Brazil Karioka ligaEmirrr je napisao/la:cija je ovo liga sta je ovo, gdje da trazimNije Bitno je napisao/la:Duque De Caxias -Resende X/1 dobio sam kao dojavu od pouzdanog izvora ja odo jos malo staviti bar 20 km a vi odigrajte bar na sitno ako nevjerujete![]()
![]()
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
-
Nije Bitno
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Melburnski Lesinar
E jbg nema mi te na ponudiNije Bitno je napisao/la:Brazil Karioka ligaEmirrr je napisao/la:cija je ovo liga sta je ovo, gdje da trazimNije Bitno je napisao/la:Duque De Caxias -Resende X/1 dobio sam kao dojavu od pouzdanog izvora ja odo jos malo staviti bar 20 km a vi odigrajte bar na sitno ako nevjerujete![]()
![]()
Dođu, tako, vremena, kada pamet zašuti, budala progovori, a fukara se obogati!
-
Nije Bitno
- Kontakt:
U Wiliamsu ima ja mislim ma naces sigurno u nekoj kladionici 
Melburnski Lesinar
Ma nema kod mene ovdje u italiji sam.... tako da nema mi je na ponudiNije Bitno je napisao/la:U Wiliamsu ima ja mislim ma naces sigurno u nekoj kladionici
-
Nije Bitno
- Kontakt:
Ma trebala bi doci nije me drugar nikad iznevjerio a uvijek ima dobre dojave oveEmirrr je napisao/la:Ma nema kod mene ovdje u italiji sam.... tako da nema mi je na ponudiNije Bitno je napisao/la:U Wiliamsu ima ja mislim ma naces sigurno u nekoj kladionicia uplatio bi da potonem il da se izvucem
![]()
![]()
Melburnski Lesinar
- aleksandarhz
- Kontakt:
7954 Manresa - Caja Laboral 1 2 1,35
6137 Duque de Caxias - Resende(p/k) X/1 4,50
6355 Lyon - Lens 1 1,40
Ukupno:
8,50
Ulog: Uplata: Mogući dobitak:
10,00 KM
85,00 KM
Klanjat cu ti se ko bratu ako ovo prodje... Teska vadiona.. Danas sam u minusu 20 KM
Ako ne prodje jbg... 
6137 Duque de Caxias - Resende(p/k) X/1 4,50
6355 Lyon - Lens 1 1,40
Ukupno:
8,50
Ulog: Uplata: Mogući dobitak:
10,00 KM
85,00 KM
Klanjat cu ti se ko bratu ako ovo prodje... Teska vadiona.. Danas sam u minusu 20 KM
Zadnja izmjena: aleksandarhz, dana/u 10 apr 2011, 19:03, ukupno mijenjano 2 puta.
E jbg, gdje si bio danas sa dojavama kakvim da nadje se koji dobitak (: ne ovako da sam u minusu oko 100€Nije Bitno je napisao/la:Ma trebala bi doci nije me drugar nikad iznevjerio a uvijek ima dobre dojave oveEmirrr je napisao/la:Ma nema kod mene ovdje u italiji sam.... tako da nema mi je na ponudiNije Bitno je napisao/la:U Wiliamsu ima ja mislim ma naces sigurno u nekoj kladionicia uplatio bi da potonem il da se izvucem
![]()
![]()
-
Nije Bitno
- Kontakt:
Pa jbg nema svaki dan dojava inace ja cekam samo dojave i onda vise stavljam a ovako u vrh glave 5 km stavim ko i danas pa me obore mrtvi Austrijanci 
Melburnski Lesinar
Hahaha ma prestao sam da ganjam te saban lige, kao ta Austirska, Grcka,Ruminska...itd....Nije Bitno je napisao/la:Pa jbg nema svaki dan dojava inace ja cekam samo dojave i onda vise stavljam a ovako u vrh glave 5 km stavim ko i danas pa me obore mrtvi Austrijanci
A nisam jos nisam uspio da upratim tu dojavu da se okladim jednom davalja.....
-
Nije Bitno
- Kontakt:
A brate ako ce neko prvo saznati dojavu onda si to ti Zabari svako kolo bar 3 do 4 utakmice u prve 3 lige namjeste sigurno inace od tih jedino ganjam Veronu jer su ljudi nenormalni u 20 i nesto kola koliko su odigrali vise od pola je bilo XEmirrr je napisao/la:Hahaha ma prestao sam da ganjam te saban lige, kao ta Austirska, Grcka,Ruminska...itd....Nije Bitno je napisao/la:Pa jbg nema svaki dan dojava inace ja cekam samo dojave i onda vise stavljam a ovako u vrh glave 5 km stavim ko i danas pa me obore mrtvi Austrijanci![]()
![]()
A nisam jos nisam uspio da upratim tu dojavu da se okladim jednom davalja.....![]()
![]()
![]()
Melburnski Lesinar
Samo da ovim mrtvacima iz Marseille-a spomenem sve najmilije

Takođehare_king je napisao/la:Samo da ovim mrtvacima iz Marseille-a spomenem sve najmilije![]()
hahahaha ma ne obilazim forume jbg, jedino sam na ovom ovdje nema se kada posto sam najmanje u italiji, tako da samo mogu ovako vikendom da mal pratim ovdje..... ma prodaju se ovdje utakmice one lige C1 C4 koje vec i koliko ih ima.....Nije Bitno je napisao/la:A brate ako ce neko prvo saznati dojavu onda si to ti Zabari svako kolo bar 3 do 4 utakmice u prve 3 lige namjeste sigurno inace od tih jedino ganjam Veronu jer su ljudi nenormalni u 20 i nesto kola koliko su odigrali vise od pola je bilo XEmirrr je napisao/la:Hahaha ma prestao sam da ganjam te saban lige, kao ta Austirska, Grcka,Ruminska...itd....Nije Bitno je napisao/la:Pa jbg nema svaki dan dojava inace ja cekam samo dojave i onda vise stavljam a ovako u vrh glave 5 km stavim ko i danas pa me obore mrtvi Austrijanci![]()
![]()
A nisam jos nisam uspio da upratim tu dojavu da se okladim jednom davalja.....![]()
![]()
![]()
kolko je igro zenit
-
Nije Bitno
- Kontakt:
1:1 i pukla stativa88000 je napisao/la:kolko je igro zenit
Melburnski Lesinar
- hule_barca
- Kontakt:
ovi iz cesene sto su dobili crvene dvojica su sa klupe dobila a jedan u igrianonym je napisao/la:Ne želim da psujem, ali ako me samo oni obore ubit ću se.
Mes Que Un Club
- legenda reala
- Kontakt:
Split CO- Cibona 1 2.40
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- __Liedson__
- Kontakt:
Dva puta po 45 minuta.88000 je napisao/la:kolko je igro zenit
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
ne odigram kladionicu 3 mjeseca,odem uplatim listic na 10 KM pogodim 5 parova padnem na ebenom palermu koji vodi 2:0 i ima tri igraca vise i u 90 min prima dva gola i ja se vise ne okladim nikad
ima jos Atletico M vodi dva nula a ja na njima padam 
🎶 Sixty million down the drain, Kai Havertz scores again! 🎶
-
napravljenje
- Kontakt:
Misli li dobijat ovaj Željo, samo njih čekam
HŠK Zrinjski - klub sa tradicijom - http://www.youtube.com/watch?v=lqo3nUfq_LY
b) crveni za igrača Olimpika koji ne prima crvene nikad. čudno, zar ne?
b) crveni za igrača Olimpika koji ne prima crvene nikad. čudno, zar ne?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.