Bas me zanima hocemo li ispostovati. Mada je datum za to los, svakako se raja dotad istrosi
Meni tad svakako "visok datum"
Ide plata 31og i kurcenje ma max na dan bojkota , osnove ekonomije napraviti ces jedan dan da ne kupujes i onda ce ljudi to sve nadoknaditi duplo u subotu bas me zanima koje su cifre kod hrvata bile dan nakon bojkota jel u sedmicnom prosjeku veca kupovina bila
Bas me zanima hocemo li ispostovati. Mada je datum za to los, svakako se raja dotad istrosi
Ide plata 31og i kurcenje ma max na dan bojkota , osnove ekonomije napraviti ces jedan dan da ne kupujes i onda ce ljudi to sve nadoknaditi duplo u subotu bas me zanima koje su cifre kod hrvata bile dan nakon bojkota jel u sedmicnom prosjeku veca kupovina bila
Bojkotovat će balije i taj dan tako što će ići u šumsku po fasungu. Ne sumnjam ja u nas.
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
to si u pravu sigurno ce tako biti al sute balije hinjske da idu u sumsku da se podmiruju odu krisom i ne pricaju u raji da idu tamo..pa gdje ces to raditi ja ne mogu da vjerujem koliko ovaj narod nema trun dostojanstva samo da je njegovoj guzici dobro taj dan i puca mu **** za ostalo sve eto na to se svela ova drzava i drustvo
to si u pravu sigurno ce tako biti al sute balije hinjske da idu u sumsku da se podmiruju odu krisom i ne pricaju u raji da idu tamo..pa gdje ces to raditi ja ne mogu da vjerujem koliko ovaj narod nema trun dostojanstva samo da je njegovoj guzici dobro taj dan i puca mu **** za ostalo sve eto na to se svela ova drzava i drustvo
Bit ce kao i za neradnu nedjelju. Jbt zar se ne mogu strpiti 1 dan bez kupovine. Nece propasti svijet ako ne kupe taj dan stvari za kucu...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Bit ce kao i za neradnu nedjelju. Jbt zar se ne mogu strpiti 1 dan bez kupovine. Nece propasti svijet ako ne kupe taj dan stvari za kucu...
Krepat će balija ako ne ode. I dao Bog da pokrepaju svi koji idu tamo. Jbt šta je problem otići u subotu, uzeti šta treba? Pa gdje cijela Njemačka ide nedjeljom?
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Krepat će balija ako ne ode. I dao Bog da pokrepaju svi koji idu tamo. Jbt šta je problem otići u subotu, uzeti šta treba. Pa gdje cijela Njemačka ide nedjeljom?
Kakvi smo, ne bi me cudilo da promet bude jos veci taj dan
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
ne ne pa to je sustina problema ne moze (citaj nece jer mu puca qrc) se balija organizovat prethodnih 6 dana u sedmici nego se mora otici taj dan i da ga neko vidi pravdat ce to recenicama tipa ma joj brate nisam stigo nikako prije otici morao danas sta cu klasika svakim danom sve vise uvidjam da je ovaj narod osudjen na propast
Prema kriteriju ukupnog broja kopija, bilo da su one prodate putem knjižara, online platformi itd., ili poklonjene putem vjerskih organizacija, humanitarnih akcija etc.