Chelsea FC

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88

IQ200
Kontakt:

Re: Chelsea FC

Post Postao/la IQ200 » 25 jan 2025, 23:28

Pa mi smo posudili Strasburgu Petrovića, našeg najboljeg golamana, isto kao sa Chalobahom, umjesto da dovedu normalne igrače oni dadnu po 20 mil najmanje za svakog ko zna šutnut loptu, a vidio sam da je Andrey Santos dao opet gol za Strasburg

ZOGLI
Kontakt:

Post Postao/la ZOGLI » 26 jan 2025, 00:05

To je bio problem sve i prosle sezone,zasto nista nije sredio ,Mareska se kocka i gubi,a sa njim i sportski direktori koji su spomenuti iznad i koji su izmedju ostalog i njega doveli u klub,imamo veliki izbor raznovrsnih igraca i to dobrih,ima najvise opcija od svih trenera na svetu i samo njake nesto,pa ne moze brate moras da isporucis rezultate,previse novca je ulozeno.

wadethegreat
Kontakt:

Post Postao/la wadethegreat » 26 jan 2025, 00:25

Pickica

Soba
Kontakt:

Post Postao/la Soba » 26 jan 2025, 08:35

Vazda sam govorio da nam treba i drugi tip napadaca u rezervi, neki sidras ala Ziru da moze da se nosi sa stoperima da odigra sa krilima. Cisto da imas drugaciji tip napadaca da ubacis, ovako i dzekson i nkunku su vise kao krila

darker10
Kontakt:

Post Postao/la darker10 » 26 jan 2025, 12:46

Soba je napisao/la:
26 jan 2025, 08:35
Vazda sam govorio da nam treba i drugi tip napadaca u rezervi, neki sidras ala Ziru da moze da se nosi sa stoperima da odigra sa krilima. Cisto da imas drugaciji tip napadaca da ubacis, ovako i dzekson i nkunku su vise kao krila
Nje znam .Nama uvijek nesto .Po meni trenutno je ovo sasvim solidna ekipa za neki top4 posebno ako uzmes u obzir da su ti takmaci za to mjesto trenutno Forrest,Bournemouth i Newcastle.To bi trebalo bit dohvatljivo posebno nakon sto se toliko ulozilo.

wadethegreat
Kontakt:

Post Postao/la wadethegreat » 26 jan 2025, 13:28

darker10 je napisao/la:
26 jan 2025, 12:46
Soba je napisao/la:
Nje znam .Nama uvijek nesto .Po meni trenutno je ovo sasvim solidna ekipa za neki top4 posebno ako uzmes u obzir da su ti takmaci za to mjesto trenutno Forrest,Bournemouth i Newcastle.To bi trebalo bit dohvatljivo posebno nakon sto se toliko ulozilo.
Pa problem je sto si toliko ulozio I vracas stopera sa posudbe jer si sve u odbrani fulio.
Nemas napadaca koji ima Konstantu Nego nestane po 7 tekmi.
Krila imaju po 5 golova u sezoni u sebi :tokralju:
Na papiru se ulozilo a na terenu ti mnogo fali…
O Sanchezu nemam snage da pricam vise.
I da onda imas trenera koji je sa svim tim zadovoljan jer uprava kaze da mora biti.
To je slag na tortu.

Soba
Kontakt:

Post Postao/la Soba » 26 jan 2025, 14:31

darker10 je napisao/la:
26 jan 2025, 12:46
Soba je napisao/la:
Ma slazem se, sve osim top4 je sramota, mogu oni pricat nije to cilj.
Kazem onako jer vidim vazda nas povezuju i spominju se igraci istih karakteristika, Isak, Osimen itd
Ne treba kupovati, treba od ove ogromne ekipe i igraca na pozajmicama probrati i napraviti sistem

aqarius
Kontakt:

Post Postao/la aqarius » 26 jan 2025, 15:39

Top 4 mora biti cilj...ne znam ko govori da nije cilj..pa cilj je liga prvaka...

wadethegreat
Kontakt:

Post Postao/la wadethegreat » 26 jan 2025, 15:49

aqarius je napisao/la:
26 jan 2025, 15:39
Top 4 mora biti cilj...ne znam ko govori da nije cilj..pa cilj je liga prvaka...
Pa nas trener :rol: .
Prvo je bilo nismo title contenders pa je sada nije obavezan top 4.
Do kraja sezone ce biti nije obavezno ni top 6.

wadethegreat
Kontakt:

Post Postao/la wadethegreat » 26 jan 2025, 16:36

Po meni je ovo situacija sto se tice igrackog kadra:
Sanchez - pod hitno novi golman.
Cucurella - top
Colwill - dobar moze jos bolji biti.
Chalobah - dobar ali ce ga se rijesiti.
Gusto i James - Obojica defanzivno liability jedan je takav dok su Jamesa povrede satrale.
Caicedo - Strasan
Enzo - najveci kreativac u ekipi uz Palmera.
Madueke - Sebican, cesto nezainteresovan, nedovoljno ambiciozan ali ima talenat.
Sancho - vrhunski igrac na niski blok odlican dribler iz nicega stvori nesto. Nekonstantan i nedovoljna prijetnja po gol.
Neto - Nekonstantan vrlo cesto nevidljiv.
Jackson - jako talentovan, fizikalije top, link up play top. Nije napadac za ozbiljne ekipe nije caubi nema to u sebi.
Lavija - ceste povrede talenat je tu ali isto kao sa Jameson nije available vecinu vremena.
Felix - igrac poteza, zna igrati i za ekipu dobar igrac za rotacije.
Nkunku - nedovoljno koristen a i nema mjesta u ovom sistemu. Nije napadac da ti vodi liniju.

Onda posudbe:
Santos - brutalan all round igrac.
Paez - strasan talenat.
Estevao - isto kao i Paez.

Mudryk ce biti suspendovan i mozda ce biti raskinut ugovor sa njim...
Povezujemo se sa redom- Garnacho, Tel, Delap, Isaak, Gittens, Duran idt itd. Fakticki svaki dobri mladi napadacki orijentisan igrac u Evropi...
U odbrani - Ovaj iz Bournemouhta, Guehi, Diomande, Silva, Scalvini itd itd svaki mladi stoper u Evropi...
Sredina - Douglas Luiz na posudbu jer Santos dolazi sljedece sezone.
Golman - Nista jer je Sanchez genije :kafa: .
Moje preference su Mbeumo sa kojim se ne povezujemo. Od krila sto se povezujemo Gittens.
Od napadaca Isaak je nerealan tako da Duran meni licno ili Delap.
U odbrani ovog iz Bournemoutha nisam pratio tako da od ostalih Diomande jer nam treba stijena jedna tu.
Scalvini je isto dobra opcija mislim svi su ali ce vjerovatno na kraju Anselminho tu biti opcija...
Ugl ima talenta, ima talenta kojem treba rada i ima klada...

Zaboravio sam Fofanu koji isto kao James i Lavija historija povreda talenat tu.
Buddy i Disasi no comment.

Majstorinho
Kontakt:

Post Postao/la Majstorinho » 26 jan 2025, 17:04

wadethegreat je napisao/la:
26 jan 2025, 15:49
aqarius je napisao/la:
26 jan 2025, 15:39
Pa nas trener :rol: .
Prvo je bilo nismo title contenders pa je sada nije obavezan top 4.
Do kraja sezone ce biti nije obavezno ni top 6.
Lažljivac će reći da nije bio cilj top 10 kada završimo 12 na tabeli :kafa:
Blue is a color
Football is a game

TheShed
Kontakt:

Post Postao/la TheShed » 26 jan 2025, 17:14

Glavni i odgovorni krivci za stanje u klubu su direktori Winstanley i Stewart.

Sancheza koji je bio otpisan iz Brightona je isti Winstanley preko veza iz bivšeg kluba doveo kod nas i projektovao za našeg prvog golmana iako smo svi znali da je u pitanju kikser od golmana...

Stewart, inače bivši direktor Monaca nas je pojačao preko svojih veza sa Disasijem, Badiashilleom, itd.

Ti ljudi u dvije godine nisu u stanju adekvatno pojačati ekipu i to na pozicijama koje nam konstantno škripe: golman, štoper, napadač.

To dovoljno govori o njihovom radu i oni su najveći krivci za sve.

Jedini pozitivac od naših direktora je Joe Shields.

Boehlyja mogu kriviti što su mu savjetnici loše preporuke dali i što je zaposlio pogrešne ljude na bitnim pozicijama ali kao vlasnik nema lošu namjeru i ulaže novac od prvog dana od kada je došao u klub.

wadethegreat
Kontakt:

Post Postao/la wadethegreat » 26 jan 2025, 17:18

TheShed je napisao/la:
26 jan 2025, 17:14
Glavni i odgovorni krivci za stanje u klubu su direktori Winstanley i Stewart.

Sancheza koji je bio otpisan iz Brightona je isti Winstanley preko veza iz bivšeg kluba doveo kod nas i projektovao za našeg prvog golmana iako smo svi znali da je u pitanju kikser od golmana...

Stewart, inače bivši direktor Monaca nas je pojačao preko svojih veza sa Disasijem, Badiashilleom, itd.

Ti ljudi u dvije godine nisu u stanju adekvatno pojačati ekipu i to na pozicijama koje nam konstantno škripe: golman, štoper, napadač.

To dovoljno govori o njihovom radu i oni su najveći krivci za sve.

Jedini pozitivac od naših direktora je Joe Shields.

Boehlyja mogu kriviti što su mu savjetnici loše preporuke dali i što je zaposlio pogrešne ljude na bitnim pozicijama ali kao vlasnik nema lošu namjeru i ulaže novac od prvog dana od kada je došao u klub.
Joe Shields je najvise pogadjao sa transferima.
Odnosno sa preporukama.
Ova dvojica hit and miss puno vise miss.
Al eto vidjet cemo nakon sto i ove sezone ne budemo u top 4 sta ce biti :kafa:
Skauti nadju igrace ovi approvaju i to je to procjena im je jako losa.
Sto kazes dovodilo se preko veze a sve klade isto kao da su imali neke finansijske koristi od toga ili se jednostavno pravili pametni...

IQ200
Kontakt:

Post Postao/la IQ200 » 26 jan 2025, 17:26

26 jan 2025, 16:36
Po meni je ovo situacija sto se tice igrackog kadra:
Sanchez - pod hitno novi golman.
Cucurella - top
Colwill - dobar moze jos bolji biti.
Chalobah - dobar ali ce ga se rijesiti.
Gusto i James - Obojica defanzivno liability jedan je takav dok su Jamesa povrede satrale.
Caicedo - Strasan
Enzo - najveci kreativac u ekipi uz Palmera.
Madueke - Sebican, cesto nezainteresovan, nedovoljno ambiciozan ali ima talenat.
Sancho - vrhunski igrac na niski blok odlican dribler iz nicega stvori nesto. Nekonstantan i nedovoljna prijetnja po gol.
Neto - Nekonstantan vrlo cesto nevidljiv.
Jackson - jako talentovan, fizikalije top, link up play top. Nije napadac za ozbiljne ekipe nije caubi nema to u sebi.
Lavija - ceste povrede talenat je tu ali isto kao sa Jameson nije available vecinu vremena.
Felix - igrac poteza, zna igrati i za ekipu dobar igrac za rotacije.
Nkunku - nedovoljno koristen a i nema mjesta u ovom sistemu. Nije napadac da ti vodi liniju.

Onda posudbe:
Santos - brutalan all round igrac.
Paez - strasan talenat.
Estevao - isto kao i Paez.

Mudryk ce biti suspendovan i mozda ce biti raskinut ugovor sa njim...
Povezujemo se sa redom- Garnacho, Tel, Delap, Isaak, Gittens, Duran idt itd. Fakticki svaki dobri mladi napadacki orijentisan igrac u Evropi...
U odbrani - Ovaj iz Bournemouhta, Guehi, Diomande, Silva, Scalvini itd itd svaki mladi stoper u Evropi...
Sredina - Douglas Luiz na posudbu jer Santos dolazi sljedece sezone.
Golman - Nista jer je Sanchez genije :kafa: .
Moje preference su Mbeumo sa kojim se ne povezujemo. Od krila sto se povezujemo Gittens.
Od napadaca Isaak je nerealan tako da Duran meni licno ili Delap.
U odbrani ovog iz Bournemoutha nisam pratio tako da od ostalih Diomande jer nam treba stijena jedna tu.
Scalvini je isto dobra opcija mislim svi su ali ce vjerovatno na kraju Anselminho tu biti opcija...
Ugl ima talenta, ima talenta kojem treba rada i ima klada...

Zaboravio sam Fofanu koji isto kao James i Lavija historija povreda talenat tu.
Buddy i Disasi no comment.
Mi trenutno nemamo ništa od toga što imaju talenat, ako i oni tako misle pa kupiš igrača pa ga posudiš da vidiš hoće li isplivali u igrača, a ne svaki igrač skoro ima talenat, Enzo je solidan igrač, ali ništa više od toga, da dođe ponuda od 80-90 mil rado bih prihvatio, Madueke kriv za gol juče, za njega 50 mil i staviti Estevaa i Neta, rotirati na početku, Paez mislim da nije rang Estevaa, nema ni on učinak, početak ove sezone super i onda loše i klupa, ovaj Huijsen je strašan, ima otkupnu klazulu i baš me zanima kolika je, neće više ganjati Durana ne spominje se od ljeta, mogli smo ga dovesti za 40 a sad traže 100, tako da i ne razmišljate, Isak je nemoguća misija, naši neće htjet Mbuema iz razloga što zna dati gol a mi takve ne dovodimo haha, Scalvini isto kao Fofana imao užasnu ozljedu ne hvala

wadethegreat
Kontakt:

Post Postao/la wadethegreat » 26 jan 2025, 17:30

Nisam ni rekao da imamo kume nego ponaosobno govorim sta imamo...
Enzo je mnogo vise nego solidan igrac...
Paez je odlican frajer ima 17 godina logicno da nece cijelu sezonu biti neki extra mega giga nivo...
Povezujemo se i sa Duranom i sa ostalima ti se ponsas ko da imas direktnu vezu sa klubskom hijerarhijom :rol:
Bog me ubio ako si vidio dvije tekme Huijsena :rol: .
Isto kao i ja procitao si da se povezujemo vidio fizikalije i statisiku otkako je u prvih 11...

Majstorinho
Kontakt:

Post Postao/la Majstorinho » 26 jan 2025, 17:38

Ma gledao sam ja neke utakmice Bournemoutha i Huijsen obećava. Stijena je u njihovoj odbrani, ali opet ne želim igrače od 19 godina. Daj nekoga ko je iskusan nije zabranjeno dovesti igrača koji ima 25+ godina :problem:
Blue is a color
Football is a game

IQ200
Kontakt:

Post Postao/la IQ200 » 26 jan 2025, 17:39

Enzo možda jest više od solidnog igrača ali top klasa nije, dakle za 120 miliona nije, daj mi samo jedan post u januaru da se povezujemo sa Duranom, ti se tako ponašaš ne ja, pogledaj koju tekmu tima koji igra najljepše u Premier ligi (Bournmouth) nećeš se pokajati, pratim očigledno više nego ti tako da sebi dajem za pravo da napišem post

wadethegreat
Kontakt:

Post Postao/la wadethegreat » 26 jan 2025, 17:47

Nije nego seres prdis ponasas se ko autoritet za transfere :rol: .
Ma nisi ti nista gledao pricas iz guzice...
S kim kod se povezemo ti ga vec skautirao isao na tekme...
Enzo jeste top klasa sto se tice kreiranja i balili ste ovdje kad je usao u formu.
Nebitno kako god nadam se da ce ikoga dovesti prelazni rok prolazi mi samo glasine citamo nikakve potvrde icega.
I ne moras sa dva profila pisati dosta je jedan.

darker10
Kontakt:

Post Postao/la darker10 » 26 jan 2025, 17:59

26 jan 2025, 13:28

Pa problem je sto si toliko ulozio I vracas stopera sa posudbe jer si sve u odbrani fulio.
Nemas napadaca koji ima Konstantu Nego nestane po 7 tekmi.
Krila imaju po 5 golova u sezoni u sebi :tokralju:
Na papiru se ulozilo a na terenu ti mnogo fali…
O Sanchezu nemam snage da pricam vise.
I da onda imas trenera koji je sa svim tim zadovoljan jer uprava kaze da mora biti.
To je slag na tortu.
Sve je to do menadzera druze moj .Ko mu je kriv sto je yes man pa dopusti da mu ponajboljeg stopera posalju na pozajmicu?

Ko mu je kriv sto forsira Jacksona naprijed?Ko mu je kriv sto forsira Sancheza?Njegovo je da nadje maksimum iz ove ekipe i igraca.Ako mu dovedu sve najbolje igrace ,onda im i ja mogu bit menadzer za dosta manje pare :rol: A ponavljam ,ekipa je dovoljno dobra za top4,pogotovo kad uzmes u obzir ko su ti takmaci.

Lampard je u mnogo goroj situaciji i sa slabijom ekipom izborio lp.

Odgovori

Natrag na “Chelsea FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.