Chelsea FC
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
- wadethegreat
- Kontakt:
Re: Chelsea FC
Douglas Luiz izgleda opcija i ovaj nekakav malac za sredinu.
Veiga ode u Juve na posudbu.
Garnacho izgleda ode u Napoli dogovorili nesto oko Osimhena razmjena neka.
Daj stopera, Gittensa i Luiza do kraja sezone taman iskusna opcija pored svih ovih povreda.
Sto se napadaca tice ne znam isplati li se sada ganjati ako nista zbog cijene....
Daj stopera, Gittensa i Luiza do kraja sezone taman iskusna opcija pored svih ovih povreda.
Sto se napadaca tice ne znam isplati li se sada ganjati ako nista zbog cijene....
-
Majstorinho
- Kontakt:
Nema ništa od Garnacha i Napolija, Napoli dovodi Adeyemija. Mi šaljemo ponudu i nadamo se da će odbiti, štopera nećemo sigurno sad dovesti, to je najavljeno već na ljeto. Ono što mi je najveća glupost da ne ganjamo golmana nekog, ima onaj mali iz Lilla dobar... Luiza neće pustit Juve na posudbu a i Fabrizio je javio da neće biti neko ime taj igrač u sredini. Ja bih povukao Ugochukwua, onaj mali u Strasbourgu nek još pola sezone razvali pa ga vratiti.wadethegreat je napisao/la: ↑23 jan 2025, 13:35Douglas Luiz izgleda opcija i ovaj nekakav malac za sredinu.
Kakav je Veiga, je li kod vas više igrao LB-a nego stopera?
Sto ga Maresca ne miriše?
Citam da je cak u repki vise igrao nego kod vas.
Sto ga Maresca ne miriše?
Citam da je cak u repki vise igrao nego kod vas.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Imamo Colwilla na lijevom štoperu, na lijevom beku je Cucurella, ono što me je iznenadilo je da kad je bio suspendovan Cucurela i imali samo njega kao lijevog beka mijenjao ga je Gusto koji je desni bek. On je tip igrača koji može postati zvijer ali je previše stegnut jer mu treba tekmi, navodno koliko sam čitao želi igrati štopera jer želi biti prvotimac Portugala, nismo ga htjeli samo posuditi jer nemamo lijevog beka i ne daj Bože nešto da se desi Cucurelli. Kad mu istekne posudba i da se pokaže ne vidim ga da starta jer mislim da je Colwill bolji od njega, kako će teći njegova karijera je pitanje, ali kao i skoro svi u Čelsiju da su zanimljivi jesu, da imaju potencijal imaju.
Ko je u vas lijevi štoper, hoće li biti starter?
Zahvaljujem. Ne mislim da ce pored Kalulua koji je odlican moci u prvu postavu, doveden je jer nemamo praktično zamjene nakon 2 ACL-a (Bremer i Cabal), ali sigurno da ce imati priliku da igra obzirom na konstantne probleme s povredama. Pretpostavka je da ćemo i desnog stopera dovesti.IQ200 je napisao/la: ↑23 jan 2025, 22:34Imamo Colwilla na lijevom štoperu, na lijevom beku je Cucurella, ono što me je iznenadilo je da kad je bio suspendovan Cucurela i imali samo njega kao lijevog beka mijenjao ga je Gusto koji je desni bek. On je tip igrača koji može postati zvijer ali je previše stegnut jer mu treba tekmi, navodno koliko sam čitao želi igrati štopera jer želi biti prvotimac Portugala, nismo ga htjeli samo posuditi jer nemamo lijevog beka i ne daj Bože nešto da se desi Cucurelli. Kad mu istekne posudba i da se pokaže ne vidim ga da starta jer mislim da je Colwill bolji od njega, kako će teći njegova karijera je pitanje, ali kao i skoro svi u Čelsiju da su zanimljivi jesu, da imaju potencijal imaju.
Ko je u vas lijevi štoper, hoće li biti starter?
U slučaju da prodamo Cambiasa Cityu postao bi prvi izbor na lijevom beku.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- Pensioner26
- Kontakt:
Ovo su odlične vijesti
Kad Alonsu ponistise gol nakon sto ga je lopta s pola metra napucala u rukuPensioner26 je napisao/la: ↑24 jan 2025, 15:15
Nikad prežaljena noć poslije onog finala iz Moskve i Luis Garcijinog ghost gola.
- Pensioner26
- Kontakt:
Obratno ne bi bio poništen da je pogodila Alabu. To je žalosno.darker10 je napisao/la: ↑25 jan 2025, 10:07Kad Alonsu ponistise gol nakon sto ga je lopta s pola metra napucala u rukuPensioner26 je napisao/la: ↑24 jan 2025, 15:15
Nikad prežaljena noć poslije onog finala iz Moskve i Luis Garcijinog ghost gola.![]()
Samo da nas danas ne razvale,jer Celzi uvijek dize ekipe iz ponora..
I da,ocekujem povredi Dzejmsa,vec dugo je na terenu
I da,ocekujem povredi Dzejmsa,vec dugo je na terenu
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Ha,ha takođe prvi klizeći ili neki sprint,neki bezazlen start, šepa ,hvata se za mišić..i kraj..doživjeli smo i to da priželjkujemo neki normalan poraz samo da nas ne razvale, da ne bude koljektivnaja raspaljotka na naš gol...
Ima Caloba da stavi Halanda u dzep
Ima li iko na forumu da misli da ćemo danas imati pozitivan rezultat, ja Boga mi nisam optimističan
-
Majstorinho
- Kontakt:
Pa kako ćeš biti optimističan kad opet igraju Jackson i Sanchez
Blue is a color
Football is a game
Football is a game
Možda je Sanchez ustao na desnu nogu, hajd znaj hahaMajstorinho je napisao/la: ↑25 jan 2025, 17:55Pa kako ćeš biti optimističan kad opet igraju Jackson i Sanchez
- Pensioner26
- Kontakt:
Kad Marmoush odmah proradi 
- wadethegreat
- Kontakt:
Dobar start.
- wadethegreat
- Kontakt:
Umjesto da osuta odmah debil jao majko.
Ovi zreli da se zavrse u prvom a mi cemo patnju od ovog napraviti.
Ovi zreli da se zavrse u prvom a mi cemo patnju od ovog napraviti.
Naš problem je drugo poluvrijeme, nisam gledao do sad kakav je utisak i to učestvuju u golu dva od tri najpljuvanija igrača
Zadnja izmjena: IQ200, dana/u 25 jan 2025, 18:49, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.