Premijer liga BiH - aktuelno

AjkulaCekicarka
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la AjkulaCekicarka » 26 jan 2025, 11:51

fks74 je napisao/la:
26 jan 2025, 11:06
AjkulaCekicarka je napisao/la:
26 jan 2025, 11:01
Apel na sve sportske klubove i udruženja u BiH,
distancirajte se od svih akcija i inicijativa za "spas BH fudbala" koje inicira fk torpedo.
To nisu i nemogu biti čista posla.

Sportski pozdrav.
Neka se priključe vama, lakše je živjeti od guzovače.
Hiljadu desetogodišnjih ulaznica po hiljadu kaem jest jednako milion kaem.

Stanarina koju plaća fk div za gradski stadion jest jednako jedan kaem.

Pokušo sam da pojednostavim i da napišem tako da i ti razumiješ.
Kontaš, Đipke?

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 26 jan 2025, 12:05

Kao i sve falsifikat sto se vas tiče
S prvim pucnjem svi otišli nema niko da je ostao
Pa se pravila ekipa od ovih sto su ostali i nisu imali mogućnost da odu

Čim se sve neće služiti samo sto ga glabaju Vici za 200k pozajmice
Ja bih vam dao kunem vam se eto tražite ja ću vam dati ne morate Vici prositi
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 26 jan 2025, 12:36

Zeljeznicar nije isao iz BIH za vrijeme rata
Neki igraci otisli, neki prekomandovani
Poenta je da se treniralo u Sarajevu za vrijeme rata

Moze li druga tema ?
Trenutno je sezona 24/25 i ima se o cemu pricati
U srijedu Zeljeznicar - Gangwon, Zeljeznicar - Karpaty (subota), Zeljeznicar - Shakhtar (utorak naredne sedmice)

Jucer
Sarajevo - Koper 1:2
Gyor - Velez 2:1
Borac - Pari 3:2
Vršac - Zrinjski 0:1
Igman - Tomislavgrad 1:0
Posusje - Sesvete 3:2
Sloboda - Okzhepest 0:0

Danas
Primorje - Siroki Brijeg 1:1 87 minuta
Sloga - Septemvri Sofia 14:30
Radnik - Bokelj 15:00
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

Hudnjak
Kontakt:

Post Postao/la Hudnjak » 26 jan 2025, 13:06

Jel to vicini cetalji i dalje pisu o Sarajevu?
U rupe sendvicari!!!

AVNOJ
Kontakt:

Post Postao/la AVNOJ » 26 jan 2025, 13:08

let3 je napisao/la:
25 jan 2025, 23:52
mosarajvosa83 je napisao/la:
25 jan 2025, 23:34

Pa taj savez koji podrzavate funkcionise tako,mora bit bosnjak,hrvat i srbin od sudacke organizacije,odbora i gdje vi tu pripadate kad se vec pametan pravis.
Ma je li bogati. E onda da pitam ovako:

Da li ti smatras da je FK Torpedo koje je 1946 nastalo fuzijom Slobode i Udarnika - bosnjacki klub ?
Cijelokupna bosanskohercegovačka i bošnjačka Akademska zajednica bi ti pozavidila, kakvo pitanje i kakva teorija. :tokralju:
Ti si druže fakultet...
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 26 jan 2025, 13:22

Direktorcic je napisao/la:
26 jan 2025, 09:01
ovaj odnos rahimica i zeljkovica nije bas isti kao sto je u slucaju mirvica i zeljkovica,oni su se izgrlili,izljubili i zato zauzvrat dobili sta su dobili.Nisu bas svi gej nastrojeni toliko,a zeljkovic nije bas rahimicev tip,zeljkovic mrzi ****
Nije ovo prvi put,sjeticemo se i prije Kevelj i debelog u Antaliji sa doticnim u BL ste mu na noge isli. Ovdje ste nam mozak ispirali da imate najace ljude u upravi,hvalili nam sitnu varalicu Kevalja,ovaj debeli bas djeluje kao derpas.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 26 jan 2025, 13:25

jurisicduska je napisao/la:
26 jan 2025, 12:05

Nek poslusaju Bogdanovica kako su ga krili da ode do BG ,pa je on tamo zavrsavao Katani prevoz do Belgije to su valjda bili igraci Vrbanjuse.

AVNOJ
Kontakt:

Post Postao/la AVNOJ » 26 jan 2025, 13:25

Pact1921 je napisao/la:
26 jan 2025, 01:07
slika
Evo ovo je sa stranice unfks pod stavkom historija. Hajde mozda neki ljude malo drugacije tumace neke stvari ali kako pitari mogu reci " horde zla postavljaju i rekord u neprekidnom navijanju - 45 minuta . Nije kao da jedno poluvrijeme traje 45 minuta + nadoknada , a bilo koja ozbiljna grupa navija citavo poluvrijeme.
Vjerovatno nisi ni bio rođen kad je stvarana ta historija a tvoje elementarno neznanje navijačkih postupaka govori da nikad nisi ni bio dio neke grupe.

Da se ne bi čudio u tumačenju kako ti kažeš nekih normalnih stvarima Horde Zla su u Beogradu čitavo poluvrijeme pjevali istu pjesmu što ni jedna grupa u SFRJ do tad nije uspjela, dakle ne navijala i pjevala svoje pjesme nego jedna pjesma 45 minuta.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 26 jan 2025, 13:34

AVNOJ je napisao/la:
26 jan 2025, 13:08
let3 je napisao/la:
25 jan 2025, 23:52
25 jan 2025, 23:34

Pa taj savez koji podrzavate funkcionise tako,mora bit bosnjak,hrvat i srbin od sudacke organizacije,odbora i gdje vi tu pripadate kad se vec pametan pravis.
Ma je li bogati. E onda da pitam ovako:

Da li ti smatras da je FK Torpedo koje je 1946 nastalo fuzijom Slobode i Udarnika - bosnjacki klub ?
Cijelokupna bosanskohercegovačka i bošnjačka Akademska zajednica bi ti pozavidila, kakvo pitanje i kakva teorija. :tokralju:
Ti si druže fakultet...
Hvala druze :thumbup: znam da jesam.

I ako moze jednostavan odgovor na pitanje iznad.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 26 jan 2025, 13:38

Jel laze ovaj Bogdanovic da su pobijegli za BG pa onda herojima,braniteljima sredjivao karte za Belgiju i davao im pare? Legenda kaze da su zeljkanove legende trazili kartu da se vrate u Rajvosa i da ga brane.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 26 jan 2025, 13:54

26 jan 2025, 13:38
Jel laze ovaj Bogdanovic da su pobijegli za BG pa onda herojima,braniteljima sredjivao karte za Belgiju i davao im pare? Legenda kaze da su zeljkanove legende trazili kartu da se vrate u Rajvosa i da ga brane.
Pusti ih. Tačno da im neko demaskira sve mitove shvatili bi da navijaju za izmišljen klub.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 26 jan 2025, 14:12

25 jan 2025, 21:54
MocMahale444 je napisao/la:
25 jan 2025, 19:19
Njegov glavni klub je Zeljo pa onda NP.

Mosarajvosa ti trebas samo dragog Allaha da se plasis, nije valjda da te uznemirava tamo neki jutuber sa 2 tuce u zivotu?

Nedo i rumors report nek fercaju sta fali :kafa:
Jesi vidio Moke sto ga predsjednik Mirvic gospodin suknu ovom vegetici? Doniro na youtubu Turetu 50 dolara :rol:
I sta tacno ja imam s tim? Na koji nacin mi je suknuo jer je donirao Nedi na yt? Gubis se ko abdest...
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 26 jan 2025, 14:41

26 jan 2025, 11:51
fks74 je napisao/la:
26 jan 2025, 11:06
26 jan 2025, 11:01
Apel na sve sportske klubove i udruženja u BiH,
distancirajte se od svih akcija i inicijativa za "spas BH fudbala" koje inicira fk torpedo.
To nisu i nemogu biti čista posla.

Sportski pozdrav.
Neka se priključe vama, lakše je živjeti od guzovače.
Hiljadu desetogodišnjih ulaznica po hiljadu kaem jest jednako milion kaem.

Stanarina koju plaća fk div za gradski stadion jest jednako jedan kaem.

Pokušo sam da pojednostavim i da napišem tako da i ti razumiješ.
Kontaš, Đipke?
I taj milion KAEM može biti sve ove godine ? Skoro 2 miliona ste od države dobili prošle godine onako, ne računam lovu koju vam ulažu u stadion koji ste dobili od države, pa savez po 300 milja itd. Trebao bi mi cijeli dan da sve napišem šta dobijete na guzove, samo ću pomenuti humanitarni broj, čovječe taj se broj dobija za bolesnu djecu, šta ste sve u stanju uraditi to je sramota. Napiši opet đipke kada ne budeš imao šta drugo. :salut:

zeljovolimte
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolimte » 26 jan 2025, 14:49

26 jan 2025, 13:25

Nek poslusaju Bogdanovica kako su ga krili da ode do BG ,pa je on tamo zavrsavao Katani prevoz do Belgije to su valjda bili igraci Vrbanjuse.

Rahmetli Suad Katana je jedan od glavnih organizatora PRVE UTAKMICE REPUBULIKE BOSNE I HERCEGOVINE!

Utakmica odigrana u Belgiji protiv Genka ciji je on clan bio..

Uticaj isti kao i reprezentacije u kosarci, olimpijaca u tom periodu, niko im ne moze nista zamjeriti. Imali su veliki znacaj za ovu drzavu.

Sarajevo je jedini sportski kolektiv iz drzave pod agresijom koje je organizovano otislo iz grada u ovom slucaju nisu poznati nikakvi rezultati ili razlog zasto su otisli (vjerovatno se spremali za prvenstvo 1996). I zauzimanje saveza od uhljupa(Muzurovica, Musovica) nakon kraja agresije.

Staviti te iste ljude u istu ravan sa kosarkasima, olimpijcima, sportistima u inostranstvu (gdje je more pitara) je zaista smijesno. Kao klub ste zbrisali!

Sad uporedite sastav FKS 1991 i 1993.. lazovi.

Pact1921
Kontakt:

Post Postao/la Pact1921 » 26 jan 2025, 14:57

19vendetta87 je napisao/la:
26 jan 2025, 14:12
MocMahale444 je napisao/la:
25 jan 2025, 19:19
Njegov glavni klub je Zeljo pa onda NP.

Mosarajvosa ti trebas samo dragog Allaha da se plasis, nije valjda da te uznemirava tamo neki jutuber sa 2 tuce u zivotu?

Nedo i rumors report nek fercaju sta fali :kafa:
Jesi vidio Moke sto ga predsjednik Mirvic gospodin suknu ovom vegetici? Doniro na youtubu Turetu 50 dolara :rol:
I sta tacno ja imam s tim? Na koji nacin mi je suknuo jer je donirao Nedi na yt? Gubis se ko abdest...
Ma pusti ljude . Oni analiziraju svaki potez vrhovnog poglavice ismira mirvica jer ako mirvic hoce on za 5 minuta moze da ugasi fudbalski klub sarajevo . Samo ako krene prestati placati plate igracima iz svog dzepa i ode iz kluba . Pa cemo onda vidjeti koliko moze fk sarajevo sa sponzorima fan shopom i kartama da izdrzi svoje plate . Jer je sarajevo prijavilo 11 miliona maraka rashoda prosle sezone , sad cemo to malo primitivno sracunati finansije : karte recicemo evo prosjek vam je 8512 znaci recicemo da svako plati kartu 10 maraka ( ovdje ima cinjenica da dio ljudi uzima sezonske karte za sve trbine nisu iste cijene itd . ) u sezoni ima 33 utakmice eto recicemo da sarajevo igra 17 domacih utakmica i 4 ako dodju do finala kupa to je 1787520 KM . I ako uzmemo fan shop sad ne znam koliko on zaradjuje ali eto bit cemo optimisticni reci cemo da zaraduje od odjece 200000 KM . Od clanskih karti 20 maraka po clanskoj nek treba 1 marka da se proizvede clanska reci cemo 19 maraka profita po clanskoj u 2024 . Sad nemam tacan broj clanova ali reci cemo 8000 to znaci 152000 maraka. I evo od evrope prosle sezone su zaradili 1750000 maraka. Sad znaci ako izracunamo samo fan shop karte i evropu fk sarajevo bi zaradjivalo 3.9 miliona maraka jos su ovdje neke cifre kao za fan shop uzimane optimisticno . Sada naravno imamo jos sponzore ja ne znam koliko koji sponzor daje para ali reci cemo optimisticno 2 miliona maraka eto zaokruzit cemo 6 kad se sve spoji . Znaci trebaju sad se trebaju prodati igraci u cijeni 5 miliona maraka da izadju na nulu i to svi znamo da dio profita uzimaju menadzeri maternji klubovi itd . Ovo sad nisu prave cifre ovo su otprilike , fan shop i sponzore sam uzeo malo optimisticno pogotovu za sponzore. Ovdje vidimo da su zapravo velike cifre koje ulaze ismir mirvic u fk sarajevo . I da kad bi on otisao da bi od najstabilnijeg financijskog kluba bi bili jedni od najnestabilnijih u kratkom vremenskom prostoru .
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 26 jan 2025, 14:58

zeljovolimte je napisao/la:
26 jan 2025, 14:49

Rahmetli Suad Katana je jedan od glavnih organizatora PRVE UTAKMICE REPUBULIKE BOSNE I HERCEGOVINE!

Utakmica odigrana u Belgiji protiv Genka ciji je on clan bio..

Uticaj isti kao i reprezentacije u kosarci, olimpijaca u tom periodu, niko im ne moze nista zamjeriti. Imali su veliki znacaj za ovu drzavu.

Sarajevo je jedini sportski kolektiv iz drzave pod agresijom koje je organizovano otislo iz grada u ovom slucaju nisu poznati nikakvi rezultati ili razlog zasto su otisli (vjerovatno se spremali za prvenstvo 1996). I zauzimanje saveza od uhljupa(Muzurovica, Musovica) nakon kraja agresije.

Staviti te iste ljude u istu ravan sa kosarkasima, olimpijcima, sportistima u inostranstvu (gdje je more pitara) je zaista smijesno. Kao klub ste zbrisali!

Sad uporedite sastav FKS 1991 i 1993.. lazovi.
Komplet ekipa vam pobijegla vani od Katane,Bogdanovica itd to mozete pricat nekom ko nije rodjen u Sarajevu i ko je pobijegao i rat na razglednici vidio. Vec je receno zasto je Sarajevo izaslo iz grada,inace vi Zeljini navijaci i zeljini igraci su odbranili grad mi smo iz Njemacke bodrili.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 26 jan 2025, 15:03

Pact1921 je napisao/la:
26 jan 2025, 14:57
19vendetta87 je napisao/la:
26 jan 2025, 14:12

Ma pusti ljude . Oni analiziraju svaki potez vrhovnog poglavice ismira mirvica jer ako mirvic hoce on za 5 minuta moze da ugasi fudbalski klub sarajevo . Samo ako krene prestati placati plate igracima iz svog dzepa i ode iz kluba . Pa cemo onda vidjeti koliko moze fk sarajevo sa sponzorima fan shopom i kartama da izdrzi svoje plate . Jer je sarajevo prijavilo 11 miliona maraka rashoda prosle sezone , sad cemo to malo primitivno sracunati finansije : karte recicemo evo prosjek vam je 8512 znaci recicemo da svako plati kartu 10 maraka ( ovdje ima cinjenica da dio ljudi uzima sezonske karte za sve trbine nisu iste cijene itd . ) u sezoni ima 33 utakmice eto recicemo da sarajevo igra 17 domacih utakmica i 4 ako dodju do finala kupa to je 1787520 KM . I ako uzmemo fan shop sad ne znam koliko on zaradjuje ali eto bit cemo optimisticni reci cemo da zaraduje od odjece 200000 KM . Od clanskih karti 20 maraka po clanskoj nek treba 1 marka da se proizvede clanska reci cemo 19 maraka profita po clanskoj u 2024 . Sad nemam tacan broj clanova ali reci cemo 8000 to znaci 152000 maraka. I evo od evrope prosle sezone su zaradili 1750000 maraka. Sad znaci ako izracunamo samo fan shop karte i evropu fk sarajevo bi zaradjivalo 3.9 miliona maraka jos su ovdje neke cifre kao za fan shop uzimane optimisticno . Sada naravno imamo jos sponzore ja ne znam koliko koji sponzor daje para ali reci cemo optimisticno 2 miliona maraka eto zaokruzit cemo 6 kad se sve spoji . Znaci trebaju sad se trebaju prodati igraci u cijeni 5 miliona maraka da izadju na nulu i to svi znamo da dio profita uzimaju menadzeri maternji klubovi itd . Ovo sad nisu prave cifre ovo su otprilike , fan shop i sponzore sam uzeo malo optimisticno pogotovu za sponzore. Ovdje vidimo da su zapravo velike cifre koje ulaze ismir mirvic u fk sarajevo . I da kad bi on otisao da bi od najstabilnijeg financijskog kluba bi bili jedni od najnestabilnijih u kratkom vremenskom prostoru .
10 godina istu pricu pricate a nista se promijenilo nije,i dalje ste kokuzi,lopovi i prosijaci. Na 2 tekme u evropi nas doslo ko vas na 10 meceva. Kad ode Tan pa kad ode Nam sad im prica kad ode Mirvic,kad ode on doce opet neki Mirvic jer nece sigurno otici i ostaviti nekom drugom sve nego ce maloumnici prodati svoj udio. Sto se tice vegetice idi kujaj i jadikuj se Nedi na liveu necu te vise maltretirati puno. Do toad pricajte narednih 20 godina dok ode Tan dok im ode Mirvic. I ace da kazem ovom expertu za finansije,kad ode Mirvic pocecemo da prosimo kao vi i postacemo stabilni kao Zeljkan,potpisivacemo reprogram reprograma itd
Zadnja izmjena: mosarajvosa83, dana/u 26 jan 2025, 15:05, ukupno mijenjano 1 put.

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 26 jan 2025, 15:04

AVNOJ je napisao/la:
Pact1921 je napisao/la:
26 jan 2025, 01:07
slika
Evo ovo je sa stranice unfks pod stavkom historija. Hajde mozda neki ljude malo drugacije tumace neke stvari ali kako pitari mogu reci " horde zla postavljaju i rekord u neprekidnom navijanju - 45 minuta . Nije kao da jedno poluvrijeme traje 45 minuta + nadoknada , a bilo koja ozbiljna grupa navija citavo poluvrijeme.
Vjerovatno nisi ni bio rođen kad je stvarana ta historija a tvoje elementarno neznanje navijačkih postupaka govori da nikad nisi ni bio dio neke grupe.

Da se ne bi čudio u tumačenju kako ti kažeš nekih normalnih stvarima Horde Zla su u Beogradu čitavo poluvrijeme pjevali istu pjesmu što ni jedna grupa u SFRJ do tad nije uspjela, dakle ne navijala i pjevala svoje pjesme nego jedna pjesma 45 minuta.
Tacno si me brate impresionirao, kome pokusavas objasniti... :rol: :rol: :rol:

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 26 jan 2025, 15:10

26 jan 2025, 11:36
KONTRASVIH je napisao/la:
26 jan 2025, 11:30
26 jan 2025, 11:19

Generacija Željezničara 1990/91 i 1991/92

Dragan Škrba Porimonense 1992-95 kasnije Pohang do 2000
Željko Pavlović 1992-94 Croatia Zagreb
Haris Alihodžić 1992–1993 Favoritner A 1993–1994 Rapid Wien 1994 Antalyaspor 1995–1999 Mura
Goran Gutalj 1992-94 Mura, 1994 Maribor , 1995-97 Beltinci
Srećko Ilić 1992-94 Mura
Sead Kapetanović 1992–1993 Viktoria Aschaffenburg,1993–1994 SV Wiesbaden, 1994–1995 FSV Frankfurt , 1995–1999 VfL Wolfsburg
Suvad Katana 1992-94 Genk , 1994-96 Genk
Simo Krunić 1992-94 OFK Beograd
Vitomir Milošević 1994 - 2002 Eeintracht
Siniša Nikolić 1992–1994Atlético Clube de Portugal
Ratko Ninković 1992 - 93 Adelaide
Amar Osim 1991–1992 Saint-Dié , 1992–1996 Strasbourg
Milan Pavlović 1992- 93 Visaltijakos Nigrita 1993 -95 Anagenisi Kardica
Zoran Slišković 1991–1992 HAŠK Građanski 16 1992–1994 AEK Athens
Mario Stanić 1992–1993 Croatia Zagreb 1993–1994 Sporting Gijón
Nermin Vazda 1993–1995 SarıyeY 1995–1996 Türkiyemspor Berlin
Jasminko Velić 1992–1995 OFI Crete 1995–1996 Kastoria FC
Gordan Vidović 1992 St. Gallen 1993 KVK Tienen
Edim Hadžialagić 1991–1992 Maribor 1992–1996 Olimpija
Adnan Pehlivanović negdje Italija 3 liga
Elvir Baljić 92-95 Fk Sarajevo , s nama bio valjda šta li

itd itd. svaki kojeg se god uhvatiš je 92 pobjegao glavom bez obzira ali sporni su naši fudbaleri koji su 93 izašli iz opkoljenog grada. A i tu ima njihovih igrača među tim. Tipa Nermin Vazda.

Nemaju ni jednog igrača haman iz generacije 90/91 i 91/92 da je ostao u ratu ovdje a kako pričaju reko bi to sve bilo na liniji.

U laži su krake noge.

FK Zeljeznicar 93/94/95

Roster: Fahrudin Viteškić, Hasib Lošić, Kemal Elkaz, Saša Savić, Admir Adžem, Jasmin Hurić, Fadil Žerić, Dželaludin Muharemović, Mario Dodik, Edin Šopović, Adnan Pehlivanović, Samir Jahić, Sead Trnka, Dinko Džidić, Vahid Ahmetagić, Bulend Biščević, Nijaz Brković, Said Fazlagić, Mirsad Alajbegović, Adis Ibrišević, Muamer Hodžić, Kovačević. Trener: Drago Smajlović.
Kakav pacijent
Znaci idemo u borbu za spas fudbala sa:

-Ljudima koji su pobjegli kad je gradu i drzavi bilo najteze
-Klub koji ima najveci broj trofeja za zelenim stolom (dva trofeja odluke saveza)
-Navijacima koji su pisali pjesmice Vici
-Ljudi koji zale zbog reintegracije Grbavice (direktna radovanova zelja)
-Navijaci koji velicaju ratne zlocicne (Batka) i slave paljenje stadiona (koreografija, pjesme)
-Saveznistvom sjebali i izdali Slobodu, MDK..
-Borbu sa ljudima koje predvodi Ibrakovic, Mirvic i ostali kriminalci

Posteni bordo prijatelji :bih:
Kriminalci u tvojoj glavi,Mirvic je gospodin za vase mufljoze u svakom pogledu sto se lako da uociti,ako vam je nabio komplekse nije automatski kriminalac. Upravu si sve sto si napisao,mi smo ubijali po Sarajevu i mi mrzimo ovu drzavu zato ste vi sjeli sa Vicom dokazanim patriotom BIH. Evo bas sad slusam pjesme sto su HZ pisale Vici :rol: Jedan forumas nije grupa al to je vec visa matematika za tebe.

zeljovolimte
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolimte » 26 jan 2025, 15:13

26 jan 2025, 15:10
26 jan 2025, 11:36
KONTRASVIH je napisao/la:
26 jan 2025, 11:30

FK Zeljeznicar 93/94/95

Roster: Fahrudin Viteškić, Hasib Lošić, Kemal Elkaz, Saša Savić, Admir Adžem, Jasmin Hurić, Fadil Žerić, Dželaludin Muharemović, Mario Dodik, Edin Šopović, Adnan Pehlivanović, Samir Jahić, Sead Trnka, Dinko Džidić, Vahid Ahmetagić, Bulend Biščević, Nijaz Brković, Said Fazlagić, Mirsad Alajbegović, Adis Ibrišević, Muamer Hodžić, Kovačević. Trener: Drago Smajlović.
Kakav pacijent
Znaci idemo u borbu za spas fudbala sa:

-Ljudima koji su pobjegli kad je gradu i drzavi bilo najteze
-Klub koji ima najveci broj trofeja za zelenim stolom (dva trofeja odluke saveza)
-Navijacima koji su pisali pjesmice Vici
-Ljudi koji zale zbog reintegracije Grbavice (direktna radovanova zelja)
-Navijaci koji velicaju ratne zlocicne (Batka) i slave paljenje stadiona (koreografija, pjesme)
-Saveznistvom sjebali i izdali Slobodu, MDK..
-Borbu sa ljudima koje predvodi Ibrakovic, Mirvic i ostali kriminalci

Posteni bordo prijatelji :bih:
Kriminalci u tvojoj glavi,Mirvic je gospodin za vase mufljoze u svakom pogledu sto se lako da uociti,ako vam je nabio komplekse nije automatski kriminalac. Upravu si sve sto si napisao,mi smo ubijali po Sarajevu i mi mrzimo ovu drzavu zato ste vi sjeli sa Vicom dokazanim patriotom BIH. Evo bas sad slusam pjesme sto su HZ pisale Vici :rol: Jedan forumas nije grupa al to je vec visa matematika za tebe.
Vico Srbine Horde su uz tebe!! ???

Nije jedan,nego malo vise forumasa.

Ima snimak Mirvica i Vice na internetu? Gospodin?
Nisam rekao da ste ubijali, a da imate ispade tipa "reintegrisani" "batkovi potomci" "da zapalim Grbavicu" imate itekako imate..

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.