Pa ako se pališ kod pomena stranke, u pravu si.
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
QUARTERBACK je napisao/la: ↑27 jan 2025, 12:15evo za decka bez mozga jos jednom mozda mu nekad bude jasnije
QUARTERBACK je napisao/la: ↑27 jan 2025, 11:39i sda i nip je smece obicno, bosnjacima je potrebna treca opcija i posteni ljudi koji su situirani zivotno i ne treba im politicka fotelja za to.. da li ce to stranci dozvoliti da se desi ikad ovdje cisto sumnjam jer im nije u interesu da mi kao narod rastemo
Takva opcija ne postoji i nikad se neće pojaviti. Zato imaš ovo što imaš i primoran si da biraš manje zlo.
SDA je veće zlo. Najveće, i svaka opcija je bolja od njih.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Centre forward
- Kontakt:
Švercer sa koridora i zeleni bot-konobar opet "drže" časove iz ekonomije 

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Divni naši poslodavci i privrednici.U inspekcijskim nadzorima zatečeno je 536 prijavljenih radnika i 35 neprijavljenih radnika.
Otkrivena su četiri objekta koja nisu imala odobrenje za rad od nadležnog organa. Zabilježeno je da dva porezna obveznika nisu imala instaliran fiskalni uređaj te 68 poreznih obveznika nije evidentiralo promet putem fiskalnog uređaja.
Zbog utvrđenih nepravilnosti kao što su angažiranje neprijavljenih radnika, rad bez odobrenja nadležnog organa, neevidentiranje prometa putem fiskalnog uređaja i nepostojanje instaliranog fiskalnog uređaja zapečaćeno je 25 objekata i izdato je 136 prekršajnih naloga s ukupno izrečenim novčanim kaznama u iznosu 265.100 KM.

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- PopravnaToljaga
- Kontakt:
Radim ,pa ovako prelistavam pomalo ne mogu sve upratit
Puna podršku za smjenu
Pogubnije je Konaković po BH muslimane nego čitavo ratno rukovodstvo RSa
- PopravnaToljaga
- Kontakt:
hahahahahah čuj glupana Virtuala , krenuli rušit SNSD,a ne mogu prstom da mrdnu jer SNSD moze sve blokirat kroz predstavnicki dom hahah
Bosancima i Hercegovcima ( a to su svi stanovnici Bosne i Hercegovine) je potreban Komunizam.QUARTERBACK je napisao/la: ↑27 jan 2025, 11:39i sda i nip je smece obicno, bosnjacima je potrebna treca opcija i posteni ljudi koji su situirani zivotno i ne treba im politicka fotelja za to.. da li ce to stranci dozvoliti da se desi ikad ovdje cisto sumnjam jer im nije u interesu da mi kao narod rastemo
Samo tako možemo krenuti naprijed i u nove pobjede.
Marksizam u škole, vjeronauka OUT.
Samim tim bi @beško i slični završili u gulagu ili na društveno korisnom radu do kraja života

- Shategabri
- Kontakt:
Nije tačno da su isti, da su isto loši.
Imaju boljke koje su imali i ovi majmuni iz SDA, korupcija, kriminal, sve je tu i dalje, ne rješava se to preko noći niti će.
Po tom pitanju nisu ništa bolji.
Ali RADE NEŠTO, vide se neki rezultati.
Za razliku od onih koji nisu radili ništa.
Imaju boljke koje su imali i ovi majmuni iz SDA, korupcija, kriminal, sve je tu i dalje, ne rješava se to preko noći niti će.
Po tom pitanju nisu ništa bolji.
Ali RADE NEŠTO, vide se neki rezultati.
Za razliku od onih koji nisu radili ništa.
Koševo Zapad
Ma samo neka vako bude, dok i zadnjem ne dopizidi kako je stanje u drzavi ovako ce da bude. Mozda dozivimo neku revoluciju kao u francuskoj 

GGMU
- PopravnaToljaga
- Kontakt:
Komunizam je toliko dobar da vojnici Sjeverne Koreje koji ratuju u Ukrajini , više vole da im lete dronovi preko glava ,nego da se vraćaju nazadRajaz je napisao/la: ↑27 jan 2025, 12:57Bosancima i Hercegovcima ( a to su svi stanovnici Bosne i Hercegovine) je potreban Komunizam.QUARTERBACK je napisao/la: ↑27 jan 2025, 11:39i sda i nip je smece obicno, bosnjacima je potrebna treca opcija i posteni ljudi koji su situirani zivotno i ne treba im politicka fotelja za to.. da li ce to stranci dozvoliti da se desi ikad ovdje cisto sumnjam jer im nije u interesu da mi kao narod rastemo
Samim tim bi @beško i slični završili u gulagu ili na društveno korisnom radu do kraja života![]()
- Centre forward
- Kontakt:
Možda i nije dobar, al' ti o njemu slovo nisi pročit'o da bi mog'o da mu sudiš prika.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
11-0-0 Rekordmeister
- PopravnaToljaga
- Kontakt:
Ima zemalja kome se sviđa bujrum , Kuba , S.Koreja ,ko voli nestašice , hrane goriva , struje ,tekstila , valutne apoene od jedne milijarde,vožnju par nepar neka ode ,primit ce ga rado
Nemoj reći da ti nisam rekao, ali Sjeverna Koreja nije KomunizamPopravnaToljaga je napisao/la: ↑27 jan 2025, 13:07Komunizam je toliko dobar da vojnici Sjeverne Koreje koji ratuju u Ukrajini , više vole da im lete dronovi preko glava ,nego da se vraćaju nazadRajaz je napisao/la: ↑27 jan 2025, 12:57Bosancima i Hercegovcima ( a to su svi stanovnici Bosne i Hercegovine) je potreban Komunizam.QUARTERBACK je napisao/la: ↑27 jan 2025, 11:39i sda i nip je smece obicno, bosnjacima je potrebna treca opcija i posteni ljudi koji su situirani zivotno i ne treba im politicka fotelja za to.. da li ce to stranci dozvoliti da se desi ikad ovdje cisto sumnjam jer im nije u interesu da mi kao narod rastemo
Samim tim bi @beško i slični završili u gulagu ili na društveno korisnom radu do kraja života![]()

Pričo mu otac i amidža, šta on ima čitatCentre forward je napisao/la: ↑27 jan 2025, 13:09Možda i nije dobar, al' ti o njemu slovo nisi pročit'o da bi mog'o da mu sudiš prika.
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
- PopravnaToljaga
- Kontakt:
- kraljttbvb
- Kontakt:
Ja kako sam skontao ti radis u školi.Centre forward je napisao/la: ↑27 jan 2025, 12:38Švercer sa koridora i zeleni bot-konobar opet "drže" časove iz ekonomije![]()
Kod nas još niko nikad nije počeo raditi u školi, a da nije imao stelu za posao.
Tako da te razumijem da moraš botovati i kad ti iz stranke kažu da se sagnes i dadnes gujce, nema hoću- neću, nego se sagni i trpi

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Komunjarici krivo sto radi za bijednu platu i krivi su mu privrednici koji su u stanju nesto stvoriti, a ti isti ga upravo i placaju.kraljttbvb je napisao/la: ↑27 jan 2025, 13:23Ja kako sam skontao ti radis u školi.Centre forward je napisao/la: ↑27 jan 2025, 12:38Švercer sa koridora i zeleni bot-konobar opet "drže" časove iz ekonomije![]()
Kod nas još niko nikad nije počeo raditi u školi, a da nije imao stelu za posao.
Tako da te razumijem da moraš botovati i kad ti iz stranke kažu da se sagnes i dadnes gujce, nema hoću- neću, nego se sagni i trpi![]()
Sta ces komunjaro nije zivot kniiga, teorija, komunizam, zavrsis fakultet i imas dobar posao i platu.
Vrijeme je kapitalizma i demokratije gdje uspijevaju oni jaci od fakulteta.
- VivaLaStella
- Kontakt:
totalitarizam, degenoidu
Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
L'art pour l'art.
- PopravnaToljaga
- Kontakt:
kraljttbvb je napisao/la: ↑27 jan 2025, 13:23
Ja kako sam skontao ti radis u školi.
Tako da te razumijem da moraš botovati i kad ti iz stranke kažu da se sagnes i dadnes gujce, nema hoću- neću, nego se sagni i trpi![]()
Među uhljebima najveći paraziti ,teško ko može u tu kategoriju. Svačiji drugi rad vidiš rezultate , doktor spašava živote i liječi, iza komunalaca je ulica čista, a ovim uhljupima pošalješ dijete vrati se retard ili narkoman. Porazno je to što njihov rad niko ne kontroliše tamo još vlada socijalizam,iako je BiH hvala Bogu kapitalistička zemlja generalno. Bune se što keramicar zaradi 5k mjesecno , IZA NJEGA SE VIDI RAD, ovi nisu efektivno 3,5 sata u školi ,i poderaše nam budzete. I da , svi redom stranački zaposleni.kraljttbvb je napisao/la: ↑27 jan 2025, 13:23Ja kako sam skontao ti radis u školi.Centre forward je napisao/la: ↑27 jan 2025, 12:38Švercer sa koridora i zeleni bot-konobar opet "drže" časove iz ekonomije![]()
- VivaLaStella
- Kontakt:
Prvo na lice pravde izvesti one što su od tebe retarda napravili
Point proven.
Zadnja izmjena: VivaLaStella, dana/u 27 jan 2025, 13:38, ukupno mijenjano 1 put.
Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
L'art pour l'art.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.