Kosta Kondić
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
- Defanzivnivezni
- Kontakt:
Kosta Kondić
Bio sam protiv da ga se zove nakon što je prednost nad rodinom dao Srbiji.
Ali ako stoji da je osobno zvao izbornika, posuo se pepelom i izrazio želju da igra i onda mislim da zaslužuje priliku da opravda i više od ukazanog povjerenja Bećiragića.
Jbg. samo budala nikad ne mijenja mišljenje.
Sad je na njemu da opravda poziv i red je da ima sopstvenu temu.
Ali ako stoji da je osobno zvao izbornika, posuo se pepelom i izrazio želju da igra i onda mislim da zaslužuje priliku da opravda i više od ukazanog povjerenja Bećiragića.
Jbg. samo budala nikad ne mijenja mišljenje.
Sad je na njemu da opravda poziv i red je da ima sopstvenu temu.
"On igra na poziciji koja je kritična u smislu da on treba da drži loptu, a kad neko drži loptu taj određuje gdje lopta ide".
Re: Kosta Kondić
Pa trebamo vidjeti da li će se odazvati, ne bi me iznenadilo da se ne pojavi ili da opet prijavi iznenadnu povredu.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Valjda nece, ne bi govorio da ima zelju da nastupi za BiH. Ako opet odbije, stvarno su Bekir i strucni stab teske budale sto ga zovu.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Kosta, dobro nam došao i da odmah srušiš te Francuze trojkom sa pola terena 
Dobrodosao kuci Kosta
Nadam se da mladje generacije pratiti primjer mladog Koste i igrati za svoju domovinu

Nadam se da mladje generacije pratiti primjer mladog Koste i igrati za svoju domovinu

Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Joj BekireOn je jedno vrijeme igrao, pa je htio da ide u Srbiju, a pošto je to odbijeno, javio se i rekao da bi volio da igra za reprezentaciju BiH i ja sam ga zvao

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Momak je odradio kao zene kada ih otkanta lik u kojeg su zaljubljene pa da vrate samopouzdanje jave se liku koji je zaljubljen u njih.
tuzlak1987 je napisao/la: ↑24 jan 2025, 18:15Momak je odradio kao zene kada ih otkanta lik u kojeg su zaljubljene pa da vrate samopouzdanje jave se liku koji je zaljubljen u njih.

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
U sridu hahahahahatuzlak1987 je napisao/la: ↑24 jan 2025, 18:15Momak je odradio kao zene kada ih otkanta lik u kojeg su zaljubljene pa da vrate samopouzdanje jave se liku koji je zaljubljen u njih.

naprijed rejal
-
- Kontakt:
Bosnjaci, nacija bez dostojanstva. Svako ko nas popisa bude primljen rasirenig ruku.
**** cetnicko.
Znaci svaki pravoslavac je četnik

- VensanKasel
- Kontakt:
Ma iskreno nerviralo me pravo oko Koste , ali onda skontam da je on odgajan u društvu da vole više Srbiju od svega , čak i od Republike Srpske .
Sam podatak da je nazvao Adisa me baš iznenadio , za to mu skidam kapu . Neka Kosta bude za primjer drugima u budućnosti , otići će i Dodik vrlo brzo , Vučko isto jednostavno se moraju okrenuti evropskim vrijednostima i zaboraviti srbovanje .
Sam podatak da je nazvao Adisa me baš iznenadio , za to mu skidam kapu . Neka Kosta bude za primjer drugima u budućnosti , otići će i Dodik vrlo brzo , Vučko isto jednostavno se moraju okrenuti evropskim vrijednostima i zaboraviti srbovanje .
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Nije njima lako igrati za BIH,okolina igra tu ulogu,moras bas biti ono libo me neka stvar..Malo offa ,ali Fudbaler Sesar je to objasnio najbolje...VensanKasel je napisao/la: ↑25 jan 2025, 21:25Ma iskreno nerviralo me pravo oko Koste , ali onda skontam da je on odgajan u društvu da vole više Srbiju od svega , čak i od Republike Srpske .
Zvao zato sto je ostao bez voljene Srbije. Bosnjak naivcina po prirodi povjeruje u razna sranja.VensanKasel je napisao/la: ↑25 jan 2025, 21:25Ma iskreno nerviralo me pravo oko Koste , ali onda skontam da je on odgajan u društvu da vole više Srbiju od svega , čak i od Republike Srpske .
Malo cetnicko **** drzati dalje od reprezentacije i tacka.
- VensanKasel
- Kontakt:
Nije prvi ni zadnji kojem je naša reprezentacija bila drugi izbor , pogotovo u fudbalu .Tekashi je napisao/la: ↑25 jan 2025, 22:37Zvao zato sto je ostao bez voljene Srbije. Bosnjak naivcina po prirodi povjeruje u razna sranja.VensanKasel je napisao/la: ↑25 jan 2025, 21:25Ma iskreno nerviralo me pravo oko Koste , ali onda skontam da je on odgajan u društvu da vole više Srbiju od svega , čak i od Republike Srpske .
Tačka malo morgen , tu si se zayebao buraz

Javio se Adisu , na spisku je ...
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Nista cudno. Imamo laznog Turcina za selektoraVensanKasel je napisao/la: ↑25 jan 2025, 22:52Nije prvi ni zadnji kojem je naša reprezentacija bila drugi izbor , pogotovo u fudbalu .Tekashi je napisao/la: ↑25 jan 2025, 22:37Zvao zato sto je ostao bez voljene Srbije. Bosnjak naivcina po prirodi povjeruje u razna sranja.VensanKasel je napisao/la: ↑25 jan 2025, 21:25Ma iskreno nerviralo me pravo oko Koste , ali onda skontam da je on odgajan u društvu da vole više Srbiju od svega , čak i od Republike Srpske .
Tačka malo morgen , tu si se zayebao buraz
Javio se Adisu , na spisku je ...

Pozvati ga i zakucati na klupu.

meni je stvarno smješno čitati ovo, kao paralelni univerzum.
Čitav svijet je već godinama u toj fazi gdje sportisti mjenjaju reprezentacije, dvoume se, biraju, napuštaju, vraćaju... rođena braća igraju za različite reprezentacije.
Brahim Diaz je godinama odbijao pozive iz Maroka, kontinuirano, čekao je Španiju, čak je i dočekao jedan nastup, pa opet čekanje, i na kraju, polufinalista SP nije imao problem da ga primi sebi, bez drame i dokazavinja vjernosti itd...
Skoro sve države na Balkanu gotovo da nemaju suverenitet na svojim teritorijama, ili su ustavno strani protektorati, neformirane demokratije, akademici i ljudi koji su plaćeni i školovani za to izdaju i pljačkaju državu na dnevnoj bazi, a vi tražite od nepismenog momka koji je vjerovatno i osnovnu školu završio vanredno i dopisno da zna sve i da bude 100% ispravan, pravedan i vjeran... tim i takvim državama.
Košarkaške reprezentacije pogotovo, kada pristanu da za njih igraju amerikanci koji nisu minuta proveli u zemlji i ne bi je znali nabosti na globusu, defakto priznaju da su na neki način klub, da im je rezultet prioritet, a ne neki kvazi nacionalni momenat.
Ali ok, nek Takeshi prebroji sve četnike, i onda će srce biti na mjestu
Čitav svijet je već godinama u toj fazi gdje sportisti mjenjaju reprezentacije, dvoume se, biraju, napuštaju, vraćaju... rođena braća igraju za različite reprezentacije.
Brahim Diaz je godinama odbijao pozive iz Maroka, kontinuirano, čekao je Španiju, čak je i dočekao jedan nastup, pa opet čekanje, i na kraju, polufinalista SP nije imao problem da ga primi sebi, bez drame i dokazavinja vjernosti itd...
Skoro sve države na Balkanu gotovo da nemaju suverenitet na svojim teritorijama, ili su ustavno strani protektorati, neformirane demokratije, akademici i ljudi koji su plaćeni i školovani za to izdaju i pljačkaju državu na dnevnoj bazi, a vi tražite od nepismenog momka koji je vjerovatno i osnovnu školu završio vanredno i dopisno da zna sve i da bude 100% ispravan, pravedan i vjeran... tim i takvim državama.
Košarkaške reprezentacije pogotovo, kada pristanu da za njih igraju amerikanci koji nisu minuta proveli u zemlji i ne bi je znali nabosti na globusu, defakto priznaju da su na neki način klub, da im je rezultet prioritet, a ne neki kvazi nacionalni momenat.
Ali ok, nek Takeshi prebroji sve četnike, i onda će srce biti na mjestu

Trenutno korisnika/ca: Hrammm1921, lumani i 16 gostiju.