnosti koje im je ovaj nakaradni zakon dao. Ako su na nekoj poziciji, onda ide teror nad B i H komponentom. Radio sam u državnoj instituciji 3 godine i nema čega se nisam nagledao. Uvijek su zajedno, u čoporu i ne daju jedni na druge.KONTRASVIH je napisao/la: ↑25 jan 2025, 13:05Stoji, al mislim da je dosta i do nas, jer godinama tolerisemo i ignorisemo ovakve pojave. Jasno je da su bar 10 godina iza i da taj problem postoji kod njih i da je duboko ukorijenjen, ali dokle god dozvoljavamo da se stvari odvijaju ovako u ovom smjeru, oni ce sve vise provocirati, to je svima jasno. Moraju postojati granice, ali i da se djeluje konkretno sto je najvaznije. Nije ovdje sporan samo ovaj grafit, nacrtat ce ga dzikani ponovo. Problem je sto ce im i vlada i policija pomoci da se isti odrzi.Virtu4l je napisao/la: ↑25 jan 2025, 12:42KONTRASVIH je napisao/la: ↑25 jan 2025, 12:21Slucajno naletih na ovaj post i mislim da ovo niko ne bi trebao da ignorise. Ostavit cu ovo ovdje, pa neka ide i u offtopic. Jel realno da nas dijeli jedna jedina ulica od ovih dzikana i njihovog nacina razmisljanja? I to ulica od grada koji su gadjali sa svih brda, da bi u 2025. godini ovako razmisljali i jos imali obraza da se bune zbog presaranog grafita "srpsko Sarajevo". Na stranu to sto ih bar 80% radi u Sarajevu, jedu taj hljeb i od njega zive, a onda se ovako ponasaju u svoja 4 zida. Nek svi znaju sa kakvom seljadijom zivimo u ovako maloj blizini. Svi su oni sljegli sa Romanije, Sokoca, ko zna kojih brda i sela. Nista se promijenilo nije, niti ce se promijeniti. Niti ce se emancipovati, niti ces ikada moci normalno s njima da zivis.
Koliko je ovo blizu kad ides iz pravca Dobrinje sa autom, i ne primjetis da si usao u Lukavicu.
U potpunosti dijelim mišljenje da je dosta do nas, do naše nezainteresovanosti i ona standardna "nije moj problem, ne dira mene."
-
- Kontakt:
Pa FSBIH ti je ocit primjer. Oni su svi isti to se do sada trebalo nauciti valjda,zadojeni mrznjom i sa istom se radjaju,podizu. Kad rade i dolaze sa Pala,Lukavice i to poslovi na aerodromu,institucije itd onda propagiraju demokratiju,ravnopravnost,cim udju u RS odma se vracaju u svoje prvobitno stanje,kao sto sam prije govorio sa njima mozes samo na njihov nacin ili kao kosovari. Koliko smo jad da ti radi u gradu brat od vozaca njihovog heroja koji je na dozivotnoj i kaki u gace.tabba77 je napisao/la: ↑25 jan 2025, 13:16Znam kako se šepure po državnim institucijama, kako koriste sve mogućnosti koje im je ovaj nakaradni zakon dao. Ako su na nekoj poziciji, onda ide teror nad B i H komponentom. Radio sam u državnoj instituciji 3 godine i nema čega se nisam nagledao. Uvijek su zajedno, u čoporu i ne daju jedni na druge.KONTRASVIH je napisao/la: ↑25 jan 2025, 13:05Stoji, al mislim da je dosta i do nas, jer godinama tolerisemo i ignorisemo ovakve pojave. Jasno je da su bar 10 godina iza i da taj problem postoji kod njih i da je duboko ukorijenjen, ali dokle god dozvoljavamo da se stvari odvijaju ovako u ovom smjeru, oni ce sve vise provocirati, to je svima jasno. Moraju postojati granice, ali i da se djeluje konkretno sto je najvaznije. Nije ovdje sporan samo ovaj grafit, nacrtat ce ga dzikani ponovo. Problem je sto ce im i vlada i policija pomoci da se isti odrzi.Virtu4l je napisao/la: ↑25 jan 2025, 12:42
U potpunosti dijelim mišljenje da je dosta do nas, do naše nezainteresovanosti i ona standardna "nije moj problem, ne dira mene."
Nije baš da vam se nije imalo šta objesit i na Koševu a naročito na Grbavici, ne znam čemu ovaj članak ovdjeRedBlue je napisao/la: ↑25 jan 2025, 12:37Jel i ovo bili na nekoj ogradi, samo je pitanje da li je na Grbavici ili na Kosevu?

MNON
Ne prodaju igrace ali su prodali obraz, grad, drzavu, naciju.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑25 jan 2025, 12:12https://www.youtube.com/live/DNp2fQm5Gl ... vITYk3bDKI
Od 6:20 evo i na ovom podcastu spominju zeljkana i njegovu transfer politiku,bas se ovi hrvati nakacili na zeljkana,ima nas zeljkan top reklamuU par dana na 3 podcasta ih spominju. Kako je lijepo kad sami sebe lazu za Jabera i za sve ostalo,imaju smjesne ugovore to svaki menager zna i da se njihovi igraci mogu dovest za sicu.
Vicina i dodikova gamad.
U kojem autu je Nova Varoš bila?RedBlue je napisao/la: ↑25 jan 2025, 12:37Jel i ovo bili na nekoj ogradi, samo je pitanje da li je na Grbavici ili na Kosevu?

- OldTownDistrict
- Kontakt:
ErosViverosViv je napisao/la: ↑25 jan 2025, 12:34Da li bi se usudio odgovoriti nekada na pitanje? Prestani se virtu4lizirati.NoDi80 je napisao/la: ↑25 jan 2025, 12:08Vi ste doveli Vicu **** vas onErosViverosViv je napisao/la: ↑25 jan 2025, 12:06
Ma zaokruzi na 20 sta je problem.
A reci mi gdje se tacno vracate i zasto mislis da je najgore proslo? Sto ste vici kurrac izglabali, mislis da su svi problemi nestali?
2020 - prekid sezone, ponisten kup - Sarajevo Prvak
2021- Nastavak epohe Borac prvak i sa juniorima u finalu kupa pustaju kup Sarajevu
Kodro, Hadzibegic,Serbecic, Tatar, Ziljkic sve pitari u repki
2024 - Celik pozvan u A repku![]()
Danas kao izasli iz talova i prave se sveci, kao dosli da nas sve spase![]()
![]()
Zagori iz stripa

....sve drugo će proći!
- BosniaBoston
- Kontakt:
Jesil vidio onog crnogorca četnika iz dnevnjaka, otkrilo se da je pedofilVirtu4l je napisao/la: ↑25 jan 2025, 12:42KONTRASVIH je napisao/la: ↑25 jan 2025, 12:21Slucajno naletih na ovaj post i mislim da ovo niko ne bi trebao da ignorise. Ostavit cu ovo ovdje, pa neka ide i u offtopic. Jel realno da nas dijeli jedna jedina ulica od ovih dzikana i njihovog nacina razmisljanja? I to ulica od grada koji su gadjali sa svih brda, da bi u 2025. godini ovako razmisljali i jos imali obraza da se bune zbog presaranog grafita "srpsko Sarajevo". Na stranu to sto ih bar 80% radi u Sarajevu, jedu taj hljeb i od njega zive, a onda se ovako ponasaju u svoja 4 zida. Nek svi znaju sa kakvom seljadijom zivimo u ovako maloj blizini. Svi su oni sljegli sa Romanije, Sokoca, ko zna kojih brda i sela. Nista se promijenilo nije, niti ce se promijeniti. Niti ce se emancipovati, niti ces ikada moci normalno s njima da zivis.

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
-
- Kontakt:
ovdje se vodi akademska diskusija o nebitnim klubićima dok osmerostruki prvak zajedničke nam države i glavni pretedent na devetu igra pripremnu sa ofk vršcem. radije skupa ispratimo put do decime najvećeg kluba u ovoj i tri susjedne galaksije.
izvolite
nema na čemu.
izvolite
nema na čemu.
https://www.youtube.com/watch?v=z-6VF47rlyQ
Pravoslavni teroristi.KONTRASVIH je napisao/la: ↑25 jan 2025, 12:21Slucajno naletih na ovaj post i mislim da ovo niko ne bi trebao da ignorise. Ostavit cu ovo ovdje, pa neka ide i u offtopic. Jel realno da nas dijeli jedna jedina ulica od ovih dzikana i njihovog nacina razmisljanja? I to ulica od grada koji su gadjali sa svih brda, da bi u 2025. godini ovako razmisljali i jos imali obraza da se bune zbog presaranog grafita "srpsko Sarajevo". Na stranu to sto ih bar 80% radi u Sarajevu, jedu taj hljeb i od njega zive, a onda se ovako ponasaju u svoja 4 zida. Nek svi znaju sa kakvom seljadijom zivimo u ovako maloj blizini. Svi su oni sljegli sa Romanije, Sokoca, ko zna kojih brda i sela. Nista se promijenilo nije, niti ce se promijeniti. Niti ce se emancipovati, niti ces ikada moci normalno s njima da zivis.
Zapitajmo se svi zasto ovo prolazi, da ovako blizu gledas i slusas ovu sirotnju. Pamet u glavu![]()
FK Borac Banja Luka zvanično podržava terorizam.
-
- Kontakt:
jel mi to hvala što sam ti na vrijeme omogućio pogledati sjajnu akciju, te kiruršku egzekuciju gospodina tomislava kiša?
https://www.youtube.com/watch?v=z-6VF47rlyQ