Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Ma momku u svakom slučaju treba Poslat prepoziv ili obavit razgovor sa njim,da zna da je u kombinacijama,u šta ne sumnjam od SŠ,jednostavno napucat mu samopouzdanje još vise,a nekom dobrom partijom u reprezentaciji,on dolazi u izlog za transfer,možda prva liga,bolji klub.
- baboedindzeko09
- Kontakt:

Vidim Hrvati ne računaju na njega nikako, zadnji put igrao za njihovu U17.
Ima li kakve poveznice s nama? Vidim neki lik je na Twitteru smarao s njim prošle godine, stalno pisao da ga se zove, navodno mu je otac iz BiH.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- bavariapivo
- Kontakt:
Znam tacno na koga mislisTMovac je napisao/la: ↑27 jan 2025, 02:06Nemojte se zanositi previše. Većina vas je vjerojatno premlada, ali ja se sjećam kada je jedan naš igrač zabio 8 komada u jednoj utakmici u Kup UEFA. Dobio poziv u našu U21. I nakon toga ubrzo propao. Jedna lasta ne čini proljeće. Ako momak uhvati kontinuitet onda ga treba uzeti ozbiljnije u razmatranje.
https://www.transfermarkt.at/eldar-hadz ... eler/26510
naj kasnije ce na njega racunati ako mu uspije taj transferbaboedindzeko09 je napisao/la: ↑27 jan 2025, 08:30
Vidim Hrvati ne računaju na njega nikako, zadnji put igrao za njihovu U17.
Ima li kakve poveznice s nama? Vidim neki lik je na Twitteru smarao s njim prošle godine, stalno pisao da ga se zove, navodno mu je otac iz BiH.
ti i oni drugi retard, ste ljudsko biće puno kompleksnosti i mentalnih oštećenja.
To mozda ima pomoc za tebe https://www.islamic-relief.ba/nase-akti ... jetovanje/
da to je taj. A svakako bi volio da momak uspije.bavariapivo je napisao/la: ↑27 jan 2025, 09:33Znam tacno na koga mislisTMovac je napisao/la: ↑27 jan 2025, 02:06Nemojte se zanositi previše. Većina vas je vjerojatno premlada, ali ja se sjećam kada je jedan naš igrač zabio 8 komada u jednoj utakmici u Kup UEFA. Dobio poziv u našu U21. I nakon toga ubrzo propao. Jedna lasta ne čini proljeće. Ako momak uhvati kontinuitet onda ga treba uzeti ozbiljnije u razmatranje.
https://www.transfermarkt.at/eldar-hadz ... eler/26510
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Teško je izrasti u korisnog člana društva kad te kao dječaka u dupe trpaju svećenici. Ne daj se Karlo, uz tebe smo.Karloboss je napisao/la: ↑27 jan 2025, 10:59
ti i oni drugi retard, ste ljudsko biće puno kompleksnosti i mentalnih oštećenja.
To mozda ima pomoc za tebe https://www.islamic-relief.ba/nase-akti ... jetovanje/

SetoKaiba je napisao/la: ↑27 jan 2025, 11:42Teško je izrasti u korisnog člana društva kad te kao dječaka u dupe trpaju svećenici. Ne daj se Karlo, uz tebe smo.Karloboss je napisao/la: ↑27 jan 2025, 10:59
To mozda ima pomoc za tebe https://www.islamic-relief.ba/nase-akti ... jetovanje/![]()

Vec sedam dana niko nije spomenuo Janelta i Biertha...
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Mislim da trolanje nije tvoj nivo, ozbiljniji si forumas od toga.
92:48 - La Decima
"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim
"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim
Odmah u prvoj zvanicnoj utakmici zabio... Ja njega vidim u prvoj postavi Danaca na prvoj slijedecoj utakmici...na zalost...
https://www.facebook.com/share/1A4GFrvHQX/
Vlasnica vinoteke Dekanter u Radicevoj, u onom nizu gdje je Dos Hermanos...
Vaya je napisao/la: ↑27 jan 2025, 15:20https://www.facebook.com/share/1A4GFrvHQX/
Vlasnica vinoteke Dekanter u Radicevoj, u onom nizu gdje je Dos Hermanos...

-
- Kontakt:
Nikad vise nekih insajdera, patriota, navijaca i nikad bolje prilike u i oko reprezentacije a nikad manje informacija o Hamzicu, Košpi, jašicu....
Treba vise aktivnosti i angazmana
Treba vise aktivnosti i angazmana
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
-
- Kontakt:
Kerim Alajbegović (17) večeras u kadru Bayer Leverkusena za meč Lige Šampiona.
-
- Kontakt:
Benjamin Parlov (18), talentovani defanzivac prešao je iz Vitessea u Sampdoriju.
Parlov je lijevi bek, a može igrati i stopera.
Benjamin može igrati za BiH. Njegov otac Daniel je iz Zenice, a majka Indira iz Srebrenice. Od sredine 90-tih žive u Nizozemskoj.
Njegovu želju da igra za BiH potvrdio je Zoran Samardžija, prijatelj porodice Barlov i nekadašnji igrač Željezničara.
“Istina je, Benjamin želi igrati za Bosnu i Hercegovinu. Benjo može igrati i za Nizozemsku, ali želi za BiH jer su roditelji naših korijena. Dugo sam u nogometu, ali nisam vidio veći potencijal kod jednog defanzivca. Benjamin je fizički izuzetno građen.
Na potezu je Fudbalski savez BiH i selektori koji vode mlađe selekcije. Na vrijeme se ovakvi igrači završe. Volio bih da zaigra za Bosnu”, kazao je Samardžija za ****.
Coolpanda samo jako oko nodijevo 
Evo Rondic izgleda presao u Koln i potvrda ce biti kroz dan dva
Evo Rondic izgleda presao u Koln i potvrda ce biti kroz dan dva
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.