OKK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
Re: OKK Sloboda Tuzla
Samo pogledajte podkast od neki dan sa Damirom Mrsicen da vidite sta je ljudima znacila Sloboda Dita i sta su ovi ljudi uradili sa kluba, strasno
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Ovo prodavanje utakmica je za zatvora.
Protiv Leotara-28 u Tuzli! Uništavanje sporta se nastavlja, a mi plaćamo. Plaćamo kroz 500 000 KM iz budžeta svake godine, i još plaćamo ulaznice. Naše pare, njihova zajbancija. Niti stvaranja igrača, niti borbe za trofej. I tako već 24 godine. Onda Berbic okači "Grad Soli, košarku voli ".
Samo je Sloboda iz Tuzle
-
- Kontakt:
Klub privatna prčija.Power10 je napisao/la: ↑19 jan 2025, 09:03Protiv Leotara-28 u Tuzli! Uništavanje sporta se nastavlja, a mi plaćamo. Plaćamo kroz 500 000 KM iz budžeta svake godine, i još plaćamo ulaznice. Naše pare, njihova zajbancija. Niti stvaranja igrača, niti borbe za trofej. I tako već 24 godine. Onda Berbic okači "Grad Soli, košarku voli ".
Grad privatna prčija skupine ljudi.
Onog Lugavića od izbora ni na RTV7 nema a grad se doslovno raspada.
Klub sa 600k KM budžeta (uglavnog gradski novci) gubi 30 razlike on Leotara bez da IKO iz jbne gradske uprave pita "đee zapelo?" i u svi sportovima odron. Kako Sarajebo organizuje međunarodni turnir u košarci sa 500 učesnika a nama na kadet kup neće niko da dođe? Pa zato što Sarajlije snose troškove smještaja ekipa, promocija beton, dvorane vrh....
Kod nas niko ni ne zna kad je Kadet KUP i ko će igrati u kojim terminima u kojoj dvorani.
Promocija mlađih kategorija qurton. Ne postoji!
Ekipe koje dolaze same snose troškove, prošle godine se smrzli u Mejdanu ove godine nije ništa bolje jer Mejdan nema grijanja. Kako li će mu FIBA dozvoliti odigravanje reprezentativne utakmice u ledenoj dvorani? ...........
Ko god misli da je Lugavić gradonačelnik, taj neka se odmah probudi. On je vršilac dužnosti, obična marioneta koja se sastaje sa aktivistima i udruzenjima, otvara sajmove, igranke i turnirecostacurta08 je napisao/la: ↑19 jan 2025, 20:27Klub privatna prčija.Power10 je napisao/la: ↑19 jan 2025, 09:03Protiv Leotara-28 u Tuzli! Uništavanje sporta se nastavlja, a mi plaćamo. Plaćamo kroz 500 000 KM iz budžeta svake godine, i još plaćamo ulaznice. Naše pare, njihova zajbancija. Niti stvaranja igrača, niti borbe za trofej. I tako već 24 godine. Onda Berbic okači "Grad Soli, košarku voli ".
Klub sa 600k KM budžeta (uglavnog gradski novci) gubi 30 razlike on Leotara bez da IKO iz jbne gradske uprave pita "đee zapelo?" i u svi sportovima odron. Kako Sarajebo organizuje međunarodni turnir u košarci sa 500 učesnika a nama na kadet kup neće niko da dođe? Pa zato što Sarajlije snose troškove smještaja ekipa, promocija beton, dvorane vrh....
Kod nas niko ni ne zna kad je Kadet KUP i ko će igrati u kojim terminima u kojoj dvorani.
Ekipe koje dolaze same snose troškove, prošle godine se smrzli u Mejdanu ove godine nije ništa bolje jer Mejdan nema grijanja. Kako li će mu FIBA dozvoliti odigravanje reprezentativne utakmice u ledenoj dvorani? ...........
Samo je Sloboda iz Tuzle
costacurta08 je napisao/la: ↑19 jan 2025, 20:27Klub privatna prčija.Power10 je napisao/la: ↑19 jan 2025, 09:03Protiv Leotara-28 u Tuzli! Uništavanje sporta se nastavlja, a mi plaćamo. Plaćamo kroz 500 000 KM iz budžeta svake godine, i još plaćamo ulaznice. Naše pare, njihova zajbancija. Niti stvaranja igrača, niti borbe za trofej. I tako već 24 godine. Onda Berbic okači "Grad Soli, košarku voli ".

Ne znam je li hladno u velikoj dvorani, dodjem samo kad igra reprezentacija. Ne bude hladno, sad pretpostavljam da je to jer bude puno ljudi itd. Ali zato u maloj dvorani se smrznem ko piccka svaki put. Vjerovatno je isto tako i u velikoj.
Sto se tice Lugavica, nerealno da nijedan gradonacelnik nema nekog sluha za sport u gradu. Onaj gradio jezera, ovaj kruzne. Naredni bi mogao neke fontanice po gradu. Da bar grade parkinge, ne mozes nigdje stati u gradu...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Dvorane su u katastrofalnom stanju.DamirT je napisao/la: ↑19 jan 2025, 20:40costacurta08 je napisao/la: ↑19 jan 2025, 20:27Klub privatna prčija.Power10 je napisao/la: ↑19 jan 2025, 09:03Protiv Leotara-28 u Tuzli! Uništavanje sporta se nastavlja, a mi plaćamo. Plaćamo kroz 500 000 KM iz budžeta svake godine, i još plaćamo ulaznice. Naše pare, njihova zajbancija. Niti stvaranja igrača, niti borbe za trofej. I tako već 24 godine. Onda Berbic okači "Grad Soli, košarku voli ".
Ekipe koje dolaze same snose troškove, prošle godine se smrzli u Mejdanu ove godine nije ništa bolje jer Mejdan nema grijanja. Kako li će mu FIBA dozvoliti odigravanje reprezentativne utakmice u ledenoj dvorani? ...........![]()
Ne znam je li hladno u velikoj dvorani, dodjem samo kad igra reprezentacija. Ne bude hladno, sad pretpostavljam da je to jer bude puno ljudi itd. Ali zato u maloj dvorani se smrznem ko piccka svaki put. Vjerovatno je isto tako i u velikoj.
Sto se tice Lugavica, nerealno da nijedan gradonacelnik nema nekog sluha za sport u gradu. Onaj gradio jezera, ovaj kruzne. Naredni bi mogao neke fontanice po gradu. Da bar grade parkinge, ne mozes nigdje stati u gradu...
Mejdanu su promijenili parket silom prilika zbog poplava i to donacijama al sve ostale prostorije su devastirane i vrijeme stalo prije 30 godina.
Univerzitetska dvorana je gluho bilo, jedina dobra stvar je grijanje ima.
Mlađe kategorije treniraju po školskim salama koje sablasno izgledaju, osim Gimnazije Ismet.
Žalosno je i to što se i u ove dvije dvorane Mejdana moraju ispoštovati rekreativci pa tek onda djeca tj mlađi uzrasti. Vidim da rukometaši imaju treninge u 21.30 do 23h što je loodilo i van svake pameti i pravila sportskog odgoja ipsihologije. Ali koga boli qur izačim u ovom gradu.
Pun qurac seljadije i ološa se naselilo. Pogledaj galerije likova po ministarstvima i JU. Koga briga za ebenom Slobodom

Ljudi, mi nemamo gradskog prevoza, nema grijanja, a gušimo se, vode nam svako malo nestane, putna komunikacija ni cm nije pomjerena, sve se svodi, ako si protiv nas znači da si SDA. Cijele familije su Centralnom grijanju, SIK, Mejdanu, Vodovodu. O čemu pričamo? Šta sada radi SDP u državi?
Kružni tok kod Sodaso neće biti završen još 3 mjeseca. Kako SDA krade gdje može, tako I ovi kradu gdje mogu
Kružni tok kod Sodaso neće biti završen još 3 mjeseca. Kako SDA krade gdje može, tako I ovi kradu gdje mogu
Samo je Sloboda iz Tuzle
E ovo je najveca glupost. Dok sam igrao za Kompred prije par godina, ista ova situacija je bila. Rekreativci dobiju najbolji termin oko 19-20 sati, a mi morali cekati do pola 10, nekad i poslije toga, da udjemo na trening. Znao sam kuci dolaziti u 12 u tom periodu...costacurta08 je napisao/la: ↑19 jan 2025, 21:46Dvorane su u katastrofalnom stanju.DamirT je napisao/la: ↑19 jan 2025, 20:40costacurta08 je napisao/la: ↑19 jan 2025, 20:27
Klub privatna prčija.
Ekipe koje dolaze same snose troškove, prošle godine se smrzli u Mejdanu ove godine nije ništa bolje jer Mejdan nema grijanja. Kako li će mu FIBA dozvoliti odigravanje reprezentativne utakmice u ledenoj dvorani? ...........![]()
Mejdanu su promijenili parket silom prilika zbog poplava i to donacijama al sve ostale prostorije su devastirane i vrijeme stalo prije 30 godina.
Univerzitetska dvorana je gluho bilo, jedina dobra stvar je grijanje ima.
Mlađe kategorije treniraju po školskim salama koje sablasno izgledaju, osim Gimnazije Ismet.
Žalosno je i to što se i u ove dvije dvorane Mejdana moraju ispoštovati rekreativci pa tek onda djeca tj mlađi uzrasti. Vidim da rukometaši imaju treninge u 21.30 do 23h što je loodilo i van svake pameti i pravila sportskog odgoja ipsihologije. Ali koga boli qur izačim u ovom gradu.
Pun qurac seljadije i ološa se naselilo. Pogledaj galerije likova po ministarstvima i JU. Koga briga za ebenom Slobodom![]()
Okej razumijem da su platili termin, ali valjda je profesionalni sport prioritet u odnosu na rekreativni? Doduse, mi zivimo u BiH, kod nas je sve obrnuto...
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- RollingPaper
- Kontakt:
30 godina govore nedaju nam Zeleni da pravimo puteve, sad kad imaju drzavnu i federalnu vlast, usutili se ko pi.ckePower10 je napisao/la: ↑19 jan 2025, 22:06Ljudi, mi nemamo gradskog prevoza, nema grijanja, a gušimo se, vode nam svako malo nestane, putna komunikacija ni cm nije pomjerena, sve se svodi, ako si protiv nas znači da si SDA. Cijele familije su Centralnom grijanju, SIK, Mejdanu, Vodovodu. O čemu pričamo? Šta sada radi SDP u državi?
-
- Kontakt:
Strašna je razlika u kvalitetu djece koja dolaze iz gradova iz RSa npr Zvornik, Bijeljina, Laktaši ili iz Hercegovine Široki. Mi se ne možemo porediti sa njima a stvar je vrlo prosta, Gajić ili Čojić znaju šta hoće, imaju znanje i nema štele niti koga briga čiji si sin/kći. Ako znaš igraš, ako ne znaš ćao. Ni kod njih nije bolja infrastruktura ali su baze klubovima iz Srbije koji su svjetlosnu godinu daleko od nas po pitanju ulqganja u sport.Power10 je napisao/la: ↑19 jan 2025, 22:06Ljudi, mi nemamo gradskog prevoza, nema grijanja, a gušimo se, vode nam svako malo nestane, putna komunikacija ni cm nije pomjerena, sve se svodi, ako si protiv nas znači da si SDA. Cijele familije su Centralnom grijanju, SIK, Mejdanu, Vodovodu. O čemu pričamo? Šta sada radi SDP u državi?
Ali od goveda koje da saglasnost za početak gradnje kružnog toka u novembru, pa zatvori put 300m dalje zbog "redovnog monitoringa mosta" u decembru nije realno očekivati da ulaže u sport i traži povratnu informaciju, jerbo se onda mLogi neće moći taliti, a šipovi na istoku Tušnja nek' beharaju.

Koliko nam djece propada zbog ološa?
Pogledaj samo prvi tim! Trenutno niti jednog nema iz OKKaove škole košarke, osim Ćose koji vjerujem ni sam ne zna kad je zadnji puta igrao.
Bolan ne bio, Kahrić, Kamber, Livadić i Eman su djeca za razvojne lige, ni u snu nisu za prvog tima. Ono ih je stavilo da mu budu na klupi dok Sejfić sa 120 kg igra 39min.

Niđe to na svijetu nema, al sve jevto menaĐŽrluk bato moj, Miško na haparatima
Novi nadimak. Nakon Zuninog jata, sad su Crveni MundiriSloboda se vraća u formu: Tomašević predvodio Crvene Mundire do trijumfa u Kupu BiH

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- tuzlak1987
- Kontakt:
Cestitke crvenim mudima na pobjedi
Uvijek neugodna ekipa iz košarkog centra Goražda. Ulaz 5 KM! Ne vrijede ni onu sivu od 5 KF
Samo je Sloboda iz Tuzle
-
- Kontakt:
Trbić je valjda Blek, Mirza je Rodni a Bewba profesor Okultis.
Nije im prvi puta da se koriste tim terminima, zna li novinar uopšte ko su u historiji bili crveni kaputi? Ok. Pripadaš generaciji koja je čitala ilustrovane romane, ali pročitaj malo dalje od Lunov Mangus Stripa.
I još da dodam,
Danas počinje Kadet kup, jučer su tek na svojoj stranici pustili obavijest. Toliko ih zaboli hašim za klince.
Gdje vam je prostor za mlađe kategorije? Zašto nema toga na društvenim mrežama, već uglavnom i samo o Crvenim mundirima, Žuninom jatu....... itd
Mozel' se koga dobiti Mundiri? Pitam za jarana 

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Usrani grad, usran ko i narod kojeg nije briga apsolutno nizačim. Koga briga za sportom.
Orilo gorilo!
Trbiću koji je izgovor večeras?
Dajte nam još ove seljadije i antitalenata iz Zapadne Srbije da nas brukaju
Orilo gorilo!
Trbiću koji je izgovor večeras?
Dajte nam još ove seljadije i antitalenata iz Zapadne Srbije da nas brukaju

Šta je ono ljudi večeras u Mejdanu? Izgleda više ih ni uhljebi iz gradskih preduzeca ne prate.
Samo je Sloboda iz Tuzle
-
- Kontakt:
Meni počinje biti žao Lugavića, ne zna šta ga sve snašlo. Malo mu GIPSa, mostova, Oaza sad i ovi jazavci koji se finaciraju s budžeta već počinju iritirati..... al onda skontam da Tuzlu boli qur za bilo čim pa tako će se sva ova sramota zaboraviti već ujutro.