FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Sto zbog deda sa unucima?
E kako je pametan, molim te.VolimoSarajevo je napisao/la: ↑27 jan 2025, 14:24Ko ce ici na utakmicu kupit ce je kad treba da se kupi.
Vazda se kuka kako raja ulazi do 20 minute,ne pisu nam brojku tacno zato sto je red za karte kilometar.
Ovako ako ces ici kupi u gradu ili online i cao.
Pametan potez
Imas ljudi koji su operisani od online kupovine, imas ljudi koji ne zive u gradu, maloljetnika koji nemaju karticu, penzionera koji ne zive u gradu koji ne znaju na bankomat kako treba, ljudi koji ce doci na utakmicu i koji nece znati za ovo uopste , turista neki mozda, hiljadu klinac i tebi je ovo pametno.
Pa sad ce oni retardi od tapkarosa satrati kes.
Umjesto da nas obraduju sa kakvim napadačem, oni ovu glupost urade.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
- Kontakt:
Eto vidjet cemo ko je u pravu, vrijeme ce pokazati svoje
-
- Kontakt:
Gace za 60 maraka, kurve u shopu koje crtaju po tenama, nenormalno visoke cijene svih artikala, odluka za ukidanje prodaje ulaznica na stadionu - americki debili adrian i ismir
- nedimmmm1337
- Kontakt:
Aj za gace i taj shop me boli briga , nek rade sta hoce , ovo se direktno tice svih navijaca ...Sarajevo_BiH je napisao/la: ↑27 jan 2025, 14:35Gace za 60 maraka, kurve u shopu koje crtaju po tenama, nenormalno visoke cijene svih artikala, odluka za ukidanje prodaje ulaznica na stadionu - americki debili adrian i ismir
"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”
Sta ti ziv bio ima vrijeme pokazati, ovo moras biti dobar debil da uradis.VolimoSarajevo je napisao/la: ↑27 jan 2025, 14:34Eto vidjet cemo ko je u pravu, vrijeme ce pokazati svoje
Pa bolan milion ljudi na Kosevo dodje dok vidi hoce li sta pasti i kad vidi kakvo je vrijeme, ti majke mi ko da u Njemackoj zivis.
Kod nas ljudi ne kupuju toliko online, kod nas bruku ljudi kupuje karte na stadionu kreteni od ovih lezbaca i glupih amera.
Možda će biti bageri oko stadiona.
-
- Kontakt:
sad ce nam i karte biti 30km ko da gledam . Majku im lopovsku, ko da svake sezone uzimamo titule i posjeta ko da je 15 000Sarajevo_BiH je napisao/la: ↑27 jan 2025, 14:35Gace za 60 maraka, kurve u shopu koje crtaju po tenama, nenormalno visoke cijene svih artikala, odluka za ukidanje prodaje ulaznica na stadionu - americki debili adrian i ismir
Glupost
Mislio sam da je prodaja gaća najgori potez u istoriji kluba, ali nas demantovaše ovom odlukom. Kapitalista odbija pare na licu mjesta gdje se "vrši usluga". Ovo je raritet u svijetu sporta, sumnjam da igdje nešto slično ima. Brišite ovu odluku što prije, dok se nije pročulo.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Koji li je genijalac ovo smislio da mi je znati.
Jedna od najdebilnijih odluka u poslijeratnom periodu.
Jedna od najdebilnijih odluka u poslijeratnom periodu.
jedino je gluplja odluka bila otkaz Husrefu, pa onda ide ovo... katastrofa
SARAJEVO SIAMO NOI <3
- belosevic23
- Kontakt:
Isto što je greška bila prodaja Čatakovića, tako je sad greška prodaja Renana bez dovođenja alternative. Mi B opcije nemamo kad neko zatvori Gulija, za Turkeša smo vidjeli da može igrati samo zadnjih 20 minuta. Prelazni rok ispod očekivanja..ekipa je već dugo skupa i morali su priključiti jednog klasnog napadača već odavno...Srljamo iz greške u grešku svake godine
- Shategabri
- Kontakt:
Imam godišnju pa me ova odluka lično ne dodiruje, ali ne vidim razlog da se uradi ovako nešto.
Dosta ljudi je uzimalo u zadnji čas ulaznicu, vjerujem da ovako gubimo dio onih koji se zalete pred samu utakmicu.
Dosta ljudi je uzimalo u zadnji čas ulaznicu, vjerujem da ovako gubimo dio onih koji se zalete pred samu utakmicu.
Koševo Zapad
Kad nas je Dudic preuzeo svi su bili na vrijeme dovedeni pa nista. Ako je neko dobar moze iz aviona na utakmicu.
-
- Kontakt:
Moram opet otvoriti racun u banci i imati kesa na racunu. Sad znaci svako dijete mora imati racun ili da moli nekog da mu kupi online kartu. Puno starijih ljudi ne vjeruje online kupovini i ne mozes ih natjerati da je koriste. Neki i skupljaju karte.propoklopac je napisao/la: ↑27 jan 2025, 14:14OK ali koji je belaj kupiti online kartu, to sam se pitao uvijek kad vidim red od 100 m ispred stadiona??
Jednostavno pogledajte online uplate clanskih nedjeljom kad fan shop ne radi pa cete shvatiti koliko ne koristimo online kupovinu
- egocentrik
- Kontakt:
Masa ljudi dolazi 5 do 12 na tekmu sto zbog guzve u gradu sto zbog posla, zbog vremenske prognoze i ovim smo sebi kratkorocno zabili autogol ali mozda vise godisnjih prodamo dogodine.. svejedno odluka koja je donesena iz nepoznatih razloga
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
- relativizam
- Kontakt:
sad protiv Sloge necemo cekati u redu po 5 sati da kupimo kartu ispred stadiona kao inace pa onda trazi gdje imas slobodnu stolicu

- GalileoGalilei
- Kontakt:
Fino kupite online i nema problema. Ukoliko neko ne zna online kupiti, uvijek ima nekog da zna, od prijatelja, mlađih generacija, drugova itd. Ko kupuje karte radi sakupljanja, kupi fino u fan shopu. Ne znam šta je problem?
Živimo u 21. stoljeću i neko ne zna da uđe na stranicu, unese broj kartice i to je to. Ne peglaš se, brzo sve ide, za dvije minute ti je karta na mailu.
Svakako su one kućice ruglo.
Živimo u 21. stoljeću i neko ne zna da uđe na stranicu, unese broj kartice i to je to. Ne peglaš se, brzo sve ide, za dvije minute ti je karta na mailu.
Svakako su one kućice ruglo.