Serie A
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- JayCatwright
- Kontakt:
Re: Serie A
Milan na vrijeme ulazi u formu, da klepi najveće lopove u historiji lige
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Tako je, dobiće Intera opetJayCatwright je napisao/la: ↑26 jan 2025, 14:27Milan na vrijeme ulazi u formu, da klepi najveće lopove u historiji lige
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
- TheTruth34
- Kontakt:
Bravo kone, jako bitna pobjeda, ostaje nada da će se igrati Evropa i sljedeće godine 
Naravno, ide potvrda sljedece koloTheTruth34 je napisao/la: ↑26 jan 2025, 15:29Bravo kone, jako bitna pobjeda, ostaje nada da će se igrati Evropa i sljedeće godine![]()
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- TheTruth34
- Kontakt:
Ako to znači da se nećete međusobno tući, možemilanist je napisao/la: ↑26 jan 2025, 17:25Naravno, ide potvrda sljedece koloTheTruth34 je napisao/la: ↑26 jan 2025, 15:29Bravo kone, jako bitna pobjeda, ostaje nada da će se igrati Evropa i sljedeće godine![]()
![]()
Malo je ružno, kada se posvađaju kapiten koji je godinama tu (posljednji koji je podigao scudetto) i trener (novajlija, bivši igrač gradskog rivala) i svi su na strani Interiste, pored žive legende Milana
Ako će vaša pobjeda značiti, da više ne moramo gledati te gnusne scene, pristajem
- TheTruth34
- Kontakt:
Kakvo trenutno stanje u klubu, takav i kapiten
Mada vama ni Maldini nije valjao..
Mada vama ni Maldini nije valjao..
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Eto vam ga. Čim vam halali pobjedu uzmite ga sebi 
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
L'arbitro e l'alibi dei perdenti.
Posljedni koji je podigao scudetto je Romangioli, tako da ne diprTheTruth34 je napisao/la: ↑26 jan 2025, 17:44Ako to znači da se nećete međusobno tući, možemilanist je napisao/la: ↑26 jan 2025, 17:25Naravno, ide potvrda sljedece koloTheTruth34 je napisao/la: ↑26 jan 2025, 15:29Bravo kone, jako bitna pobjeda, ostaje nada da će se igrati Evropa i sljedeće godine![]()
![]()
Malo je ružno, kada se posvađaju kapiten koji je godinama tu (posljednji koji je podigao scudetto) i trener (novajlija, bivši igrač gradskog rivala) i svi su na strani Interiste, pored žive legende Milana
Ako će vaša pobjeda značiti, da više ne moramo gledati te gnusne scene, pristajem![]()
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Brat Adli dva žuta nakon što je izašao iz igre 
MANIJACI JUG 1987
Glupan, ajde sto je dobio zuti sto je sporo izasao, jer u njeg je citav zivot takav
ali ovo posle 
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Kakvo ludilo jebote i pobjeda Fiorentine 
MANIJACI JUG 1987
Simone oborio rekord kao trener koji je najbrže stigao do 200 pobjeda u Seriji A 
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Još ako dođe Garancho, preozbiljna ekipa.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Juve
Milan
Jbaše rating lige levati
Milan
Jbaše rating lige levati
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.