Chelsea FC
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
- Pensioner26
- Kontakt:
Re: Chelsea FC
Yebo ti ta traka oko glave sv.e
-
Majstorinho
- Kontakt:
Mareska koštaće Sanchez tebe posla pa se ti njemu uvlači u guzicu koliko hoćeš
Blue is a color
Football is a game
Football is a game
- wadethegreat
- Kontakt:
Nema od toga nista.
Kako je krenulo dovest ce se jos jedno krilo i neka zakrpa na sredini.
Stoper i napadac sumnjam.
Sto se golmana tice imaju potpunu vjeru u ovog World Class golmana
Btw 6ti smo na tabeli
- Pensioner26
- Kontakt:
Svi naredaju Citya, samo naši mrtvaci skidaju gaće
Još izjavi čovjek da je cilj tek sljedeće sezone top 4, prvo je govorio nismo kandidati za titulu, pa je izjavio da nije obaveza top 4, sad treba izaći i reći cilj je izboriti ove sezone da opstanemo u prvoj ligi, koji je uopšte cilj ove sezone, razviti Sancheza?
Ja čak mislim da ćemo zaganjati Šeška i Delapa, ali da ćemo nekoga dovesti osim krilo teško, stvarno od onakvog dijela seezone do ovog očaja, MORAŠ imati klasu golmana i klasu napadača, a mi ćemo to zadnje dobitiwadethegreat je napisao/la: ↑25 jan 2025, 20:20Nema od toga nista.
Kako je krenulo dovest ce se jos jedno krilo i neka zakrpa na sredini.
Stoper i napadac sumnjam.
Sto se golmana tice imaju potpunu vjeru u ovog World Class golmana
Btw 6ti smo na tabeli![]()
Konkretno za ovaj sunovrat je kriv Maresca
-Sančez...OK dati podršku..ali zar čovjek ne vidi da je Sančez jednostavno takav,da se to ne može promjeniti..čovjek nema orjentaciju,inteligenciju..nije OK sam sa sobom
-zakašnjele izmjene..prezakašnjele
-formacija i kada mijenja je šablonska ,stoper za stopera,krilo za krilo....
-igra uvijek ista..ja još nisam vidio da je nešto promijenio nabolje. i kada nešto promijeni nikada drugačija postavka samo drugi igrači na istim mjestima...
-nedostatak pravog napadača. .itd.itd...
Imam osjećaj da ima neku svoju viziju ali nema igrače koji to mogu provesti u djelo...znači ne možeš ti igrača natjerati na nešto što ne može,što ne zna ..nego igru prilagodi trenutnom igračkim kadru...i osnovno on kao da nema uvid u spodobnosti igrača...golman apsolutno nije nivo..stoperi nisu nivo uopšte za ovu ligu a kamo li za nas..napadač..nema ga...znači do Mareske je..
-Sančez...OK dati podršku..ali zar čovjek ne vidi da je Sančez jednostavno takav,da se to ne može promjeniti..čovjek nema orjentaciju,inteligenciju..nije OK sam sa sobom
-zakašnjele izmjene..prezakašnjele
-formacija i kada mijenja je šablonska ,stoper za stopera,krilo za krilo....
-igra uvijek ista..ja još nisam vidio da je nešto promijenio nabolje. i kada nešto promijeni nikada drugačija postavka samo drugi igrači na istim mjestima...
-nedostatak pravog napadača. .itd.itd...
Imam osjećaj da ima neku svoju viziju ali nema igrače koji to mogu provesti u djelo...znači ne možeš ti igrača natjerati na nešto što ne može,što ne zna ..nego igru prilagodi trenutnom igračkim kadru...i osnovno on kao da nema uvid u spodobnosti igrača...golman apsolutno nije nivo..stoperi nisu nivo uopšte za ovu ligu a kamo li za nas..napadač..nema ga...znači do Mareske je..
Zadnja izmjena: aqarius, dana/u 25 jan 2025, 20:29, ukupno mijenjano 1 put.
-
strahmeipomisliti
- Kontakt:
Valjda ce PSG i dalje biti tu s ponudom na ljeto za ovog Bornmutasa Penmera,a celava spodoba je najvece smece koje je ikad sjelo na klupu,4g nismo City uzeli,4g Liverpul,4g Arsenal kosti **** svoje i Boli i Egbali i sav ovaj skart od igraca sto su nabacali i ove jadove od trenera gdje su nasli a milijarde potrosene,mi 3 sezone zaredom necemo igrati u Ligi prvaka a trofeja zadnjeg se niko i ne sjeca,Aferim
Ovo je kad se naguzis i prije nego sto izadjes na teren
- Pensioner26
- Kontakt:
Nije sve ali ima dosta krivice, ako ništa danac ne izlazi sa gol linije i ne poklanja golove, šta se dešava ko dovede tog čovjeka, to nije golman
Kako se ne sjećamo nemoj tako na golu bio Courtois, u napadu Costa, na boku Hazardstrahmeipomisliti je napisao/la: ↑25 jan 2025, 20:28Valjda ce PSG i dalje biti tu s ponudom na ljeto za ovog Bornmutasa Penmera,a celava spodoba je najvece smece koje je ikad sjelo na klupu,4g nismo City uzeli,4g Liverpul,4g Arsenal kosti **** svoje i Boli i Egbali i sav ovaj skart od igraca sto su nabacali i ove jadove od trenera gdje su nasli a milijarde potrosene,mi 3 sezone zaredom necemo igrati u Ligi prvaka a trofeja zadnjeg se niko i ne sjeca,Aferim
Ovo je jasno ko dan. Winstanley i Stewart su napravili budalom Boehlyja i prave ga i dan danas. Što je najgore prave i navijače svojim konstantnim promašenim transferima.
- wadethegreat
- Kontakt:
-
Majstorinho
- Kontakt:
Ako Mareska opet počne braniti Sancheza na post match intervjuu treba mu doživotno zabraniti da priđe Stamford bridgeu
Blue is a color
Football is a game
Football is a game
- wadethegreat
- Kontakt:
Iraola radi duplo bolji posao ako cemo iskreno.
Al i Colwill ja sam mislio da je mnogo bolji Haaland proturi loptu ovaj ga gradi u šta gledaš
Lahko je njemu on nema na golu Sancheza, pa Kepa je za njega Cech
-
Majstorinho
- Kontakt:
Peterostruko. Ja ne vidim Iraolu da forsira bezveznjake kojima je vrijednost i inteligencija manja od nule (Sanchez)
Blue is a color
Football is a game
Football is a game
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.