FC Internazionale Milano - Uživo komentarisanje utakmica

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Tritolone
Kontakt:

Re: FC Internazionale Milano - Uživo komentarisanje utakmica

Post Postao/la Tritolone » 22 jan 2025, 23:00

Ni meni se to ne svidja a izgleda mi kao da se u LP pogotovo povuce kocnica nakon vodstva. Nisu ni ovi bili bezopasni i mogao je jedan zalutati u nasu mrezu.

Po projekcijama jucer sta sam vidio i 16 bodova bi trebalo biti dovoljno za zadnje mjesto u top 8 ali ovisit ce o gol razlici.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

ElPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la ElPrincipe » 22 jan 2025, 23:18

GeriOldman je napisao/la:
22 jan 2025, 22:48
Počinje baš ići na kur.ac ovo završavanje utakmica nakon prvog gola. U kontru se trči i stane ili se ide prema korneru. Bespotrebno vraćanje skroz do golmana i onda ispucavanje. Možda će se isplatiti protiv Sparte, ali negdje će se vratiti pa ćemo se pitati što baš sad i slično. Ali haj, da ne bude da hejtam. Živi bili pa vidjeli.
Potpisujem

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 22 jan 2025, 23:39

Tritolone je napisao/la:
22 jan 2025, 23:00
Ni meni se to ne svidja a izgleda mi kao da se u LP pogotovo povuce kocnica nakon vodstva. Nisu ni ovi bili bezopasni i mogao je jedan zalutati u nasu mrezu.

Po projekcijama jucer sta sam vidio i 16 bodova bi trebalo biti dovoljno za zadnje mjesto u top 8 ali ovisit ce o gol razlici.
mozemo se provuc i sa porazom, ali su po meni za to male sanse. Jer ako Leverkusen i Aston Villa dobiju svoje utakmice, a velike su sanse da hoce, mi ispadamo iz top 8 jer imamo losiju gol razliku od njih
We all have a past. We have ours and we're proud of it.

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 23 jan 2025, 10:40

Ima ona stranica footballmeetsdata na twitteru koja se bavim tim prognozama, po tome mi imamo 98% za prolazak u top 8 na 10000 simulacija, da smo zabili koji gol vise (recimo Arsenal ima dobru gol razliku) bili bi 99% unutra, ali ajde nije ni bitno, treba uzet bod pa si siguran.

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

miki09
Kontakt:

Post Postao/la miki09 » 23 jan 2025, 11:16

Počinje baš ići na kur.ac ovo završavanje utakmica nakon prvog gola. U kontru se trči i stane ili se ide prema korneru. Bespotrebno vraćanje skroz do golmana i onda ispucavanje. Možda će se isplatiti protiv Sparte, ali negdje će se vratiti pa ćemo se pitati što baš sad i slično. Ali haj, da ne bude da hejtam. Živi bili pa vidjeli.
Hajde ovdje je to bilo i prihvatljivo, realno vidjelo se odmah da ovi meda ne mogu, bilo je situacija gdje smo po 15min drzali loptu a oni nisu bili ni blizu da nam uzmu posjed, da ne pominjem da dva pasa nisu mogli sastaviti kako treba. Jbg treba uzeti u obzir i ligu koja nam treba biti preca sad nego bilo sta drugo. Moramo ostati u najgorem slucaju na tri, cetiri boda uz napoli tamo na proljece kad se sezona bude lomila, a za to je potrebno cuvanje energije.

Ali u ovim utakmicama u ligi protiv boljih ekipa slazem se da treba da budemo aktivniji u napadu, jer zakonom velikih brojeva se mora desiti da ces kad tad fasovati pred kraj ako stalno igrac gurave zavrsnice.

GeriOldman
Kontakt:

Post Postao/la GeriOldman » 24 jan 2025, 00:22

miki09 je napisao/la:
23 jan 2025, 11:16
Hajde ovdje je to bilo i prihvatljivo, realno vidjelo se odmah da ovi meda ne mogu, bilo je situacija gdje smo po 15min drzali loptu a oni nisu bili ni blizu da nam uzmu posjed, da ne pominjem da dva pasa nisu mogli sastaviti kako treba. Jbg treba uzeti u obzir i ligu koja nam treba biti preca sad nego bilo sta drugo. Moramo ostati u najgorem slucaju na tri, cetiri boda uz napoli tamo na proljece kad se sezona bude lomila, a za to je potrebno cuvanje energije.

Ali u ovim utakmicama u ligi protiv boljih ekipa slazem se da treba da budemo aktivniji u napadu, jer zakonom velikih brojeva se mora desiti da ces kad tad fasovati pred kraj ako stalno igrac gurave zavrsnice.
Pa ne znam baš da nisu meda mogli. Da pred kraj onaj ne izblokira inzaghiju bi se psovalo 3 dana. Ovako je rutinski. A to i jest problem po meni, što se smatra da je prihvatljivo na određenim utakmicama, a ne bi trebalo biti, jer obrnut će se kad se najmanje nadamo. Sjetimo se juventusa ili milana. Kriva nam sreća, sudija, atmosfera, nebitan trofej itd..
To do ove sezone nije bilo ovako, ne znam šta se promijenilo. Ok, čuva se energija, ali ako si izveo najjači sastav zar nije logično da zabiješ tri do poluvremena riješiš tekmu i izbaciš glavne igrače.
Cilj opravdava sredstvo znam, ali bojim se da do cilja će inter ispucati sva sredstva.
1921

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 24 jan 2025, 09:02

24 jan 2025, 00:22
miki09 je napisao/la:
23 jan 2025, 11:16

Pa ne znam baš da nisu meda mogli. Da pred kraj onaj ne izblokira inzaghiju bi se psovalo 3 dana. Ovako je rutinski. A to i jest problem po meni, što se smatra da je prihvatljivo na određenim utakmicama, a ne bi trebalo biti, jer obrnut će se kad se najmanje nadamo. Sjetimo se juventusa ili milana. Kriva nam sreća, sudija, atmosfera, nebitan trofej itd..
To do ove sezone nije bilo ovako, ne znam šta se promijenilo. Ok, čuva se energija, ali ako si izveo najjači sastav zar nije logično da zabiješ tri do poluvremena riješiš tekmu i izbaciš glavne igrače.
Cilj opravdava sredstvo znam, ali bojim se da do cilja će inter ispucati sva sredstva.
Pa protiv Juventusa se nije pobijedilo upravo zato sto se nije cuvao rezultat kad je bilo dva razlike, nego su navalili svim silama da postignu i treci gol. Dvije kontre i ode pobjeda. U superkupu protiv Milana slicna situacija, imas dva razlike i na kraju izgubis utakmicu.

GeriOldman
Kontakt:

Post Postao/la GeriOldman » 24 jan 2025, 13:10

Nije poenta u srljanju, već nezainteresovanosti. Nikad Mister nije išao glavom bez obzira u napad, ali nikad nije ni ovako conteovski igrao a znamo kako Inter pod conteom prošao. Mislim smiješno je kukati na ekipu koja je poravnata u prvenstvu sa liderom i osigurala je 99% četvrtfinale LP, ali eto više neka bojazan.
1921

miki09
Kontakt:

Post Postao/la miki09 » 24 jan 2025, 13:50

24 jan 2025, 13:10
Nije poenta u srljanju, već nezainteresovanosti. Nikad Mister nije išao glavom bez obzira u napad, ali nikad nije ni ovako conteovski igrao a znamo kako Inter pod conteom prošao. Mislim smiješno je kukati na ekipu koja je poravnata u prvenstvu sa liderom i osigurala je 99% četvrtfinale LP, ali eto više neka bojazan.
Bogami ti ko da nisi gledao prvih par sezona inzagija. On kad je poceo da ima konstantne rezultate je upravo onda kad je ubacio taj konteovski element u svoju igru. Prije toga smo izgledali ko sprinteri na sto metara, sve radili u najvecoj brzini, primali golove na sve moguce nacine, pogotovo iz kontri.

Taj preokret se desio kad mu je visila noga nekoliko mjeseci prije finala lige prvaka i od tada pa na ovamo imamo po broju primljenih golova najbolju odbranu u evropi, pazi ne jednu od najboljih, vec najbolju. Mozda se neki nece sloziti, ali ako mene pitas to je glavni preduslov za osvajanje trofeja.
E sad ove trenutne igre u ligi prvaka jesu bas defanzivne al ko moze mirne duse bilo sta reci kad odbrana funkcionise kao sat. Dok god se pobjedjuje alal im vera...

GeriOldman
Kontakt:

Post Postao/la GeriOldman » 24 jan 2025, 23:36

U pravu si. Na početku to jeste izgledalo na momente srljanje u napad, ali nije u tolikoj mjeri da prosipa vodstvo u kontinuitetu. Kasnije je, što kažeš, došao na nivo kako i treba. Meni je to upravo problem, što ova igra nije taj nivo, međutim što kažeš dok se pobjeđuje nema potrebe za pronalaskom mana, ali bojim se da takav pristup ne daje pobjednički kontinuitet. Vidjet ćemo sve kroz nekoliko mjeseci.
1921

TheTruth34
Kontakt:

Post Postao/la TheTruth34 » 26 jan 2025, 17:49

Poprilično jak sastav, idemo ovo riješiti sa par golova.

Mago
Kontakt:

Post Postao/la Mago » 26 jan 2025, 18:08

Thuram nije realan 😮

Bravo Fratko!
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.

GeriOldman
Kontakt:

Post Postao/la GeriOldman » 26 jan 2025, 18:09

Marcus ove sezone je nešto sasvim drugo :tokralju:
1921

TheTruth34
Kontakt:

Post Postao/la TheTruth34 » 26 jan 2025, 18:11

Tikus :ljepota:
Fratessi, čovjek sa najboljim osjećajem za gol na svijetu (ako izuzmemo napadače).

GeriOldman
Kontakt:

Post Postao/la GeriOldman » 26 jan 2025, 18:19

Umjesto faul nad Augustom, dosudiš nepostojeći faul De Vriju i daš karton. Bravo sudija.
1921

TheTruth34
Kontakt:

Post Postao/la TheTruth34 » 26 jan 2025, 18:20

Kakvo suđenje.. :sick: :sick:
Pomoćni koji ima odličan pregled vidi da De Vrij dolazi prvi do lopte..

Mago
Kontakt:

Post Postao/la Mago » 26 jan 2025, 18:23

Ajjj Marcuse 😯
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.

GeriOldman
Kontakt:

Post Postao/la GeriOldman » 26 jan 2025, 18:23

E jbg Thuram :lol:
1921

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 26 jan 2025, 18:23

Pa kako promasi :urnebes:

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 26 jan 2025, 18:24

Ovo ne bi bio ofsajd, steta

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.