HvalaAduka87 je napisao/la: ↑25 jan 2025, 15:26Bubanjamisstianopenaldo je napisao/la: ↑25 jan 2025, 15:25Nisam mogao gledat utakmicu, ko je onako lijepo pusti kroz noge Allah ga nagradio, Atromitos mi pred ocima odma.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Loše.
Koliko će još vremena trebati Zekiću da shvati da Mujkić i Mehmedović ne mogu igrati u prvoj postavi?
Napad sterilan. Ekipa bez Guliasvilija nije u stanju ni doći do protivničkog šesnesterca, a kamoli nešto ozbiljnije.
Bez dva kvalitetna ofanzivna igrača, ovo će biti još jedna sezona za zaborav.
Krdžalić odličan.
Koliko će još vremena trebati Zekiću da shvati da Mujkić i Mehmedović ne mogu igrati u prvoj postavi?
Napad sterilan. Ekipa bez Guliasvilija nije u stanju ni doći do protivničkog šesnesterca, a kamoli nešto ozbiljnije.
Bez dva kvalitetna ofanzivna igrača, ovo će biti još jedna sezona za zaborav.
Krdžalić odličan.
-
- Kontakt:
Bojim se da je on bezveze doveden i da se nece naigrati u ovom sistemu.Svi smo trazili da dodje,ja prvi al smo se dobro zaje.balifeniksptica je napisao/la: ↑25 jan 2025, 15:22Turkesa moraš pogoditi pod određenim uglom da se odbijeda udje u gol. Eto kakav je.
Nelos igrac samo nije za ovoga sto mi igramo i smatram da nece imati vise od 3 gola u drugoj polusezoni.Ristic ti je korisniji duplo sad
Pomocnik Zekica kaze da se radi na dovodjenju napadaca i iskreno se nadam da cemo to sto prije realizovati.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- HzHercegovac
- Kontakt:
Samo da poselamim forumski puk i sve ove naše pljuvače. Hvala bogu pa se razumijete u fudbal ko Mara u kriv qrac.
♥1946♥
18.05.2019 prva dupla kruna
01.06.2020 7-ma najslađa titula
18.05.2019 prva dupla kruna
01.06.2020 7-ma najslađa titula
Ne znam sto je Pavicic razocarenje, nisu mu ni jednu loptu uzeli, a i Turkes bi svakako bio bolji u prvoj postavi.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑25 jan 2025, 15:22Pavičić mi je najveće razočarenje,od njega sam puno očekivao.
Unušić je igrač za Goška, Kieremeh puno zuji meda ne daje.
Krđalić prijatno iznenađenje,Hamzić i Jata neloši.
Turkeš se neće naigrati kod Zekića nema ni jedan segmen igre u kojem je dominantan u odnosu na protivnika.
Prva postava odlicna i pet iz ove druge to je dovoljno.
I treba dodati da je Koper igrao s prvom postavom do 80te.
Zadnja izmjena: Pena, dana/u 25 jan 2025, 15:49, ukupno mijenjano 1 put.
- egocentrik
- Kontakt:
misstianopenaldo je napisao/la: ↑25 jan 2025, 15:25Nisam mogao gledat utakmicu, ko je onako lijepo pusti kroz noge Allah ga nagradio, Atromitos mi pred ocima odma.

VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
-
- Kontakt:
Igrale dvije kombinovane postave. To nije nikakvo mjerilo. Cilj je da svi dobiju sansu i da se vidi ko ce u prvu postavu, ko na klupu, a koga nece biti nikako u timu
Boze sacuvaj kakvih likova ima, pripreman utakmica gdje igras sa 2 postave aprotivnik drzi prvih 11 do 80te minute i našli ste komentarisati...
Da su ove pripremen utakmice nekakvo mjerilo mi bi s Dudićem uzeli titulu do polusezone
Da su ove pripremen utakmice nekakvo mjerilo mi bi s Dudićem uzeli titulu do polusezone
Unusic, mujkic, kapetanovic... Igraci dovedeni na poziciju lijevi bek/stoper. U isto vrijeme imali momka u akademiji koji je bolji od njih, nikad sansu dobio nije i otisao... Ove plaćaš, njega si minimum grebao... Mujkicu otac haos napravio u akademiji, vrate ga ... Ovaj malac trazio da igra za radnik gušili ga u juniorima... Strasno. Ovu trojicu kad sastavis zajedno nemas igraca. Mujkic nema visine za stopera (s nije ni brz), kao sto nije imao ni trako, za lijevog beka ne moze jer ne zna...
Ne mozete komeentarisati momke od 16 godina kojima je oco prva utakmica u zivotu .. nije to fer... Pripremna ko pripremna utakmica nista ne otkriva previse. Cilj je stvoriti atmosferu i fizicki i psihicki se spremiti, ubaciti u formu vazne igrace a vidimo da je guli bas u formi.
Ne mozete komeentarisati momke od 16 godina kojima je oco prva utakmica u zivotu .. nije to fer... Pripremna ko pripremna utakmica nista ne otkriva previse. Cilj je stvoriti atmosferu i fizicki i psihicki se spremiti, ubaciti u formu vazne igrace a vidimo da je guli bas u formi.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- PeppermintSA
- Kontakt:
Turkes je **** i nema tog sistema u kojem bi bio dobar. Spic koji bježi od duela i kontakta i koji ne traži loptu je za nabiti nogom.
Rogic
Beganovic,Celik,Gojkovic,Soldo,Jovic
Bubanja,lulic,pavicic
Gulas,Keremeh
Ovako ce to izgledati otprilike
Beganovic,Celik,Gojkovic,Soldo,Jovic
Bubanja,lulic,pavicic
Gulas,Keremeh
Ovako ce to izgledati otprilike
- GianlucaPagliuca71
- Kontakt:
Pavicic uz Krdzalica i Jattu najbolji na pripremamaSamoDaKazeem je napisao/la: ↑25 jan 2025, 15:22Pavičić mi je najveće razočarenje,od njega sam puno očekivao.
Turkeš se neće naigrati kod Zekića nema ni jedan segmen igre u kojem je dominantan u odnosu na protivnika.
Svi u napad jedan je Hase!
ZZ !
ZZ !
Nadam se da ce projektovana najjača postava, odigrati bar jedno poluvrijeme na ovim pripremama.
Nadam se da ce projektovana najjača postava, odigrati bar jedno poluvrijeme na ovim pripremama.
- GianlucaPagliuca71
- Kontakt:
Pavicic uz Krdzalica i Jattu najbolji na pripremamaSamoDaKazeem je napisao/la: ↑25 jan 2025, 15:22Pavičić mi je najveće razočarenje,od njega sam puno očekivao.
ZZ !
ZZ !
- GianlucaPagliuca71
- Kontakt:
ZZ !
ZZ !
Po meni Đorđević prije Pavičića i čak Ristić prije Kyeremeha.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
-
- Kontakt:
Svi ovi sto si nabrojao da ode negdje drugo bili bi top jer smo sredina postala uzasnaSamoDaKazeem je napisao/la: ↑25 jan 2025, 15:22Pavičić mi je najveće razočarenje,od njega sam puno očekivao.